X

Erdogan despre atacul din Noua Zeelandă: “Vom fi aici până la Apocalipsă. Istanbul nu va fi transformat în Constantinopol”

Iată și ce scrie în articolul Erdogan susţine că atentatul din Noua Zeelandă a vizat, de fapt, Turcia: Am fost aici de 1000 de ani şi vom fi aici până la Apocalipsă de pe Mediafax:

„Acesta nu este un eveniment izolat, este ceva mai organizat”

„Ne pun la încercare cu mesajul pe care ni l-au trimis din Noua Zeelandă, de la 16.500 de kilometri depărtare”

„Am fost aici de 1000 de ani şi, cu voia lui Allah, vom fi aici până la Apocalipsă”

„Istanbul nu va fi transformat în Constantinopol”

„Bunicii voştri au venit aici … şi s-au întors în coşciuge”

„Să nu aveţi nici o îndoială că vă vom trimite înapoi ca pe bunicii voştri”.

Citiți și: Se împlinește PROFEȚIA CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL despre EUFRAT? Turcia închide Eufratul spre SIRIA, după întâlnirea senatorului John McCain cu președintele Recep Tayyip Erdogan

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Cineva din papusari a cunoscut intentiile acestuli ‘viteaz’, si i-a scris mesajele, catre sunt cu bataie politica lunga… S-a lucrat si la psihicul ‘viteazului’ Erdogan. Asta nu e trecuta in The Economist ?

 2. Săracul pare pierdut, debusolat cu allah ul lui cu tot. Instambulul o sa fie din nou Constantinopol și în Sfânta Sofia o sa se slujească din nou Sfânta Liturghie după cum ne spune Sfântul Paisie Aghioritul. Să-i lumineze Dumnezeu mintea și să-l scoată din întunericul în care se afla atât el cât și toți musulmanii. Dumnezeu sa ne Binecuvânteze.

 3. Abia astept sa traiesc ziua cand turcii vor deveni ortodocsi. Adevarata minune de la Dumnezeu ar fi aceasta!
  Turcia Crestin Ortodoxa! Amin!

  1. Trebuie sa fie intai Al treilea razboi mondial, din care 1/3 dintre turci vor pieri, 1/3 vor fugi in Asia si doar 1/3 se vor face crestini. Mai este pana atunci. Cine stie daca apucam sa vedem sau vom pieri si noi.

 4. bizantinii, adica SF.ÎMPĂRAT CONSTANTI CEL MARE SOCOTIT ASEMENEA APOSTOLIOR DE BISERICA DREPTMĂRITOARE au fost cei care au cladit constantinopolul, iar nu supusii lui mahomed.

 5. Totusi ce interesant ca un sef de stat iese si spune fix ceea ce este profetit. Aparent nu are nici o legatura dar intelegem mai bine ca elitele joaca dupa un plan bine stabilit si pregatesc vremurile. Altfel nu as vedea de ce tocmai Erdoigan s-a gasit sa iasa si sa glasuiasca in urma unui atentat al unui ciudat din cealalta parte a lumii.

  Indiferent ca vrea sau nu Erdogan orasul acela poarta un singur nume – Constantinopol si nici macar el ultimul mare sultan nu are cum sa schimbe lucrurile. Cred ca nici popoarele din jur nu mai pot influenta mersul vremurilor ci numai Rusia ca mare putere zonala si globala ce e.

  Sa ne fereasca Dumnezeu si pe noi ca tara de nenorociri pentru ca e clar ca toata lumea sta pe un butoi de pulbere si ca toate lucrurile sunt din ce in ce mai fortate si mai grabite in lume. Oare pt ce?

   1. Totul pt inscaunarea lui Antihrist in locul Mantuitorului, existenta unei singure religii si injumatatirea populatiei globului. Bogatii lumii care conduc din umbra si ne distrug continuu aplica acest plan diabolic. Nu s-ar intampla nimic din tot ce se intampla daca nu ar fi atatea pacate strigatoare la cer si Dumnezeu nu ar ingadui.

 6. Zice Erdogan: „…„Am fost aici de 1000 de ani şi, cu voia lui Allah, vom fi aici până la Apocalipsă”
  „Istanbul nu va fi transformat în Constantinopol”
  Interesant ce spune printre rinduri sultanul asta, stie el ceva si are citeva informatii despre ceea ce se urmareste, insa e pe aratura rau.
  Istoric vorbind Constantinopolul a cazut in 1453 si nu acum 1000 de ani, asta daca matematica acestui pagin este la fel cu a restului lumii. In continuare vorbeste despre „Apocalipsa” numai ca despre apocalipsa vorbeste Biblia si nu Coranul.
  Istanbul este de fapt Constantinopol in tot si toate, geografic, istoric, lingvistic pentru ca numele de Constantinopol spus in turca este Istanbul

 7. Păgânii sunt primitivi, acesta-i adevărul! Dumnezeu să îi miluiasca si pe ei, dar profetiile Sfinților Părinți se vor implini negreșit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.