X

Părinți din California fac apel ca un turn de telefonie mobilă să fie înlăturat de pe incinta unei școli primare după ce patru elevi și trei profesori au dezvoltat cancer

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părinți din California fac apel ca un turn de telefonie mobilă să fie înlăturat de pe incinta unei școli primare după ce patru elevi și trei profesori au dezvoltat cancer

O coaliție de părinți îngrijorați se formează în California Centrală, unde atât elevi cât și profesori dezvoltă cancer la o rată alarmantă.  Cauza? Potrivit părinților, cel puțin, aceasta este un turn de telefonie mobilă de pe campusul Școlii Primare Weston din Ripon, în apropiere de Modesto, ce emite constant un nivel ridicat de radiații ce pot cauza cancer.

Inițial a fost un copil. Apoi doi. Apoi patru, alături de trei profesori, ceea ce a generat în cele din urmă o conversație în privința turnului de telefonie mobilă, despre care părinții spun că trebuie mutat altundeva cât de curând posibil.

În decursul unei ședințe recente găzduite de către școală, părinții au solicitat ca administrația să ia măsuri imediate. Unii dintre ei au declarat că nu le vor mai permite copiilor să meargă la școală până când nu se va face ceva în privința turnului.

Un doctor ne-a spus că tumoarea este în proporție de 100% cauzată de factori de mediu”, a declarat Monica Ferrulli, al cărei fiu Mason este unul dintre elevii diagnosticați recent cu cancer, către CBS Sacremento.

Pentru mai multe știri despre efectele radiațiilor provenind de la turnurile de telefonie mobilă, telefoanelor mobile, contoarelor inteligente și a altor dispozitive, vizitați EMF.news.

Oficialii școlii susțin că testele efectuate demonstrează că turnul de telefonie mobilă este “sigur”

Printr-o declarație ce fusese întocmită înainte ca ședința să aibă loc, președintele comisiei Kit Oase le-a comunicat părinților că testele efectuate arată că turnul operează “normal în standardele de siguranță”, pentru a cita The Modesto Bee.

Dar această retorică preambalată nu a făcut decât să-i supere mai mult pe unii dintre părinți, inclusiv pe Ferrulli, al cărei fiu fusese tratat pentru cancer cerebral în 2017.

Este numai negare”, a spus Ferrulli în privința insistenței comisiei că turnul este sigur, citându-se ceea ce ea numește cercetări “perimate” desfășurate de Societatea Americană de Cancer (A.C.S.).

Richard Rex, tatăl unui alt elev de la Weston, e de aceeași părere ca Ferrulli. El și familia sa locuiesc în aproprierea școlii, și fiul său de 11 ani a dezvoltat o inflamație stranie pe abdomen în urmă cu aproximativ un an.

După ce au vizitat un specialist, copilul pe nume Brad a fost diagnosticat cu cancer de ficat – inflamația de pe abdoment fiind identificată ca o tumoare “înfășurată în jurul ficatului”.

Au spus că o pot reduce în dimensiune și extrage”, a spus tatăl lui Brad pentru media locală. “Discută de asemenea despre posibilitatea unui transplant de ficat. Este înspăimântător.”

Va începe “March For Our Lives” o campanie împotriva turnurilor de telefonie mobilă cauzatoare de cancer?

Cu toate discuțiile din ultimele zile din partea capelor vorbitoare de stânga despre protejarea vieților copiilor din partea violenței armate, ne putem întreba dacă vom asista la o mișcare similară împotriva turnurilor de telefonie mobilă cauzatoare de cancer – în special dat fiind faptul că tehnologia 5G deosebit de dăunătoare va fi implementată în următoarele luni și ani.

Vor începe David Hogg și Emma Gonzalez să organizeze proteste împotriva turnurilor 5G, făcând apel ca directorii impunând tehnologia către mase să fie trași la răspundere pentru punerea în pericol a vieților copiilor? Cu siguranță nu vom sta cu sufletul la gură în această privință.

… ‘giganticul experiment necontrolat’ asupra copiilor și adulților a început deja, în ciuda apelurilor internaționale din partea a zeci de mii de oameni de știință, doctori, organizații de mediu și cetățeni de a opri implementarea 5G”, avertizează Children’s Health Defense.

Atât în Europa cât și în SUA … indivizi locuind și lucrând în preajma noilor instalate turnuri și antene 5G … au început imediat să se confrunte cu probleme de sănătate precum insomnie, pierderi de sarcină, probleme de memorie alături de alte probleme neurologice, și sunt numeroase cazuri de dispariții de populații de insecte și păsări”, se mai precizează.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aceste antenne nu ar trebui puse pe cladiri unde locuiesc sau lucreaza oameni nici macar in apropierea lor ! Se stie de mult timp ca sunt cancerigene.

    1. În general sunt camuflate sub forma de arbori înalți sau statui în zonele urbane, greu de identificat. Sunt peste tot în lume. Am văzut în România în forma de brad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button