X

Pagina de Facebook a Oliviei Steer a fost închisă, la o zi după confruntarea pe tema vaccinării

Pagina de Facebook a Oliviei Steer a fost dezactivată. Reacția, la o zi după confruntarea pe tema vaccinării
Conținutul distribuit de Olivia Steer pe pagina oficială de Facebook nu a mai putut fi accesat vineri dimineață.  Nu se știe deocamdată dacă pagina sa a fost închisă în urma reacțiilor utilizatorilor sau la cererea acesteia.

Olivia Steer și medicul Mihai Craiu au adus propriile argumente pe tema vaccinării copiilor în ediția de joi a emisiunii Vorbește lumea. Argumentele lor au generat reacții diverse din partea românilor, care au comentat intens în mediul online. Cei mai mulți dintre internauți nu au fost de acord cu poziția Oliviei Steer, care a militat întotdeauna împotriva vaccinării.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vineri dimineață, Olivia Steer nu și-a mai putut accesa nici contul personal, nici pagina oficială de Facebook, însă nu știm dacă dezactivarea a fost cerută de ea sau a fost o decizie a rețelei Facebook.

Reprezentanții gigantului Facebook au anunțat încă de la începutul lunii martie că vor lua măsuri de limitare a accesului informațiilor eronate, nesusținute medical, despre vaccinuri, informații care au efecte grave asupra sănătății publice. Administratorii rețelei au declarat război și știrilor și campaniilor plătite, prin Facebook și Instagram, care ar contribui la dezinformarea utilizatorilor. Detalii AICI.

Inițiatoare a unei campanii anti-vaccinare, Olivia Steer a argumentat că aluminiul din vaccinuri este factor declanșator pentru autism, motiv întemeiat pentru părinți să nu-și vaccineze copiii.

„Eu aș vrea să mă plasez astăzi pe poziția de mamă care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că întrebările pe care și  le pun nu au un răspuns satisfăcător. Ăsta este motivul pentru care ei au rezerve. Nu au rezerve pentru că s-au uitat pe Google. Nu au rezerve pentru că au vorbit cu o prietenă… Au rezerve pentru că au văzut că prietena lor s-a ales cu copil cu autism după un vaccin. Au nedumeriri când văd prospectul și în prospect scrie autism sau moarte…

Eu sunt împotriva unor substanțe pe care specialiști, cercetători științifici, spun că nu ar avea ce să caute în vaccinuri.

O concluzie ar fi că, înainte de a vaccina, ar fi bine să informați părinții cu privire la toate riscurile și să vă asumați răspunderea că, dacă cumva copilul pățește ceva, răspundeți penal și civil pentru daunele provocate familiei”, a spus Olivia Steer.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Libertatea de exprimare este în pericol de fapt. Nu doar în România. Vreau, cei de la Big Pharma, sa se impun da sau da.

  2. Pentru că lumea dorește să fie mințită, cine are curajul să spună adevărul va fi detestat, persecutat, marginalizat, și anumite cazuri va fi considerat chiar nebun.

  3. Ei vor sa te vaccinezi…dar fara responsabilitate!
    Ultimul om daca esti, si tot iti dai seama ca le e frica sa-si asume aceasta responsabilitate!
    Poti sa fi cel mai renumit doctor..si sa ai cea mai tare facultate de medicina din lume…..nu printr-un vocabular bine pus la punct ( vrajeala) demonstrezi lucrul asta..ci prin responsabilitate!
    Nu poti sa faci acest lucru?…sunt egal cu zero toate doctoratele si studiile tale!
    Omul vrea o certitudine atunci cand e vorba de sanatatea copiilor lui…nu sa-i fluturi diploma de doctor in fata ochilor….ci sa vada ca asumi ceea ce faci! La fel ca in orice domeniu.
    Ti-ai luat un aspirator..primesti garantie….ti-ai luat masina…primesti o garantie!
    Ai ridicat o casa…lasi o garantie!
    Pt vaccinurile astea….ce garantie primim??

  4. off topic

    @ Ortodoxinfo

    Poate ar trebuii creata o alternativa ortodoxa la Facebook…nu ma pricep, nu sunt IT-ist…dar asa cum ai creat un forum ( http://forum.ortodoxinfo.ro/ ) nu ai putea crea si ceva asemanator cu Fb ? un loc unde informatia sa circule repede si necenzurata…Apropo cei care aveti cont pe Linkedin …ar fi bine sa le inchideti…si aia au devenit corect politici si va baga pumnul in gura instant

    1. cca70

      Frate, eu (saccsiv) nici nu am cont de facebook. Dar pentru ca sunt enorm de multi care au, trebuie treziti si dintre aceia, asa ca portalul are pagina de facebook.
      Un facebook n-avem cum face, caci nu suntem Zuckerberg. Iar forumul este pentru cei ce deja sunt cititori si l-am facut pentru a va inlesni sa va cunoasteti.

  5. Dorința de a avea ,,imunitate” la orice boală ,este veche și are originea în păcatul strămoșesc. Este o dorință diavolească de a nu fi răspunzător pt.păcatul săvârșit pt.că boala și moartea este plata păcatului.În această dorință subconstienta și-a găsit diavolul un mare aliat în promovarea vaccinurilor. Mai este și neputința omului de a recunoaște că a greșit sau că a fost înșelat și atunci va persista în această eroare împotriva oricăror evidențe.

  6. Adam:nu sunt eu vinovat,ci femeia pe care mi -ai dat-o.Eva :.nu eu sunt vinovata,ci sarpele.Este vorba despre eschivare:prin vaccin.Crestinul:Doamne,eu sunt vinovat pentru toate.Fara vaccin.

  7. Excelentă prestația la protv a Domnului (cu D mare) Doctor (cu D mare) Mihai Craiu CONTRA VACCINURILOR. Mult prea distinsul domn afirmă : “Copiii “alăptați la sân primesc în primele 6 luni de viață de vreo 10 ori mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi în primele 6 luni din vaccinurile pe care trebui să le facă la diversele scheme vaccinare”. Adică : notăm cu x cantitatea de aluminiu pe care o primește un sugar. Prin cele șase vaccinuri până la șase luni el va primi x/20 aluminiu/s, 20 de secunde fiind aproximativ durata celor 6 vaccinuri (un vaccin durează aproximativ 3-4 secunde). Prin alăptare timp de șase luni (183 de zile, cam de șapte ori pe zi timp de 15 min/alăptare) copilul primește 10x/1000000, adică x/100000 aluminiu/s, adică de 5000 de ori mai puțin decât prin vaccinare. Felicitări domnule doctor MIHAI CRAIU (acum am scris domnule cu d mic și doctor tot cu d mic și numele cu majuscule ca să știe lumea cine sunteți) pentru că :
    – Sunteți contra vaccinurilor
    – Ați oferit o demonstrație aritmetică care dă peste cap toate teoriile pro-vaccinare
    – Deși sunteți sponsorizat de un producător de vaccinuri care a nenorocit mii de copii, ați argumentat de ce sunt atât de periculoase vaccinurile
    – Aveți curajul să fiți ferm împotriva vaccinurilor, mai ales că la spitalul unde lucrați au avut loc tragedii în urma vaccinării Felicitări și site-ului edupedu care a luat atitudine împotriva vaccinării publicând acest material :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button