X

Camera de Comerț de la Budapesta sponsorizează cu sute de steaguri MAGHIARE și SECUIEȘTI Primăria Odorheiu Secuiesc

Ni se spune cu tupeu ca aceste steaguri vor contribui la dezvoltarea identității naționale a maghiarilor. Dar, UNDE vor aceștia să-și dezvolte identitatea?? Exact: AICI, în Romania, unde țară-i sat fără câini. Lucrurile stând astfel, întrebăm și noi retoric: Oare interzicerea lor de către autoritățile române, nu ar contribui mai degrabă la MENȚINEREA identității naționale a românilor și a întreg teritoriului?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Camera de Comerţ şi Industrie din Budapesta (BKIK) a semnat un contract de sponsorizare cu Primăria Odorheiu Secuiesc, prin care contribuie la dezvoltarea identităţii naţionale a maghiarilor care locuiesc în acea zonă – a comunicat BKIK agenţiei ungare de presă MTI. 

Contractul prevede că instituţia ungară se angajează să finanţeze fabricarea şi distribuirea a 500 de steaguri secuieşti şi maghiare.

BKIK susţine prin acest pas strădaniile comunităţii locale din Odorheiu Secuiesc, locuită în proporţie de 95,8 la sută de maghiari, de a îşi exprima apartenenţa la naţiunea maghiară.

Prin contractul de sponsorizare BKIK a oferit suport financiar pentru atingerea acestui scop. Suma exactă nu a fost dată publicităţii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. De s-ar trezi stefan cel mare din mormant ,ca sa va taie cu sabia tradatori de tara si neam. Ungurii sa comande in tara lor. Asta ii a romanilor. Suntem toti vinovati . Incepand de la presedinte pina la cei mai mici. Cu totii.

  2. Iar cei care sunt la conducerea României ce măsuri iau?
    Chiar așa de nesimțiți sunt să doarmă pe ei când dușmanul îți aruncă cu pietre?

    1. Ce dusman? Transilvanenii sunt pro-Germania. Ai lucrat in vreun oras transilvanean? Toti acolo invata germana. Se dau in vant dupa germana si de aia nemtii investesc major acolo.

      Transilvania trebuia sa aiba autonomie de ieri, nu de maine cum vor astia. Germana e limba lor, cu ea vor sa traiasca. Desi e amar ce zic, daca maine ar face referendum pentru independenta Transilvaniei, n-ai vrea sa stii rezultatele si cum va vota “fruncea”.
      Patriotismul nu face 2 bani astazi. Vorbe in vant, patriotii morti sunt ingrasamant pentru ciulini. Au murit pentru patrie fara numar. Si pentru ce? Ca “boborul” roman doarme in izmene, ii doare in cur. Boborului ii place sa se complaca in mocirla.

      1. De acord cu tine cu ceea ce ai scris la nume “Trezirea poporului roman se va face cu multa varsare de sange”.
        Desi nu cred ca va avea loc vreodata tocmai ca presupune suferință.

  3. Pentru mine nu mai exista coducere a statului roman.
    Statul roman este o entitate de sine statatoare care are propriile interese, si care, si mai grav apara interesele altora.
    Asa ca……statul cu lumea lui…iar noi cum ne va ajuta bunul Dumnezeu.

  4. @ Trezirea poporului roman se va face cu multa varsare de sange

    e doar partial adevarat ce zici…, da , printre cei de 30 de ani sau chiar mai tineri e asa cum spui , dar cei trecuiti de 40 vad altfel….si eu locuiesc in Ardeal si lucrez la o firma germana…dar daca as putea i-as expulza pe toti strainii si pe cei ce fac magarii i-as baga in zeghe sa reimpadureasca muntii sub paza jandarmeriei

    1. Nu suntem prosti,suntem cei mai naivi,lenesi,nepasatori si indiferenti locuitori ai acestor meleaguri.Nu vreau sa am dreptate ,da’ acu’ vreo 3 ani ziceam ca scopul principal a lui iohan klaus e sa stabilizeze/intareasca puterea straina in Romania, inceputa de spurcatul basescu si sa acorde autonomie transilvaniei,in prima etapa ,iar mai apoi se va alipi lu’ ungaria.Mai are manadat gangania vorbitoare aproape de romana,pana in decembrie.Mai este timp!Iertati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button