X

Rusia trimite TRUPE în Venezuela pentru a-l susţine pe Nicolás Maduro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Două avioane ruseşti au aterizat pe aeroportul din Caracas la bordul cărora se afla un militar de rang înalt rus, precum şi 100 de soldaţi ruşi, relatează Reuters. 

Potrivit Reuters, ofiţerul de rang înalt ar fi chiar şeful statului major al forţelor terestre ruseşti, Vasily Tonkoshkurov. Iar la bordul celui de-al doilea avion s-ar afla 35 de tone de mărfuri.

Avioanele, un Ilyushin IL-62 de pasageri şi un Antonov AN-124 destinat transportului de mărfuri, au decolat vineri de pe aeroportul Chkalovsky, au făcut o escală în Siria, pentru că mai apoi să zboare către Venezuela.

Federaţia Rusă este unul dintre statele care încă îl recunosc pe Nicolás Maduro drept preşedinte al Venezuelei. De altfel, Moscova a trimis în Venezuela și în decembrie 2018 două bombardiere strategice capabile să transporte arme nucleare – un gest menit să fie mai mult în mesaj transmis Statelor Unite. Şi tot în urmă cu aproximativ trei luni, forţele armate ale celor două state au susţinut exerciţii militare comune.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asa zice Reuters dar astea sunt avioane de transport materiale, ajutoare ca au si personal militar la bord e altceva precum altceva e cu bombardierele TU care patruleaza ca militarii si voluntarii sunt acolo de mult timp deoarece au de aparat investitiile facute la fel ca si chinezii si cubanezii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button