X

Inovatia din secventierea genetica tocmai a demonstrat ca epidemiile de rujeola sunt cauzate chiar de vaccinul rujeolic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Inovatia din secventierea genetica tomai a demonstrat ca epidemiile de rujeola sunt cauzate chiar de vaccinul rujeolic

Întreaga campanie de alarmare si ingrijorare a populatiei fata de imbolnavirile de rujeolă din Statele Unite se axează pe o mare minciună care este raspandita de propagandiștii vaccinurilor. Ei sustin ca toate focarele rujeolei, pe care le pretind în mod fals, se datorează exclusiv copiilor nevaccinați. Astfel, solutia la imbolnaviri este mai multe vaccinuri, spun ei.

Insa o lucrare stiintifica publicata in Journal of Clinical Microbiology – Revista de Microbiologie Clinica, intitulata “Identificarea rapidă a genotipului vaccinului împotriva virusurilor rujeolei prin PCR (Polymerase Chain Reaction- Reacția în lanț a Polimerazei) în timp real“, a dezvaluit ceva ce fanaticii vaccinului nu doresc ca publicul sa stie. Dupa cum s-a dovedit, un număr mare de focare de rujeola sunt, de fapt, “reacții la vaccin” ale vaccinul rujeolic însuși (vaccinuri ROR- împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei).

“În timpul focarelor de rujeolă, este important să se poată distinge rapid între cazurile de rujeolă și reacțiile vaccinului, pentru a evita măsurile inutile de reacție la focar, cum ar fi izolarea cazurilor și investigațiile de contact”, scriu autorii studiului. Am dezvoltat o metodă de transcriere inversă în timp real (RT-PCR) specifică pentru virusul rujeolei genotipului A (MeV) (PCR -Transcriere inversa in timp real a virusului de MeVA RT-cantitativă [RT-qPCR]) care poate identifica rapid tulpinile de vaccin rujeolic si fără a avea nevoie de secvențiere pentru a determina genotipul.”

Cu ajutorul acestei descoperiri științifice in secvențierea genetică, acești cercetători au dat peste ceva ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor încearcă cu disperare să se asigure că publicul american nu va sti niciodată.

Aproape 38% din cazurile de rujeolă s-au dovedit a fi “reacții la vaccin” cauzate de vaccinuri împotriva rujeolei

În timpul izbucnirii epidemiei de rujeola din California în 2015, un număr mare de cazuri cercetate au apărut la persoanele vaccinate recent (3). Din cele 194 de secvențe de virus rujeolic obținute în Statele Unite în 2015, 73 au fost identificate ca secvențe de vaccin (R. J. McNall, date nepublicate).

Cu alte cuvinte, au apărut focare de rujeolă la copii care au fost deja vaccinați cu rujeola. Dacă faceți un calcul matematic, aproape 38% din secvențele genetice care au fost realizate pe presupuse cazuri de rujeolă s-au dovedit a identifica tulpinile de rujeolă care au provenit din vaccinari. Astfel, mai mult de unul din trei cazuri de rujeolă în Statele Unite a fost, de fapt, o reacție a unui vaccin împotriva rujeolei, nu a rujeolei de tip “sălbatic”.

În special, massmedia mincinoasa nu atribuie niciodata imbolnavirile de rujeola cu vaccinurile împotriva rujeolei. În toate cazurile, fără excepție, se considera ca motivul imbolnavirilor de rujeola sunt “copii nevaccinati”, chiar dacă mai mult de o treime din imbolnaviri sunt cauzate efectiv de vaccinari, așa cum dovedește acum această noua descoperire stiintifica.

Vaccinurile împotriva rujeolei creează cererea de pe piață pentru mai multe vaccinuri, cauzând izbucnirea bolii urmată de isterie mediatică

Datorită ultimelor descoperiri în secvențierea genetică, acum este clar că vaccinurile împotriva rujeolei cauzează izbucniri de rujeolă care apoi duc la isterie mediatică asupra “rujeolei”, ducând la agitatie între jurnaliștii și parlamentarii care cer mai multe vaccinuri (în timp ce condamnă pe oricine îndrăznește să pună la îndoială vaccinul obligatoriu al momentului).

Vaccinurile împotriva rujeolei, pe buna dreptate, își creează propria cerere pentru mai multe vaccinuri prin provocarea unor epidemii in randul copiilor. Bineînțeles, organizatiile pro-vaccin și multitudinea de știri false refuza sa dezvaluie adevarul despre aceasta situatie, pretinzând că imbolnavirile rujeolei apar doar printre copiii nevaccinați. Astfel imbolnavirile care sunt cauzate de vaccinuri ajung sa fie fie puse pe seama celor ce se impotrivesc vaccinarii, rezultand cenzura in masa a continutului de constientizare a vaccinurilor de catre Amazon, Apple, Google, Facebook, YouTube, Pinterest si alti giganti tehnologici care functioneaza impreuna ca si canale de propaganda pentru Big Pharma și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

În doar câteva zile, Amazon a interzis documentarele care informau publicul larg despre vaccinare, precum Vaxxed, după ce a fost amenințat de parlamentarul democrat, Adam Schiff. Apple a amenințat totodata Natural News – Stirile Naturale(Reale) – cu privire la articole ce fac referire la vaccinuri, avorturi sau satanism, iar Pinterest a interzis toate căutările de vaccinuri pentru a împiedica utilizatorii să descopere conținut care pune la îndoială minciunile propagandiștilor de vaccinuri. (Ca o notă laterală, Brighteon.com devine platforma video pentru filme si documentare ce redau adevarul despre vaccinuri. Cercetătorii din domeniul vaccinului înregistrează din ce în ce mai multe materiale acolo deoarece este interzis oriunde altundeva).

Asadar, operatiunile steag fals de vaccinare împotriva rujeolei realizează atât propagarea exploziei de rujeola, cât și justificarea cenzurii jurnaliștilor independenți care investighează și expun minciunile industriei vaccinurilor. Aceasta este o modalitatea prin care industria de vaccinuri funcționează ca un cartel mafiot care implică mass-media, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

FDA, parlamentarii și giganti farmaceutici ca Big Pharma. Întregul sistem există pentru a profita de vaccinuri în timp ce copiii sunt folositi pentru răspândirea bolilor infecțioase în scopul creării cererii pentru alte si alte vaccinuri.

În mod uimitor, această inovatie in stiinta demonstreaza totodata ca sunt selectiv vizați copiii americani pentru aceast flagel al vaccinarii. Iată cum știm acest lucru:

În Germania, doar 2% din cazurile de rujeolă sunt cauzate de vaccinuri

Conform aceluiași studiu științific citat aici, oamenii de știință au efectuat și secvențe genetice asupra cazurilor de rujeolă în Germania. Acolo, au descoperit că numai 11 din 542 de cazuri de rujeolă ar putea avea ca origine de declansare vaccinul rujeolic.

Cu alte cuvinte, în Germania, numai 2% din cazurile de rujeola sunt cauzate de vaccinuri. Cu toate acestea, în Statele Unite, aproape 38% din cazurile de rujeolă sunt cauzate de vaccinuri.

Cum poate exista diferență atat de mare?

Răspunsul este evident. Vaccinurile împotriva rujeolei administrate în Statele Unite sunt proiectate în mod deliberat pentru a provoca mai multe imbolnaviri de rujeola, în scopul promovării isteriei rujeolei și a stimularii vaccinurilor contra rujeolei.

Totul este un joc de marketing, iar copiii sunt infectați în mod deliberat cu virusi activi de rujeola care sunt adăugați in compozitia vaccinurilor in acest scop.

Motivul pentru care industria vaccinurilor poate scăpa basma curata este că se bucură de imunitate absolută legală pentru toate vaccinurile care fac parte din programul de imunizare din copilărie. Astfel, chiar dacă s-ar afla si constientiza adevărul despre vaccinurile ROR care conțin tulpini virale lasate active intentionat (adică viruși “vii”), acești producători de vaccinuri ar avea o răspundere juridică zero.

Acest lucru le permite să transforme vaccinurile în arme de marketing, exploatând corpurile copiilor pentru a le infecta cu rujeola, ca parte a procesului de vaccinare în acesti copii raspandesc apoi rujeola altor copii, motiv pentru care apar numeroase epidemii de rujeolă la copiii care au fost vaccinați împotriva rujeolei. Mijloacele înșelătoare își joacă apoi rolul și sporesc focarele, dând vina pe “anti-vâsle” pentru totul și împingând mandatele de vaccin la nivel național pentru a atinge “respectarea de 100%”, ceea ce înseamnă că vor opri izbucnirea imbolnavirilor.

Vaccinurile din Statele Unite sunt concepute în mod deliberat pentru a conține virusi de rujeola vii cu scopul de a provoca epidemii care hrănesc frenezia mass mediei.

Ceea ce este deosebit de fascinant în toate acestea este faptul că inovatiile din secvențierea genetică tocmai au dezvăluit adevărul despre înșelăciunea științifică a vaccinurilor. Cu alte cuvinte, știința bună (în secvențierea genetică) tocmai a ajutat la expunerea științei rele (propaganda de vaccin).

Acum știm că vaccinurile împotriva rujeolei sunt un vector de marketing pentru industria vaccinului, care în mod esențial conduce un steag medical fals pentru a infecta copiii din SUA cu rujeolă pentru scopul necinstit de a crea isterie media care va necesita mai multe vaccinuri. Scopul real al vaccinurilor, se pare, este de a promova mai multe vaccinuri, si nu preventia imbolnavirilor. Explozia infecțioasă a bolii, se pare, este o componentă necesară a propagandei de marketing a vaccinurilor. Dacă cazurile de rujeolă ar înceta să mai existe în America, nu ar mai exista presiuni de panică pentru a face vaccinurile obligatorii, iar industria vaccinului ar pierde venituri de miliarde de dolari. Prin menținerea în viață a izbucnirilor rujeolei prin răspândirea deliberată a rujeolei prin vaccinurile în sine, industria farmaceutică – care are o istorie lungă și sustinuta a utilizării ființelor umane pentru experimente medicale – se menține pertinentă și profitabilă.

Toate acestea nu ar trebui să fie o surpriză pentru nici o persoană informată, având în vedere că industria vaccinurilor generează în prezent peste 30 de miliarde de dolari anual venituri ce provin din vânzarea de vaccinuri, aproape toate fiind promovate prin campanii de frică.

Vaccinurile provocate de vaccinuri sunt, de asemenea, folosite de propagandiștii democrați cum ar fi Congresmanul Adam Schiff (D-Calif.) sau Senatorul Statelor Unite ale Americii, Richard Pan, pentru a cere ca giganții tehnici să cenzureze materialele care pun la îndoială siguranța eficacității vaccinurilor. Odată ce persoanele ce se opun vaccinari pot fi acuzate de orice, justificand cenzurea cercetării lor independente avand ca scop dezinformarea și reducerea la tacere

Oricine îndrăznește să sublinieze faptul că secvențele genetice de aproape 38% din cazurile de rujeola au fost provocate chiar de vaccinurile împotriva rujeolei vor fi, bineînțeles, etichetati ca “conspirationisti” și batjocoriti de Jimmy Kimmel – acest lucru a fost deja publicat în Journal of Clinical Microbiology – Revista de Microbiologie Clinica.

Adevărul suprem în toate acestea este faptul că industria vaccinurilor utilizează în mod deliberat mandatele de vaccin ca un sistem biologic de livrare a armelor pentru a răspândi epidemii de boli infecțioase ca un complot de comercializare pentru a obtine mai mult profit.

Acum știi de ce adevărul despre vaccinuri este sistematic cenzurat cu atata disperare.

Daca doriti sa aflati mai multe adevaruri despre vaccinuri

Cititi site-ul Vaccines.news pentru noutatile zilnice si stiri de ultima ora despre vaccinuri.

Vizitati NVIC.org pentru noutati legislative privind legile ce vizeaza vaccinarea si vaccinurile.

Găsiți filmulete despre vaccinuri ce reflecta realitatea exclusiv la Brighteon.com, alternativa YouTube pentru documentare credibile pe orice subiect.

Verificati si  GreenMedInfo.com pentru articole de autoritate cu privire la pericolele vaccinarii si medicamente prescrise.

Citiți Censored.news, alternativa la Google News, care acoperă cele mai cenzurate surse de știri despre vaccinuri, medicamente și politica.

Cel mai important este să nu mai folosiți Facebook, Google, YouTube, Twitter sau Pinterest pentru a obține informațiile dvs., deoarece toți acești giganti tehnici cenzureaza toate informațiile veridice despre vaccinuri, cancer si multe alte subiecte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Off topic

  Am primit pe mail acest ” manifest” Sincer nu am auzit pana acuma despre : Alternativa Dreapta

  Aveti idee cam ce indivizi se afla in aceasta grupare?
  Iata ce imi scriu ei:

  #România #pentruFamilie

  Nu, nu am pierdut. Dar am înțeles!
  Momentul Referendumului ne-a arătat cât de incomodă este cultura familiei pentru o bună seamă dintre intelectualii și politicienii noștri. Cu un boicot pe față sau neasumând la nivel de partid această cauză, guvernanții și opoziția au arătat deopotrivă cât de străini sunt față de miza definirii în Constituție a căsătoriei și familiei naturale.

  Am înțeles că doar politic putem păstra așezarea societății noastre pe principii creștine. De aceea o parte dintre cei ce ne-am implicat în zona civică vrem să ducem mai departe cauza noastră și am alcătuit o platformă civico-politică numită Alternativa Dreaptă.

  Familia nu este doar o definiție, este cultură și sistem de valori, este viitorul nostru concret. Ne dorim o societate care să protejeze familia naturală în mod fundamental, o societate care să susțină educația creștină și armonia cultelor cu statul pentru bunstare și pace socială.
  Suntem pentru sanctitatea vieții și libertate de conștiință.
  Familia nu poate fi decât uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, în termeni de căsătorie tradițională.
  Considerăm că România trebuie să fie o națiune liberă și suverană în cadrul Uniunii Europene de aceea ne opunem cotelor de migrație ce pot destabiliza major societatea noastră.

  Dorim să ducem în Parlamentul European acest crez și vă solicităm ajutorul!

  În primul rând poți să ne ajutați să strângem numărul de semnături necesare participării la alegeri, tabelul pentru semnături poate fi descărcat de aici : tabel_semnături .

  Dacă dorești să te alături echipelor de voluntari poți să ne scrii pe adresa de mail: [email protected]

  Ne poți de asemenea urmări online pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/

  Vă mulțumim mult!
  Adresa noastră de corespondență este:
  Alternativa Dreaptă
  CP 77-195
  București

 2. ok…deci tot niste lepre jidovite sunt si astia…am vazut o poza cu un individ care tinea steagul satanei si zambea ( steag NATO…ce mai ordinara si criminala organizatie transfrontaliera din istorie )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button