X

Se strânge lațul: judecător din statul New York hotărăște că elevii nevaccinați nu pot participa la ore

Un judecător federal din statul New York a respins miercurea trecută o cerere înaintată de 44 de elevi nevaccinați de a se întoarce la școală.

Sursa: knowyourmeme.com (traducerea textului, la finalul notei OrtodoxInfo)

Potrivit Rockland/Westchester Journal News, judecătorul Vincent Briccetti a spus – referindu-se la un „focar fără precedent de pojar” – că părinții au greșit, demonstrând că „interesul public trebuie să primeze în favoarea unui ordin de restricție”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În decembrie anul trecut, în timpul apariției unui focar de pojar, autoritățile sanitare din comitatul Rockland au făcut curajosul pas de a interzice copiilor nevaccinați să mai participe la ore în școlile unde rata vacinării era mai mică de 95%.

Părinții de la Green Meadow Waldorf School au acționat decizia în instanță.

„Deși nimeni nu se bucură de faptul că acești copii nu se duc la școală, aceste restricții și-au dovedit utilitatea; ele au ajutat la prevenirea răspândirii epidemiei de pojar din acestă școală către populație”, a declarat procurorul general al comitatului Rockland, Thomas Humbach, după comunicarea hotărârii judecătorești la Tribunalul Federal din White Plains.

Deși rujeola (pojarul) a fost eliminată din Statele Unite în anii 2000, focare de infecție au tot apărut pe cuprinsul țării, mai ales în zone cu grupuri de persoane nevaccinate, cum este nord-vestul Pacificului. New York s-a confruntat în mod particular cu un sever focar de infecție, care a afectat cu precădere comunitatea evreilor ortodocși, aceștia evitând vaccinarea din motive religioase.

Numărul copiilor nevaccinați din SUA a crescut dramatic de la începutul anilor 2000, parțial datorită unui sentiment antivaccinare crescător. Mișcarea „anti-vaxxer” crede că vaccinurile nu sunt necesare și că pot cauza autism, în ciuda numeroaselor studii care arată contrariul.

Rujeola este o boală virală foarte contagioasă care cauzează stări febrile, tuse, curgerea nasului și eczeme și poate fi fatală copiilor de vârste mici.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

TIME este un simbol al așa-numitei mainstream media – adică a presei controlate de magnații lumii și în linie cu variantele oficiale despre orice , fiind ani de-a rândul cea mai vândută revistă din lume. Peste cinci ani va împlini un secol de existență. Puteți afla mai multe despre revistă citind acest articol:

Foto: evreica ANA PAUKER in revista TIME din 20 septembrie 1948 – “CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME”

Nu trebuie să vă mire, așadar, că revista vorbește în articol despre „curajosul pas” al autorităților de a interzice copiilor nevaccinați să intre în școli și că amintește numai despre studiile care neagă că vaccinarea ar putea provoca autism,  „uitând” să menționeze șuvoiul de studii și opinii care, din contră, exact asta demonstrează. Reamintim însă noi câteva, că așa e deontologic, să prezinți părerile ambelor părți:

INTERZIS IN MASS-MEDIA: Declarația Asociației medicilor și chirurgilor americani despre VACCINAREA OBLIGATORIE, adresata Senatului

Doctor în Senatul SUA: Rujeola a cauzat două decese, iar vaccinul anti-rujeolic 127

Datele oficiale canadiene arată că în regiunile unde acoperirea vaccinală este cea mai mare există mai mult autism

VACCINURILE și AUTISMUL la COPII: De 10 ori mai mult ALUMINIU în CREIER decât la adulți

VIDEO: Cum industria vaccinului a transformat rujeola, dintr-o infecție obișnuită într-o urgență națională

10 lucruri despre industria vaccinurilor pe care mass-media refuza sa le prezinte

Legătura dintre MERCUR și AUTISM este confirmată de un studiu longitudinal. Rata îmbolnăvirii de autism CREȘTE odată cu rata VACCINĂRII

Vaccinul anti RUJEOLA (pojar) nu asigură imunizarea pe viață, dar poate avea consecințe teribile / De ce eu sunt imun pe viață? Pentru că m-am îmbolnăvit de pojar la 18 ani și de vărsat de vânt la 21 de ani

Am spus că se strânge lațul… Din câte știm noi, în sistemul de drept anglo-saxon (prin excelență în SUA dar, încet-încet și paradoxal, și la noi, cu toate că la noi sistemul juridic este bazat pe dreptul roman), practica judiciară poate constitui izvor de drept. Cu alte cuvinte, dacă hotărârea judecătorului Briccetti nu va fi modificată de o instanță superioară, ar putea fi folosită ORIUNDE în statul New York (poate și mai extins – nu știm, nu suntem specialiști!) pentru a se lua aceleași măsuri iar instanțele de acolo vor trebui să ia în calcul, în situații și condiții similare, hotărârea judecătorului din articolul de mai sus! Cu alte cuvinte, se mai întredeschide nițeluș ușa legală a obligativității vaccinării copiilor, indiferent de părerea părinților, indiferent de studiile contra…

O scurtă explicație privind poza de început. Nevrând să folosim ilustrația banală pusă de revista Time, am căutat pe Google o alta cu tema vaccinarea ROR (rujeolă-oreion-rubeolă, prescurtat MMR în engleză). Cu excepția unui afiș al filmului „Vaxxed”, UNA SINGURĂ provenea de la un site anti-vaccinare, restul fiind pro. Subliniem că NU am căutat în mod expres fotografii „anti”. Dacă nu ne credeți, dați un search pe Google Images folosind cheia de căutare „MMR vaccine pics”, așa cum am făcut și noi, și vedeți ce rezultate obțineți…. Dar apoi am încercat și cu „anti-vaccine”. Ce să vezi!? Au apărut ceva mai multe poze de pe site-uri anti dar în continuare foarte multe, dacă nu majoritatea (n-am stat să numărăm), de la articole care combat mișcările anti-vaccinare…

Temându-ne că (din vreo eroare, desigur!) algoritmii de căutare ar alege ca variabila „deontologie” să fie invers proporțională cu sensibilitatea și corectitudinea politică a subiectului, am ales și noi această fotografie, în defavoarea tuturor celorlalte clasice fotografii neutre cu seringi și flacoane de ser sau a celor pro, prezentând copii fericiți sau grafice „de bine” despre vaccinare și provenind de la  mainstream media, site-uri Big Pharma sau site-uri pro-vaccin. Ca să corectăm o posibilă marjă de eroare! Iată traducerea textului din fotografie, promisă la începutul articolului:

„Specificațiile din cutia vaccinului MMR conțin 42 (patruzecișidouă, subl.ns.) de paragrafe privind avertismente și reacții adverse. Avertismentele se referă la crize, encefalite, pneumonie, surzenie, MOARTE și… rujeolă. Specificațiile îți spun că acest vaccin poate aduce leziuni pe creier, moarte sau chiar boala pe care încerci să o eviți.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Scârț! Oamenii ar trebui să dea jos de pe ei lanțurile modernismului și să se mute în mediul natural: pe pământ, având casă, grădină, propria fântână, etc….
    Iar Carte (să știe să scrie și să citească, să socotească…) să învețe de la frații/surorile mai mari sau de la părinți!
    După, pot citi ei singuri ce vor și simt că le este de folos!
    Aaaa, că rămân la munca câmpului, fără eu știu ce avantaje, e altceva!

    Din păcate, au reușit să modifice modul sănătos de gândire, să-l rupă pe om de viața în natură, de animalele lui, de ceea ce-l făcea autentic !
    Acum, toți vor să fie numai cu mapa, fug de sapă!
    Ajung la oraș, tot plimbă mapa și abia așteaptă să iasă la pensie pentru a se retrage de la oraș, la țară! Paradoxal,nu?

  2. Cordonul ombilical taiat la nastere este reinventat de diavol pentru o lume artificiala.Cand il va taia,nu vei fi o fiinta independenta in aceasta lume,ci un sclav al satanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button