X

Avioane turcești de vânătoare au pătruns în spaţiul aerian grec și au șicanat în zbor elicopterul în care se afla Alexis Tsipras, premierul Greciei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a afirmat luni că avioane de vânătoare turce s-au apropiat periculos de elicopterul care îl transporta la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale, transmite Mediafax. 

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a afirmat luni că avioane de vânătoare turce s-au apropiat periculos de elicopterul care îl transporta la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale.

Alexis Tsipras a declarat că elicopterul său a fost forţat să reducă altitudinea din cauza unor avioane militare turce care au pătruns în spaţiul aerian grec. „Sunt acţiuni prosteşti care nu au niciun sens”, a declarat Tsipras, citat de BBC.

„Armata greacă a interceptat forţe care au pătruns ilegal în spaţiul aerian al Greciei”, a explicat Alexis Tsipras într-un discurs rostit pe Insula Agathonisi, situată în Marea Egee, în apropierea frontierei cu Turcia. Grecia celebrează luni Ziua Naţională, la aniversarea unei revolte elene împotriva Imperiului Otoman în 1821.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Turcii fac ce vor fiindca sunt protejati de americani. Ciprul de Nord a fost confiscat de turci, de la Cipru in anii 80, tot datorita protectiei americane. Cica democratie . Daca le faceau lor asa altii, le convenea ? Cred ca nu. Doamne ajuta ortodoxia , crestinatatea, bunatatea.Sfanta Cruce . Pacat de Siria. Pamant Sfant.

  2. Aste e reactia turca fata de intalnirea din Cipru cu Israelul pentru conducta Golan, Cipru Grecia Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button