X

Pilula contraceptivă este avortivă…

Filmul de mai sus ne-a fost propus de sora Elena, care adauga:

Din pacate multe femei nu stiu despre acest mare pacat pentru ca nu este explicat in prospect sau media… inclusiv numele pilulei ne induce de fapt in eroare spunand ca este pilula contraceptiva.

Pastilele anticonceptionale au la baza deci 2 hormoni sintetici: estrogen care are ca rol inhibarea ovulatiei si progesteron care are ca rol modificarea endometrului (mucoasei uterului) astfel incat sa fie neprielnic pentru impantarea EMBRIONULUI!!!!

Deoarece sunt folosite cantitati mici de estrogen si totodata pentru ca estrogenul are o rata de ineficienta, ovulele care sunt eliberate astfel de ovare sunt mai apoi FECUNDATE insa corpul nostru le „respinge” deoarece progesteronul face mucoasa uterului vascoasa, astfel incat micul embrion nu se poate implanta pentru a creste.

Statistic vorbind o femeie care foloseste anticonceptionale poate avea intre 2-10 avorturi spontane la fiecare 2-3 ani.

Iata ce am gasit in prospectul unor anticonceptionale pe care din nefericire le-am folosit cu ani in urma, inainte de casatorie:

Nu se specifica clar faptul ca progesteronul impiedica implantarea embrionului, din contra, ni se spune ca sunt contraceptive si nu se vorbeste despre embrionii eliminati din uter.

„împiedică eliberarea ovulelor de la nivelul ovarelor, determină îngroşarea secreţiilor vaginale astfel încât spermatozoizii să nu poată ajunge în uter şi modifică mucoasa uterină astfel încât ovulul să nu se poată dezvolta acolo.”

Corect ar trebui sa scrie EMBRION si nu ovul!!!!! Pentru ca ovulul se dezvolta in trompe iar apoi, dupa fecundatie, devine embrion, prima faza a formei de viata ce se implanteaza si se dezvolta in uter.

La un alt „contraceptiv” se specifica in prospect ca contine cei doi hormoni – respectiv estrogen si progesteron – care au ca rol stoparea productiei de ovule de catre ovare si modificarea endometrului (!!! Doar atat, modificarea endometrului dar cu ce scop nu ni se specifica)

Daca puteti dezvolta acest subiect, cred ca ar fi de mare folos tinerelor si femeilor care nu au idee de cum actioneaza de fapt aceste pastile anticonceptionale.

Am gasit pe un singur site in limba engleza o explicatie mai concisa care face referire la ou fertilizat – deci embrion, insa nu pe prospectul anticonceptionalelor. Totodata media tine bine pazit acest secret al industriei farmaceutice.

Doamne ajuta!

Ce sa mai dezvoltam, ca l-a dezvoltat suficient sora Elena.

Mai adaugam însă ca multe creștine le folosesc gandind ca sunt ok. Și merg la Sfânta Liturghie. Și se poate întâmpla ca un astfel de „mini” avort sa aibă loc exact atunci…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Sper sa fie de folos altor tinere femei care nu stiu despre cum actioneaza de fapt anticonceptionalele.
  In multe cazuri aceste pastile sunt prescrise de doctori si pentru a trata alte afectiuni ca: acnee, menstruatii abudente sau menstruatii neregulate, chisturi ovariene, etc.Femeile care le iau in alte scopuri medicale decat contraceptia, nu sunt abstinente si pot cadea in pacatul avortului( spontan) nestiind cum actioneaza aceste pastile.

 2. Atenție! Nu sunt troll, nu încerc să văd ce spune lumea, ci încerc să spun adevărul!
  Nimeni nu are nevoie de altceva decât de calitatea de om pentru a cunoaște faptul că sexul este o activitate fără sens, în care creierul este voluntar redus la tăcere pentru subjugarea de către cel mai josnic instinct primar cu putință! Este și o activitate extrem de periculoasă, producând pe departe cele mai multe decese pe cap de locuitor, chiar dacă considerăm doar statisticile oficiale! Este imposibil ca orice altceva să creeze la fel de multe victime, având în vedere că numărul oficial al avorturilor este mai mare decât cel al populației României!
  Cunoscând faptul că nu suntem animale, avem situația din prezent! Cei care nu fac sex sunt considerați nebuni! Revoluția sexuală a distrus omenirea! Este practic imposibil ca un bărbat și o femeie să se înțeleagă fără a o face de oaie în dormitor! Se poate observa pe stradă, după îmbrăcămintea femeilor, mai ales vara! Nici măcar legea care prevede vârsta de 18 ani drept cea a maturității nu se mai respectă! Chiar nu putem să ne lăsăm de aceeastă tâmpenie din trei litere? Se tot spune că nu este bine să fumăm, să bem, dar sexul este încurajat!
  Așadar soluția este una singură: redevenim oameni! Fără pilule contraceptive, prezervative și alte mizerii! Trebuie să îi ferim pe copii de acest monstru! Condiționarea socială, boala secolului! Mulți o fac fiindcă așa spun alții! Fără televizor, calculator blocat pe anumite site-uri, inclusiv acest portal! Fără învățământ obligatoriu, se face tot posibilul ca sursa principală de pericol (anturajul) să fie înlăturată! Fără mizeria de modă, subordonată celor trei litere! Numai îmbrăcăminte decentă! Femeile sunt feminine purtând fustă, nu prin indecență!

  1. De fapt, animalele sunt cele care se comportă firesc și mai presus de ceea ce a ajuns omul azi. Ele își fac treaba doar pentru a a avea urmași și doar când le este timpul potrivit pentru aceasta.

 3. Înfricoșător!!!
  Dar, așa înfricoșător cum este, toate femeile sunt datoare acelor ființe mici și nevinovate sa cunoască acest adevăr, cel din film! Si sa se ferească de acele pilule ca de dracul!

 4. Mass media ne considera ca si cum nu am putea sa ne abtinem de la sex, ca niste animale fara ratiune si vointa ! Se uita faptul ca avem ratiune si vointa si, prin urmare putem sa traim in’ abstinenta cat dorim, daca voim. Peste tot se vorbeste despre sex si despre metodele de protectie, dar niciunde nu se vorbeste despre abstinenta ! De parca am fi niste animale lipsite de vointa si judecata ! De fapt, sa intelegem clar ca se incurajeaza sexul peste tot, indiferent de consecinte, asta se vrea, pervertirea oamenilor si incurajarea pacatului, indiferent de consecinte. Sa luam aminte si sa respectam legea Domnului si nu moda sau sfaturile mass mediei !

 5. Și bărbații sunt vinovați de avort în proporție egală ca și femeia, împreună au participat la actual sexual. Sunt cazuri în care bărbații îndeamnă sau lasă impresia că numai femeia e vinovată, și că singură trebuie să avorteze sau /și răspunderea cade numai pe femeie că nu a luat măsurile necesare. Este groaznic! Vai și amar de bărbații și de sufletele lor care au participat la avort!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.