X

De ce este desenat un simbol satanist nazist pe rucsacul atacatorului din Noua Zeelanda?

Foto: https://www.dailymail.co.uk/news/article-6811785/Shooter-opens-fire-New-Zealand-injures-four-people-witnesses-say-heard-20-shots.html

Adica asta:

Actualmente i se spune “The Black Sun” (“Die Schwarze Sonne”). Nu se stie cum il numeau nazistii. Originalul se afla pe podeaua castelului Wewelsburg, renovat de Heinrich Himmler, seful SS, personaj despre care stim ca era foarte interesat de ocultism, in care a fost initiat de Karl Maria Wiligut (Weisthor). Acest Karl Maria Wiligut a fost la rândul sau învățat de către așa zisi „maestrii ai intelepciunii” (cica un soi de creaturi intelepte non umane din zona Tibetului, dar care erau de fapt draci) ca și stalpii new age Madame Blavatsky sau Alice Bailey. Sa mai amintim si ca Karl Maria Wiligut considera irminismul ca fiind religia necesara germanilor, caci se inchina unui alt crist decat cel creștin. Astfel influențat, Heinrich Himmler trimite expeditii in Tibet, oficial pentru a cauta stramosi comuni cu rasa germana. De fapt, expeditiile cautau teritoriul de sub pământ Shambala, de unde ar fi venit acei maestrii:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Actualmente simbolul mai sus amintiti este folosit de către adeptii Bisericii lui Satan:

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(symbol)

Ni se spune ca atacatorul avea scrise pe arme și incarcatoare diverse nume din istorie care au luptat împotriva islamului. Ce cauta și acest simbol? Dacă auzise el de Stefan cel Mare, cum de nu auzise despre un simbol celebru SS (fundamental anti creștin)? Întrebări firesti dacă plecam de la ipoteza ca acțiunea terorista a fost gandita, pregătită și executata de către individul despre care ni se spune în mass-media.

Nu putem însă sa nu emitem și ipoteza unui false flag, precum altele celebre din istorie:

OPERATIUNEA GLADIO. Oare asa ceva s-ar mai putea produce in zilele noastre?

OPERAȚIUNEA NORTHWOODS. Oare așa ceva s-ar mai putea planifica în zilele noastre?

Iar dacă a fost false flag, cu eventual candidat manciurian, de ce acel ghiveci de nume și simboluri? Se dorește impuscarea cât mai multor iepuri dintr-un foc, tinand cont și de actualul trend: creștin, adica oponent al binefacerilor oferite de sistem și anti refugiati, adică extremist, adică nazist adică bla bla bla? Vom vedea.

Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. sau posibil unu’ mai dezaxat (pe model Breivik) care a facut un ghiveci din luptatori anti otomani, simboluri crestine, simboluri pagane, neo nazism etc, si-o plecat intr-o „cruciada” personala..orice e posibil in cazul asta.

 2. Nu există atentat fără știința,acordul sau implicarea serviciilor secrete.Nu are cum.Este imposibil.E nevoie de sume mari de bani,de arme ,de colaboratori,de informații… Pt.un singuratic este imposibil.

 3. Domne ajuta,

  Mergand pe ipoteza steag fals (care de altfel si este), se vrea asocierea acestui simbol cu noul curent „nationalist” periculos al albilor, curent artificial pus in practica tot de papusari a se vedea emblema batalionului AZOV din Ucraina , formatiune paramilitara „nationalista-neo nazi” de extrema dreapta stiti voi, acea formatiune care a crucificat un soldat rus. ( https://www.worthpoint.com/worthopedia/azov-nationalist-volunteer-battalion-1459878439)

  Deci ei vin cu problema , dupa care tot ei o rezolva , bagand la inaintare placa cu antiterorismul, nationalismul este cancer, Big Brother Necesar, Biometrie pentru siguranta, si in final Ecumenismul lucid, ca sa nu se mai incaiere „fundamentalistii astia religiosi de toate natiile”.

  E cusuta rau cu ata alba tarasenia asta, se leaga prea bine toate, si eu nu cred in coincidente.

  Mantuire

 4. Oameni buni, studiați Istoria! Ce simbol nazist? Ce simbol.. De ucidă-l toaca!
  E simbolul Solar slav, Kolovrath, preluat de la simbolul Solar Dacic, cel pe care național-socialiștii,ca și svastika, l-au folosit pentru lucrările lor diavolești! Nu pot sa nu remarc imbecilitatea specifica unui neam, cum zic ‘prietenii’ noștri unguri, de mamaligi! Mai urmează sa salvam România transformându-ne, înspre satisfacția celor ce vor „sa salveze România” în parteneri civili:))

  1. Gelule,
   Cand il vom legaliza acel parteneriat, va fi atacata din trei parti tara mamaligilor imbecile.Ni s-a spus de multa vreme….

 5. Rucsacul asta e frate bun cu pasapoartele lui mehmet ata si tovarasilor sai, gasite intacte, lucioase si frumoase in ruinele Gemenilor noului amsterdam-pardon iork.

 6. Fratilor,acestea sunt ucideri ritualice ale elitelor sataniste.In luna martie,vedeti ce se intampla.Va zic la intamplare:metrou Madrid 11.03.2004
  Metrou Bruselles 22.03.2016
  Westminster UK 22.03.2017
  Tot la fiecare 4 luni.A se vedea atentatele din iulie si noiembrie.Inclusiv Colectivul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.