X

PNTCD și Partidul Ecologist sustin PSD la alegerile europarlamentare

Ecologiștii și PNȚCD susțin PSD la alegerile europarlamentare. Liviu Dragnea, noi atacuri la Klaus Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ecologiștii și PNȚCD au decis să susțină PSD în alegerile europarlamentare.  Candidații celor două formațiuni se vor regăsi pe listele PSD pentru alegerile din 26 mai, au precizat liderii celor două partide într-o declarație comună cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

”PNTCD apără democrația și regulile democrației înainte de toate”, a spus Aurelian Pavelescu, președintele țărăniștilor.

”Ne-am hotarât să sprijinim lista PSD la europarlamentare, am acceptat să fie introdus pe listă candidatul nostru din partea PNTCD și chem pe toți românii, nu numai țărăniștii, să voteze această listă. Avem nevoie de oameni cu experiență în fruntea României”, a spus liderul țărăniștilor, criticând atacurile președintelui Klaus Iohannis la adresa democrației și a statului de drept.

De cealaltă parte, Partidul Ecologist Român a hotărât să sprijine lista PSD, întrucât ar reprezenta interesul național mai bine decât oricine în fața intereselor străine, a spus președintele formațiunii, Dănuț Pop.

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că se simte onorat de acestă susținere, adăugând că derulează proiecte comune în domeniul ecologiei.

[…]

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button