X

OPERAȚIUNEA NORTHWOODS. Oare așa ceva s-ar mai putea planifica în zilele noastre?

de Saccsiv
Foto: http://www. investigatingtheterror.com/documents/Operation_Northwoods_Document_Collection.htm

Iata ce putem citi la Operatiunea Northwoods:

In anul 1997, ca urmare a uciderii lui J.F. Kennedy, un numar de 1500 de pagini de documente care poarta denumirea de “Operatiunea Northwoods” au fost declasificate. In anii 1960, Statele Unite ale Americii se pregateau sa intre in razboi cu Cuba. Pentru pornirea acestui razboi era necesar suportul publicului american.
In consecinta, Secretarul american al Apararii a prezentat un document intitulat “Justificarea intervenitiei Armatei Statelor Unite pe teritoriul cubanez”. Astfel, conducatorii Statelor Unite au avut nevoie sa prezinte opiniei publice o intreaga gama de provocari, cum ar fi atacuri teroriste care implicau incendierea unor baze militare si distrugerea acestora, deturnarea unor avioane militare americane si multe astfel de “provocari”.
Aceste false atacuri teroriste fantoma urmau sa fie prezentate populatiei, scopul final fiind acela de a le insufla cetatenilor americani teama fata de Fidel Castro si de a produce un motiv pentru inceperea razboiului. Cu toate acestea, planul nu a fost niciodata implementat. Planul a fost refuzat in cadrul unei intalniri tainice intre presedintele Kennedy si Generalul Lyman Lemnitzer. De data aceasta se pare ca nu a functionat…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rog si: Operation Northwoods

Alte operatiuni insa n-au ramas doar la nivel de proiect:

OPERATIUNEA GLADIO. Oare asa ceva s-ar mai putea produce in zilele noastre?

Din aceeasi categorie: 9/11

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

Pearl Harbour: Papusarii razboaielor si Atacul de la Pearl Harbor

Lusitania: Rolul lui Aleister Crowley in scufundarea vasului Lusitania, ce a dus la intrarea SUA in Primul Razboi Mondial

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Oare așa ceva s-ar mai putea planifica în zilele noastre?”. Intrebarea este pur retorica in situatia in care evenimentele regizate fac parte din cotidian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button