X

[VIDEO] Confruntarea dintre Olivia Steer și un doctor pro-vaccin

Invitați în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu și-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor. 

https://www.youtube.com/watch?v=ms6SdAwlJ_I

Video-ul initial a fost sters de youtube

https://youtu.be/qt4qkfTt0PM

Invitați în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu și-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor.

Citiți și:

NOTĂ OrtodoxINFO

inca o sursa

https://www.facebook.com/ANTIVACCIN/videos/317616552277631/

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

19 comentarii

 1. Concluzia e ca sunt copii care au murit…..sau au ramas schiloditi pe viata din cauza acestor vaccinuri, iar acest doctor ne spune ca sunt sigure…te ia ameteala!!…
  Dl doctor ori este o victima nevinovata ( si ii dorim revenirea la realitate) a „tehnologiei medicale” …..ori e pus pe umflat buzunare…
  Cat de orb poti sa fi….cand ai dovada in fata ochilor tai,.copiii care au suferit aceste traume…si tu tot ii dai inainte cu „siguranta”?!…si mai pretinzi ca esti si doctor pe deasupra!

  Sa le spuna asta fata in fata, parintilor care au copiii mutilati pe viata…..sa-l vedem !!!!
  Cand esti sigur de ceva…pai si garantezi pt lucrul ala…cu o semnatura …cu un contract ceva…ca peste tot in lumea asta…in orice domeniu.
  Care este doctorul…sau compania de vaccinuri.. care semneaza si si ia angajamentul ca raspunde pt viata copilului in urma vaccinarii….inafara de vrajala verbala !? ….Care??!

 2. Buna ziua!
  Ceea ce ma miră este ca s-a dorit terfelirea imaginii anti-vaccinistilor. Dacă se dorea o confruntare adevărată se chema un medic informat din tabăra antivaccin și se discuta de la egal la egal, însă aceasta confruntare seamănă ca o lupta între un pui de 1 lună și 1 cocos de lupte. Ceea ce ma mira este ca toată lumea distribuie pe rețelele de socializare această confruntare și se bucură că Olivia Steer a fost strivita de prestanta respectivului. Doar ca nu au ieșit în stradă de bucurie ca medicul i-a închis gura. Stau și ma întreb oare fanii lui FC Barcelona s-ar bucura ca echipa lor ar bate zob echipa Avântul Botoșani pentru ca asa pare ca se bucură lumea provaccin după episodul de ieri.
  Ma rog, nu mai există discernământ de nici un fel în ziua de azi.
  Sa ne dea Dumnezeu acea înțelepciune ca să putem deosebi binele de rău.

 3. Drama lui Robert De Niro: are un fiu cu autism şi spune că ”viaţa lui s-a schimbat complet” după un vaccin

  Printre cele mai vocale persoane care susţin că ar fi o legătură directă între vaccinul ROR şi autism se numără starul hollywoodian Robert DeNiro (75). Acesta susţine că fiul lui de 21 de ani, Elliot, a făcut respectivul vaccin, iar ”peste noapte” viaţa lui s-a schimbat.

  Actorul susţine cu vehemenţă cu vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) este cauza autismului cu care a fost diagnosticat fiul său. El povesteşte că fiul său ”s-a schimbat peste noapte” şi că viaţa lui este pentru totodeauna ”afectată”: ”Da, cred că da (n.r. autismul fiului e legat de vaccinul ROR). Fiul meu are autism. Îmi iubesc copilul mai mult decât orice şi nu l-aş schimba în niciun fel. Dar… viaţa lui a fost pentru totodeauna schimbată”, declara el, în urmă doi ani.

  https://i0.1616.ro/media/501/3001/37032/18947399/15/robert-de-niro-profimedia-0141563504.jpg?height=477&width=716

  Actorul insist, însă, că nu este împotriva vaccinurilor, că nu le consideră dăunătoare, ci dimpotrivă. Spune doar că este ”pro-vaccinuri sănătoase”. De altfel, această idee legată de vaccinurile sănătoase şi cele dăunătoare / suspecte şi-a implementat-o într-o nouă peliculă, pe care, iniţial, a înscris-o la Festivalul de Film Tribeca.

  Din păcate, ceilalţi regizori au ameninţat că-şi retrag proiectele cinematografice din acel festival, dacă pelicula lui De Niro, respectiv ”Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe”, nu va fi scoasă, căci, spun ei, aceasta urmăreşte să întărească teoria lui Andrew Wakefield, cea că acest vaccin cauzează autismul, lucru nedemonstrat şi intens dezbătut. Aşadar, De Niro a fost nevoit, sub presiunea celorlalţi regizori, să retragă pelicula din acel festival, însă spune că regretă că a făcut-o, căci ”filmul este ceva ce oamenii ar trebui să vadă”.
  Acest lucru l-a susţinut pe când era invitat la The Today Show, emisiune în care a povestit totul despre fiul său diagnosticat cu autism, dar şi despre scopul filmului său: ”Tot ce am vrut este ca filmul să fie văzut şi ca oamenii să-şi facă propria părere despre acest vaccin şi tot ce presupune el. (…) Haideţi să aflăm adevărul, doar să vedem ce se-ntâmplă cu adevărat. (…) Sunt multe lucruri nespuse. Nimeni nu vrea să vorbească despre asta sau spun că s-a vorbit deja şi că e subiect închis. Eu ca părinte de copil diagnosticat cu autism sunt îngrijorat, vreau să ştiu adevărul.”Actorul a declarat că simte că este forţat de cei din jur să nu mai vorbească despre o legătură între vaccinuri şi autism.

  https://okmagazine.ro/drama-lui-robert-de-niro-are-un-fiu-cu-autism-si-spune-ca-viata-lui-s-a-schimbat-complet-dupa-un-vaccin/a18947399

 4. Parerea mea e ca Olivia, e promovata intentionat pentru a arunca in derizoriu miscarea antivaccin.

  Sunt atatia medici care ar fi in masura sa aduca argumente grele antivaccin.

  1. Copilul meu s a născut perfect sănătos.De ce medicina nu are răspuns….pentru ce i s a intamplat?Are însă un raspuns categoric si ferm si total susținut pentru vaccinuri???Am fost chiar ieri la un control neurologice cu copilul….în cabinet, medicul punea zeci de intrebari pacientului…se auzea pe hol….ca la final….sa nu stie o explicație pentru ce are copilul…adică m am dus cu banii sa cumpăr căpsuni, mi a luat banii…si doar mi a descris cum arata…ca nu mi le a putut da….presupuneri….habar n au….Au fost crescuți intr un sistem în care se trateaza efecte….cauzele nu sunt știute. Asa s a intamplat si cu mine cand am intrat cu copilul….presupuneri….nu stia sa spuna exact o cauza s o eliminăm.Fata sa stiu de această intervenție a Oliviei..
   I am zis ca pun vina pe vaccinuri…si cu o superioritate mi a zis ( umflandu se în pene ca e doctoreasa) ca n am cum sa ma pun cu ea…ca sie si E pro vaccin.Daca esti doctoreasa…de ce nu stii si sa dai explicații concret si pentru copilul meu…si cel dinaintea mea…Am vrut sa o intreb….

 5. absolvenții facultăților de medicină fac legamint cu diavolul, rostesc jurământul lui Hippocrate:
  „Jur pe Apollo medicul, pe Esculap, pe Higea și Panacea și pe toți zeii și zeițele, pe care îi iau ca martori, că voi îndeplini acest jurământ și poruncile lui, pe cât mă ajută forțele și rațiunea:
  • Să respect pe cel care m-a învățat această artă la fel ca pe propriii mei părinți, să împart cu el cele ce-mi aparțin și să am grijă de el la nevoie; să-i consider pe descendenții lui ca frați și să-i învăț această artă, dacă ei o doresc, fără obligații și fără a fi plătit.
  • Să transmit mai departe învățăturile acestei arte fiilor mei, fiilor maestrului meu și numai acelor discipoli care au jurat după obiceiul medicilor, și nimănui altuia.
  • Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.
  • Nu voi prescrie niciodată o substanță cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, și nici nu voi da vreun sfat în această privință. Tot așa nu voi da unei femei un remediu abortiv.
  • Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața.
  • Nu voi opera piatra din bășică, ci voi lăsa această operație celor care fac această meserie.
  • În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare și de contacte intime cu femei sau bărbați, cu oameni liberi sau sclavi.
  • Orice voi vedea sau voi auzi în timpul unui tratament voi păstra în secret, pentru că aici tăcerea este o datorie.
  • Dacă voi respecta acest jurământ și nu îl voi călca, viața și arta mea să se bucure de renume și respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul.”
  https://www.youtube.com/watch?v=3DWeFcNiDuY&fbclid=IwAR2VZW5USKNWD3K2gvMCsUjoJRnZes1xgtEcG_W0RIAZepGhmq_1LO2__t8

 6. Olivia Steer, o persoana curajoasa, un om care incearca (atat cat poate) sa apere dreptul la sanatate al copiilor acestei tari in conditiile in care medicii care cunosc cu adevarat riscurile si efectele adverse ale vaccinurilor nu sunt invitati la emisiuni de acest gen sau nu vorbesc pentru a nu-si pierde locurile de munca ori sa fie penalizati, marginalizati, ironizati. Ce face societatea in acest caz? O compara pe Olivia cu acest medic Mihai Craiu (ca si cum ai compara mere cu pere) si ajunge la concluzia ca Olivia e praf (vorbesc despre comentariile de pe youtube si intuiesc sau stiu cum gandeste majoritatea). Dar daca Olivia este asa cum spun ei ca este incercand sa apere dreptul tuturor parintilor/copiilor (adica si dreptul acelora care o acuza) la a fi informati corect si complet in privinta vaccinarii si vaccinurilor, atunci cei care o acuza si o fac in toate felurile in loc sa o sustina pentru ca implicit se lupta si pentru ei, cum pot fi numiti acestia!? Cu ce sunt ei mai presus Oliviei!? Aa, inca nu au patit-o din cauza unui vaccin (sau au patit-o si nu stiu) si atunci au impresia ca domnul Craiu este grozav, cand de fapt cu toate ca pare informat, nu spune mai nimic concret si ignora argumentele Oliviei raspunzand evaziv.

 7. Nepoata mea a fost un copil vioi, vesel si jucaus, avem zeci de filmulete cu ea inainte de vaccinul nenorocit care a transformat-o intr-o planta! Are opt ani si traieste sub tratament, pe care, daca-l intrerupe urla nopti intregi pana la epuizare, singura metoda sub care poate fi tinuta calma este cea a deal-ului: i se promite o jucarie, o carte, o plimbare undeva, incercand sa fie lungit termenul cat mai mult, pentru ca altminteri nimeni nu se mai intelege cu ea! Noroc ca parintii ei locuiesc in strainatate, unde i se asigura scoala speciala cu insotitor chiar si in timpul orelor de curs! Este incapabila de vreun sentiment, vorbesti cu ea, o iei in brate si ramane impasibila….le doresc si celor care promoveaza asa ceva sa aiba parte de asemenea durere in viata lor! Nenorocitii care vorbesc urat la adresa Oliviei Steer, sunt cei care pentru bani ar face orice! Criminali!

   1. Nu! Nu este copilul meu; este copilul fiului meu si al sotiei sale si ei nu doresc sa faca publicitate pe necazul vietii lor! Va multumesc pentru gandurile bune! Dumnezeu sa va fereasca pe toti de o asemenea cruce!

 8. Gutti Flo; Fetita nu se va mai face bine niciodata! In ciuda faptului ca este foarte receptiva si foarte buna la scoala, nu va putea avea vreodata viata personala sau puterea sa traiasca fara tratament! Autismul nu se vindeca!

  1. Eu am pățit o cu copilul meu…dar am facut detoxifiere pt metale cu homeopate…si multa munca …vreo 4 ani de zile….acum e ok.

 9. Excelentă prestația la protv a Domnului (cu D mare) Doctor (cu D mare) Mihai Craiu CONTRA VACCINURILOR. Mult prea distinsul domn afirmă : „Copiii “alăptați la sân primesc în primele 6 luni de viață de vreo 10 ori mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi în primele 6 luni din vaccinurile pe care trebui să le facă la diversele scheme vaccinare”. Adică : notăm cu x cantitatea de aluminiu pe care o primește un sugar. Prin cele șase vaccinuri până la șase luni el va primi x/20 aluminiu/s, 20 de secunde fiind aproximativ durata celor 6 vaccinuri (un vaccin durează aproximativ 3-4 secunde). Prin alăptare timp de șase luni (183 de zile, cam de șapte ori pe zi timp de 15 min/alăptare) copilul primește 10x/1000000, adică x/100000 aluminiu/s, adică de 5000 de ori mai puțin decât prin vaccinare. Felicitări domnule doctor MIHAI CRAIU (acum am scris domnule cu d mic și doctor tot cu d mic și numele cu majuscule ca să știe lumea cine sunteți) pentru că :
  – Sunteți contra vaccinurilor
  – Ați oferit o demonstrație aritmetică care dă peste cap toate teoriile pro-vaccinare
  – Deși sunteți sponsorizat de un producător de vaccinuri care a nenorocit mii de copii, ați argumentat de ce sunt atât de periculoase vaccinurile
  – Aveți curajul să fiți ferm împotriva vaccinurilor, mai ales că la spitalul unde lucrați au avut loc tragedii în urma vaccinării Felicitări și site-ului edupedu care a luat atitudine împotriva vaccinării publicând acest material :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.