X

Scurgere radioactivă in Moldova?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CÃĸți dintre voi știu că alaltăieri (corectare: pe 5 martie) la Uzina Metalurgică din RÃĸbnița ar fi avut loc o scurgere radioactivă, cu nivelul radiației ÃŽn unele zone ale complexului depășind de peste 300-400 de ori norma admisă? Nu am văzut nicio știre despre asta ÃŽn presa de la Chișinău.  Prima dată a scris o postare Sevciuk, fostul “președinte” al “rmn”. Apoi a sters-o. Unii au spus că e o dezinformare. In seara asta au transpirat mărturii de la unii angajați. Totul se ascunde, ca la CernobÃŽl, a scris pe facebook jurnalistul basarabean Dan Nicu.

RÃĸbnița e la vreo 140 de km de Chișinău, pe de-a dreptul, iar uzina aceea e una dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est. Nu știu cÃĸt de grav e, dar ceva se ÃŽntÃĸmplă. Sfat pentru jurnaliștii de la Chișinău: descărcați aplicația Telegram și abonați-vă la canalele de acolo, e o metodă foarte practică și eficientă de a avea acces la informații. În special la cele din zone precum Transnistria, mai susține Nicu.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

RÃŽbnița este un oraș din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, reședința Raionului RÃŽbnița de pe malul stÃĸng al rÃĸului Nistru.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină ÃŽn provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completÃĸnd formularul de mai jos.

â‚Ŧ


Mulțumim celor care ne-au ajutat pÃĸnă acum!

2 comentarii

  1. Chiar nu stim si nu vorbeste nimeni de asa ceva tv nu privim f straniu eu stau la 200 km fata de Rezina si nu sa simtit nimik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CÃĸmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button