X

Începe isteria cu rujeola? 71 de cazuri confirmate într-o săptămână

Așa să justifice reluarea discuțiilor aprinse despre vaccinuri? Vor scoate din sertar legea vaccinării obligatorii?


Un număr de 71 de cazuri de rujeolă au fost confirmate în 12 județe și în București, în perioada 18 – 22 martie, potrivit datelor Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, publicate vineri pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform sursei citate, numărul total de cazuri de rujeolă confirmate în România, raportate până la 22 martie, este de 16.211, fiind înregistrate 62 de decese.

Cele 71 de cazuri nou confirmate în ultima săptămână au fost înregistrate în Sălaj – 31, Prahova – 11, Teleorman – 9, Bihor – 4, Bucureşti, Buzău câte trei cazuri, Dâmboviţa, Călăraşi, Ilfov câte două cazuri, Constanţa, Cluj, Dolj, Olt – câte un caz.

Cele mai multe cazuri s-au înregistrat, de la începutul epidemiei, la copiii nevaccinaţi.Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii. Potrivit medicilor, din patru persoane care fac rujeolă, una are nevoie de spitalizare. Pentru unul din 1.000 de bolnavi, rujeola este mortală.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Proteveul si toate TEVEURILE din romania (realitatea,digi news etc)sunt o agresiune pe fata si atenteaza la siguranta nationala.Pur si simplu terorizeaza populatia bastinasa a romaniei in fiecare sezon (iarna,primavara,vara ,toamna)cu cate o isterie de asta debila-trece gripa,baga pojarul (rujeola),dupa aia porcina,ovina…etc.La tot se termina cu mesajul…. MOARTEA….MURIM….iar apoi -sfatul ,,specialistilor” (conform stirilor lu’ andreea esca) este sa ne …chimizam (vaccinam) si mai tare cu vaccin/chimicale/otravuri,ca sa fim siguri ca murim,dar in timp.Asa face protveul campanie agresiva si cu curistii,strainii din romania si romanii din strainatate…si toata ziua….studiu…cercetatoriii au descoperit…studiu specialistii ne avertizeaza….E dementa maxima,nimeni nu mai rationeaza,nu se mai opreste din minciuni si …dementa nimeni.Cine sa mai opreasca dementa ca ea a devenit legala,adevarul absolut printre totii frustratii si ciurli burli care asculta orbeste de tv-euri ,feisbuc(cazier) ,ue si ….doar dracnea e de vina,penal si corupt,adica tot de la ,,emblema”protv ?!Eon si enel fura miliarde de euro direct catre germania,dar romanasul cel dresat il bleastama,crucifica si injura de luni pana luni si de dimineata pana seara pe idiotul de servici-bastibasul sef de colonie -dracneNici nu-mi vine sa cred ce a ajuns romania in maxim 12 ani de M…UE si vreo 4,5 ani de accelerare a dementei generale prin giustitie,sri,pardon cia si TV-ul doctorul stie tot al romanilor dresati.

    1. Una dintre solutii este sa nu mai deschidem televizorul…..cand il deschizi, este ca si cum ai da drumul la minciuni si manipulare.
      Daca s-a inteles lucrul asta, nu are rost sa-i mai lasi sa te minta…sau sa te manipuleze.

  2. Începe spălarea pe creier, iar cei care au trecut prin acest proces îl transmit mai departe! Rușine lor! Jos vaccinurile! Nu avem nevoie de ele, ci de oameni sănătoși! Jos aluminiul, mercurul, formaldehida! Trăiască toți cei care luptă împotriva îmbolnivirii în masă, mai ales a celei obligatorii! Avem nevoie de sănătate, nu de boală transmisă prin „medici” sponsorizați de firme ale morții!

  3. Mama cu 2 copii mici. Ii vaccineaza cu vaccinul asta contra rujeola, si in 2-3 saptamani fac autism.

    De la medic de familie care nu incurajeaza vaccinarea:
    – sant tot mai multi parinti care nu vor sa-si vaccineze copiii, si acest medic incurajeaza treaba asta.
    – copiii nevaccinati sant mult mai sanatosi decat cei vaccinati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button