X

Rusia trimite TRUPE în Venezuela pentru a-l susţine pe Nicolás Maduro

Două avioane ruseşti au aterizat pe aeroportul din Caracas la bordul cărora se afla un militar de rang înalt rus, precum şi 100 de soldaţi ruşi, relatează Reuters.

Potrivit Reuters, ofiţerul de rang înalt ar fi chiar şeful statului major al forţelor terestre ruseşti, Vasily Tonkoshkurov. Iar la bordul celui de-al doilea avion s-ar afla 35 de tone de mărfuri.

Avioanele, un Ilyushin IL-62 de pasageri şi un Antonov AN-124 destinat transportului de mărfuri, au decolat vineri de pe aeroportul Chkalovsky, au făcut o escală în Siria, pentru că mai apoi să zboare către Venezuela.

Federaţia Rusă este unul dintre statele care încă îl recunosc pe Nicolás Maduro drept preşedinte al Venezuelei. De altfel, Moscova a trimis în Venezuela și în decembrie 2018 două bombardiere strategice capabile să transporte arme nucleare – un gest menit să fie mai mult în mesaj transmis Statelor Unite. Şi tot în urmă cu aproximativ trei luni, forţele armate ale celor două state au susţinut exerciţii militare comune.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Asa zice Reuters dar astea sunt avioane de transport materiale, ajutoare ca au si personal militar la bord e altceva precum altceva e cu bombardierele TU care patruleaza ca militarii si voluntarii sunt acolo de mult timp deoarece au de aparat investitiile facute la fel ca si chinezii si cubanezii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.