X

FOTO: „Biserica” Catolica din Montreal sarbatoreste anual homosexualitatea…

Church Revolution in Pictures | Church in Montreal supports LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biserica din Montreal susține LGBT
În fiecare an în luna august, Biserica Sfântul Apostol Petru din Montreal, găzduiește timp de zece zile sărbătorirea homosexualității, în paralel cu “parada mândriei homosexualilor”, care în Montreal se desfășoară în luna august.

Țesături colorate cad în falduri de pe zidurile gotice ale bisericii impunătoare, și sunt prinse  de un candelabru central din prezbiteriu, ca două curcubeie inversate care-l acoperă, precum acoperă și o parte a bisericii. Ansamblul creează o atmosferă de apoteoză a viciului împotriva naturii, în fotografia de deasupra și în primele două de mai jos.

În partea laterală a Capelei Speranței, dedicată celor care au murit de SIDA, se poate vedea un Hristos efeminat, purtând o eșarfă ca un curcubeu, și având pe cap o cunună din flori de lotus. Se ridică din ape, ca soarele din spatele lui, ca și cum ar fi el însuși o floare de lotus, a treia fotografie de mai jos.

În a patra fotografie este un afiș care prezintă programul celor zece zile consecutive de concerte de orgă din luna august 2018. Ansamblul este intitulat “Curcubeu – Festivalul mândriei orgii/organului/vocii” (nota traducatorului: poate avea mai multe înțelesuri).

Pentru luna august din 2019, se așteaptă ca mai multe festivități să comemoreze cei 50 de ani care au trecut de la revolta Stonewall din New York, care este considerată a fi începutul mișcărilor legate de “drepturile LGBT”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Canada, SUA, Franța, Anglia, Olanda…ACEEAȘI MIZERIE!
    De unde HAR în ”bisericile” lor?
    Pe bune? Ce? ”Ei” nu știu că nu mai există har? Ba da, d-aia și există un atac atât de masiv pentru pierderea HARULUI și din Bisericile ortodoxe prin coruperea țărilor, populațiilor, prin controlul asupra lor dpdv legislativ, inclusiv eclesial de către mai – marii orașelor și-ai satelor, inclusiv de către cel care dă ”bine-cuvântarea”!
    Catolicizarea de ce se grăbește? Ca să ajungem și noi, ca ei – fără Har, fără Taine, fără sfințire, fără anafură, fără Aghiazmă mică sau Mare, fără Împărtășanie, fără spovedanie adevărată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button