X

Foto: Statuie IISUS HRISTOS cu COARNE și ecumenism total în mesajul PAPEI înaintea vizitei din Maroc

Maroc: Papa Francis trimite un mesaj de pace înainte de vizită29.03.2019

Papa Francis a trimis joi un mesaj de pace înainte de vizita sa de două zile în Maroc. Șeful Vaticanului este primul papă care a vizitat națiunea nord-africană în 35 de ani.

„În calitate de creștini și musulmani, noi credem în Dumnezeu Creatorul și Cel Milostiv, care a creat bărbați și femei și trăiește pe pământ astfel încât ei să poată trăi împreună ca frați și surori, respectându-și reciproc diversitatea și ajutându-se reciproc în nevoia lor. El a încredințat Pământul, locuința noastră comună pentru ei, să o îngrijească și să o păstreze pentru generațiile viitoare.

Dumnezeu Creatorul și Cel Milostiv, care a creat bărbați și femei și trăiește pe pământ astfel încât să poată trăi împreună ca frați și surori, respectându-și diversitatea.

Papa a adăugat că va „încuraja progresul comunității creștine și va întâlni migranții care reprezintă un apel pentru a construi o lume a unei justiții și solidarități mai mari”.

Papa Francis va fi salutat de aproximativ 30.000 de romano-catolici din Maroc, care sunt în majoritate studenți africani sub-saharieni sau migranți care se îndreaptă spre Europa.

El va organiza duminică o masă la Rabat, iar 10 000 de credincioși urmează să participe.

Înaintea vizitei Papei, Coordonarea creștin-marocană a spus „visăm la o moralitate liberă marocană, sperând pentru o „ocazie istorică” pentru ca Marocul să „avanseze în această direcție”.

NOTĂ OrtodoxINFO

Nota traducătorului:

Dincolo de mesajul sincretist, ce este interesant că în clipul din articol apare o imagine din catedrala catolică Notre Dame de Lourdes din Casablanca, Maroc. Acolo este expusă o statuetă cu Iisus Hristos cu două coarne. 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Ăsta de pe cruce, nu e Hristos!
    La fața scârbită pe care o are și la coarne, este Arhitectul Universului care și-a luat-o pe coajă de la adevăratul Hristos!
    Ăsta este dumnezeul masonilor, oculților….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.