X

Scurgere radioactivă in Moldova?

Câți dintre voi știu că alaltăieri (corectare: pe 5 martie) la Uzina Metalurgică din Râbnița ar fi avut loc o scurgere radioactivă, cu nivelul radiației în unele zone ale complexului depășind de peste 300-400 de ori norma admisă? Nu am văzut nicio știre despre asta în presa de la Chișinău. Prima dată a scris o postare Sevciuk, fostul “președinte” al “rmn”. Apoi a sters-o. Unii au spus că e o dezinformare. In seara asta au transpirat mărturii de la unii angajați. Totul se ascunde, ca la Cernobîl, a scris pe facebook jurnalistul basarabean Dan Nicu.

Râbnița e la vreo 140 de km de Chișinău, pe de-a dreptul, iar uzina aceea e una dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est. Nu știu cât de grav e, dar ceva se întâmplă. Sfat pentru jurnaliștii de la Chișinău: descărcați aplicația Telegram și abonați-vă la canalele de acolo, e o metodă foarte practică și eficientă de a avea acces la informații. În special la cele din zone precum Transnistria, mai susține Nicu.

loading...
Categorii
Externe
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Rîbnița este un oraș din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, reședința Raionului Rîbnița de pe malul stâng al râului Nistru.

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Chiar nu stim si nu vorbeste nimeni de asa ceva tv nu privim f straniu eu stau la 200 km fata de Rezina si nu sa simtit nimik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.