X

România, între vaccinuri și masonerie. [VIDEO] Intenții criminale ale vacciniștilor

Cumplita campanie a vacciniștilor recrutați și sponsorizați de către masonerie, încearcă să își strângă tentaculele pentru a sufoca din fașă sănătatea și binele copiilor români. 

Astfel, aceștia nu vor rata utilizarea nici unui tertip pentru a spăla mințile părinților, cum că vaccinurile ar fi ceva necesar, ba chiar salvator. Nimic mai neadevărat. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Crimă în masă

Recent, la televizor (nu spun laudermizeria pentru că nu o urmăresc – de fapt în casa mea tembelizorul e doar o chestie), s-a încercat asasinarea mediatică a unei Doamne integre, inteligentă și frumoasă, pe numele ei Olivia Steer, care în ciuda atacurilor perfide, are curajul și consecvența de a-și susține principiile până la capăt.

Sistemul și-a trimis năimitul doctoraș pentru a combate cu informații false și manipulări aduse din condei ca fiind bazate pe „știință”, experiența unei mame informate care nu numai și-a ferit proprii copii, dar face ce poate pentru a îi păzi și pe-ai altora de consecințele nefaste ale vaccinurilor.

Nu intru acum în știința care demască lezarea produsă de metalele ca Aluminul (Al), Mercurul (Hg), a ADN-ului uman străin și animalier, prezent în amestecătura vrăjitorească livrată DIRECT în sângele copiiilor Dumneavoastră , ci doar vă îndemn să petreceți niște minute înainte de a lua o decizie de viață și de moarte – vizionare cu folos:

Și nu uitați: masoneria distruge România.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Respect Olivia Steer, respect Saccsiv, respect OrtodoxInfo.ro pentru lupta împotriva vaccinurilor! Big Pharma urmărește ca noi să fim și să rămânem bolnavi! La fel se întâmplă și în cazul statinelor (pastile pentru scăderea colesterolului), respectiv în cazul tratamentelor anti-cancer! Cel mai utilizat medicament pentru chimioterapie, cisplatina, provoacă surditate ireversibilă! Sigur există un tratament adevărat, cunoscut de elite! Oare canabisul medicinal (care se dorește a fi legalizat) poate vindeca cancerul în fază terminală? Sau poate vitamina B17, prezentă în sâmburi, cea despre care se spune că este otrăvitoare?

  2. Binecuvantata fie aceata femeie, fiindca ea e de 1000 de ori mai barbat decat multe masculi.

    Nu stiu daca ati remarcat dar dl doctor a evitat sa spuna daca 4 mg de aluminiu injectat intro doza de vaccin ar fi comparabila cu 12 mg aluminiu ingerat din lapte pe toata perioada alaptarii. El o dadea inainte cu cantitatea de aluminiu ingerata in 2 ani de alaptare.

  3. SANATATE ! SANATATE ! SANATATE SA AVEM CA SA PUTEM LUPTA CONTRA LOR , CONTRA MOROILOR CUM ZICE HBOR /1937 SI CONSTITUTIA BOR /1938

  4. Deoarece încrederea în sistemul medical,implicit în medici este la un nivel extrem de scăzut (cred că niciodată în istoria modernă nu a fost așa de jos încrederea populației în medici),se încearcă o manipulare grosolană pentru a se putea introduce legea vaccinării obligatorii.
    Dacă televiziunile ar fi imparțiale,ar invita părinți cărora le au fost afectați copii;ei ar povesti obiectiv cum erau copii lor înainte de a fi vaccinați;doar ei sunt în măsură de a analiza și din partea cealaltă a taberei

  5. Oricum,dacă se va introduce legea vaccinării obligatorii,cred că ea va fi impusă doar copiilor;ciudat că toți acești ,,specialiști”nu vor ca în proiectul de lege să fie introduse și răspunderea statului sau a medicului ce recomandă sau impune vaccinarea;românii care au discernământ își dau seama că ceva este putred;dacă ar exista răspundere atunci achiziționarea vaccinurilor s ar face responsabil;atunci s ar face analize înainte de a se trece la vaccinare;s ar elimina substanțele ce sume dovedite că afectează sănătatea
    Însă cel mai important este faptul că s ar încălca dreptul,libertatea individului de a alege ce crede de cuviință că este bine pentru el și a copiilor lui;aici nu poate exista negociere,nu poate exista impunere deoarece asta înseamnă încătușare,înseamnă dictatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button