X

Teofan Savu pierde rușinos în fața părintelui Ioan Ungureanu: Judecătoria Suceava respinge cererea de evacuare formulată de MMB

Nici instanțele lumești nu sunt de partea torționarului pseudo-mitropolit al MMB

Parohia Schit Orășeni câștigă în primă instanță procesul intentat de MMB pentru evacuarea de urgență a părintelui Ioan Ungureanu.  Instanța din Suceava a decis că cererea MMB este nefondată și a respins-o.
Parohia Schit Orășeni este singura parohie din țară în care preotul și credincioșii rezistă atât persecuțiilor crunte ale angajaților MMB, cât atacurilor nedemne și trădărilor unora dintre cei care au pornit în aceeași luptă contra ereziei acum trei ani, dar între timp au căzut în rătăciri schismatice.
Citiți alte detalii pe Mărturisirea ortodoxă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nici la Radeni nu au reusit sa faca nimic. Sistemul e conceput pentru varietate, asa ca oprirea pomenirii ierarhului nu are consecintele drastice de altadata, dar cei mai multi din pacate aleg sa fie in continuare supusi la lupii cu mitra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button