X

SUA: Poliția intră cu forța în casă și răpește copiii pentru că au febră / Tema de gândire pentru vremea când ne vom retrage cu familiile în munți…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Familie din SUA percheziționata de politisti si copii lor răpiți – pentru ca nu si-au dus baietelul cu febra la Spitalul de Urgenta

2 martie 2019

In orasul Chandler din statul Arizona, sotii Sarah Beck și Brooks Bryce au discutat cu presa locală după ce copiii lor au fost răpiți de bărbați înarmați deoarece l-au lăsat pe fiul lor Heber, de 2 ani, să se recupereze dupa febră acasă – și nu în cadrul Spitalului de Urgenta. 

Coșmarul pentru această familie a început cu patru zile in urma cand și-au adus copilul la doctorul de la Colegiul Southwest de Medicină Alternativa pentru că avea febră. Febra crescuse destul de mult, ajungand la 40,5 grade Celsius, așa că medicul i-a spus familiei să-l ducă pe copil la Urgente.

Când familia s-a întors în mașină, totuși, au luat din nou temperatura lui Heber și au observat că febra a scăzut semnificativ.

Temperatura scazuse la 38,9 grade Celsius ceea ce nu era un motiv sa mergem la Spitalul de Urgenta.”

“Se comporta normal. Dansa cu surorile lui in scaunul de masina. Si cand i-am luat temperatura aceasta scazuse semnificativ la 38 cu 9“ a declarat Beck.

Pentru cei care nu știu, nu este necesar să-ți aduci copilul la spital pentru febră. Potrivit Institutului de Medicina Johns Hopkins, dacă un copil nu are si alte simptome ce insotesc febra sub 40 de grade Celsius, trebuie doar sa il faci sa isi revina .In plus, recomandă doar să solicitați asistență medicală după febra repetată de 40 de grade C sau mai mult – ceea ce a si făcut această familie.

Deoarece febra lui Heber era în scadere și nu avea alte simptome, familia a optat pentru a pleca acasă, în loc să facă inca un drum la Spitalul de Urgente. Insa nu aveau idee de ceea ce urma sa se intample.

“Ne iubim copiii, îi iubim. Dacă copiii noștri ar avea nevoie de ajutor, îi vom ajuta absolut”, a spus Beck. “I-am spus doctorului că-i voi aduce pe fiul meu înapoi pentru ca să verifice și să se asigure că febra lui a fost mai mică și a spus că nu îl va vedea și că trebuie să-l duc la Urgente.”

Odată ce doctorul și-a dat seama că nu și-au dus copilul pentru o vizita aparent inutilă la Urgente, acesta a chemat Departamentul de Protectie a Copilului – care a solicitat apoi ajutorul politiei.

După cum relatează Arizona Family.com, ofițerii s-au dus la casa familiei in cauza pentru a verifica starea de sanatate a copilului, dar nimeni nu a răspuns la ușă, chiar dacă poliția a auzit ca “cineva tusea in interiorul unuia dintre dormitoare”, potrivit raportului poliției.

Familia nu a vrut sa aiba de-a face cu poliția, așa că nu au răspuns la ușă – ceea ce este dreptul lor să facă. Acest lucru i-a determinat pe ofițeri să-l sune pe Bryce care a răspuns la telefon și le-a confirmat că fiul său era bine.

“De parcă ne țineam copiii ostatici sau eram bolnavi de moarte. Copilul se simtea perfect. Dormea in bratele mele. Când eram la telefon cu ofițerul, i-am luat temperatura, era de 37.8 grade. Nu este un motiv să renunț la copilul meu pentru că are o temperatură de 37.8 de grade și doarme”, a spus Bryce.

Dar politistii aveau informatii ca această familie nu era în regula, așa că au persistat și, în cele din urmă, au spart usa si au perchezitionat casa.

“S-a luat decizia de a intra cu forța in interiorul casei pentru ca Departamentul de Protectie a Copilului sa preia custodia”, a spus poliția.

Poliția a incercat sa arate ca cei trei copii trăiau în mizerie și ca toti erau neglijați – așa că i-au luat pe toți.

In casa familiei mai erau inca 2 copii (cu vârste între 4 și 6 ani), iar poliția a declarat că sufereau de asemenea “simptome similare, inclusiv vărsături”, potrivit documentului de poliție.

Un ofițer a scris în raportul poliției: “Era dezordine peste tot. Casa era plină de obiecte imprastiate pe oriunde”.

De asemenea, au susținut că o pusca era într-un dormitor. “O pusca se afla langa pat, pe perete, si nu era blocata sau fixata”, se arata in raport.

Deși acest lucru poate părea acuzator, conform lui Bryce, este o farsă completă.

– Dezordinea descrisa de ofiter consta doar in haine care erau puse pe canapea.”a declarat Bryce. “Si pistolul este inert. Acesta nu funcționează.”

În ceea ce privește faptul ca si ceilalti copiii erau bolnavi, este adevărat. Dar nu există nici o crimă în a avea copii bolnavi.

Cu toate acestea, copiii au fost luați de politie si dusi intr-o ambulanță. De atunci nu i-au mai văzut și nici nu știu unde sunt.

Ca dovada ca intreaga situatie a fost inventata, familia nu a fost acuzată de vreo infractiune.

“Incerc sa ma adun. Imi vreau doar copiii inapoi. Vreau doar să știu că sunt bine”, a spus Beck când a început să plângă.

După cum a raportat anterior TFTP – Programul de Urmarire a Finantarilor in Scopuri Teroriste – copiii care sunt luați de stat intră într-un sistem care abundă de abuzuri. Se estimează că aproximativ 18 000 de copii – în fiecare an – lipsesc din aceste sisteme de “îngrijire protectoare”. Mii de copii sunt apoi vânduți în sclavie sexuală. De fapt, așa cum am raportat săptămâna aceasta, se estimează că 88% din copiii traficați pentru sex provin din acest sistem. Sperăm că această familie își va recapata copiii înainte ca ei sa devină un număr în aceste statistici atat de deranjante.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Citiți vă rugăm și:

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST UCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Dacă se întâmpla în SUA sigur se va întâmpla și în Romania, deoarece „societatea civila” vrea o țara ca afara.

Așadar, pana la momentul fugii finale, vom fi cu familia undeva mai pe la țara și cât mai mult rupti de sistem. Adică și cu cât mai puține legături cu spitalele. Și nu mai continuam, caci înțelegeți voi care-i legătura cu articolul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. În ziua de astăzi este o infracțiune să fi bolnav…dar nici prea sănătos nu este indicat să fi.Dacă ești sănătos te vaccinează după care te îmbolnăvești, apoi hopaaa,ești bolnav,intri în hora sistemului.

  2. Autoritățile se pregătesc cu nave și avioane F-16 pentru interceptarea migranților spune:

    Autoritățile se pregătesc cu nave și avioane F-16 pentru interceptarea migranților

    O interceptare a unei nave de migranți a fost simulată în largul Mării Negre de către forțe nevale, Garda de Coastă și aeronave F-16.

    Simularea a fost necesară pentru că vine vara iar numărul celor care își doresc să ajungă în Europa ar putea crește, sunt de părere autoritățile.

    În același timp, există riscul ca turcii să îi îndrume spre Marea Neagră iar România să devină teritoriu de tranzit, informează stirileprotv.ro.
    Cifrele arată că, în ultimii doi ani, peste 200 de migranți au ajuns pe coastele României, iar ce i mai mulți dintre aceștia veneau din Turcia.

    https://evz.ro/autoritatile-se-pregatesc-cu-nave-si-avioane-f-16-pentru-intercep.html

  3. Stiri cu impact:

    A inceput dislocarea sistemelor de rachete THAAD Airlift Squadron C 17 Globemaster III in Israel
    https://youtu.be/CKnPuQlxQmE
    https://youtu.be/mIR3rSVgNzs

    Israelul amenință Hamas cu o “acțiune militară larg răspândită”
    https://youtu.be/a52wks10v9M
    Israelul, Iordania, CONVORBIRI despre încheierea conflictului la Poarta de aur de peTemple Mount
    https://www.timesofisrael.com/israel-jordan-said-holding-talks-to-end-conflict-at-temple-mount-gate/
    SUA a contopit consulatul de la Ierusalim cu ambasada,dandu-le o lovitura,astfel,palestinienilor
    https://www.timesofisrael.com/us-to-merge-jerusalem-consulate-with-embassy-on-monday-in-blow-to-palestinians/
    Platforma albastru-albă a partidului este pe cale de dispariție în Orientul Mijlociu
    https://www.debka.com/blue-white-partys-platform-is-way-off-mark-on-the-middle-east/

    Un neurocercetator din nord_vestul – US – CERCETEAZA CIPAREA CREIERELOR ca sa-i faca pe oameni superinteligenti( super pervertiti)
    https://chicago.cbslocal.com/2019/03/04/northwestern-neuroscientist-researching-brain-chips-to-make-people-superintelligent/

    Raport: 15 milioane de americani au abandonat Facebook din 2017
    https://www.breitbart.com/tech/2019/03/07/report-15-million-americans-have-abandoned-facebook-since-2017/

    Sistemul de credite sociale din China blochează 23 de milioane de achiziții de bilete de tren și avion
    https://www.breitbart.com/national-security/2019/03/04/chinas-social-credit-system-blocks-23-million-purchases-train-plane-tickets/

    Era autosexualilor: oamenii atrasi de ei insisi;
    https://www.theguardian.com/society/shortcuts/2019/mar/04/age-of-the-autosexual-the-people-sexually-attracted-to-themselves
    Revoluția pansexuală: modul în care fluiditatea sexuală a devenit mainstream
    https://www.theguardian.com/society/2019/feb/14/the-pansexual-revolution-how-sexual-fluidity-became-mainstream
    Jocul “Rape Day”, în care jucătorii asaltează și ucid pe cale sexuală femeile în mijlocul scenelor de necrofilie și incestul se lasa cu scântei,scandalizează
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6772707/Rape-Day-computer-game-players-sexually-assault-murder-women-sparks-outrage.html
    Bebelusii fara sex stabilit sunt noua moda:”Nu vrem ca copiii noștri sa fie catalogati “(scuzati cacofonia)
    https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/genderless-babies-are-the-new-craze-we-don-t-want-our-children-pigeon-holed.html

    Walmart ,a lansat un video”Dragostea este intre rafturi”- 2 barbati pentru o intalnire oarba
    https://christiannews.net/2019/03/04/walmart-releases-love-is-in-the-aisle-promo-ad-depicting-two-men-meeting-up-for-blind-date-at-store/
    Doctorul creștin care face avorturi? : Bunul samaritean m-a inspirat să fac avorturi
    https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/christian-abortion-doctor-the-good-samaritan-inspired-me-to-do-abortions.html

    Una pozitiva:
    Un incendiu a distrus o biserica in West Wirginia( USA): Biblia si crucea au fost gasite intacte!
    https://abc7chicago.com/fire-destroys-west-virginia-church-but-not-a-single-bible-touched-by-flames/5168928/

  4. Hai să o lămurim și cu munții. În munți nu te așteaptă decât moartea.În opt ore de hipotermie,în trei zile de sete,în șapte zile de foame.De aici trebuie plecat.La o refugiere ,,ex abrupto” asta te așteaptă. De ce credeți că a spus Mântuitorul : ,,rugați- vă să nu fie fuga voastră iarna sau în zi de sabat.” Exemplul cu Gavrilă Ogoranu și ,,banda” lui nu ține. Ei aveau refugii pregătite cu mult timp înainte și erau bărbați puternici nu cu copii după ei și nici cu femei…și, până la urmă ,au fost prinși și ei.Eu cred că Domnul ne va da un semn ,cum și când va fii fuga aceasta.Poate va fii o oportunitate binecuvântată pe care nu trebuie să o ratăm. De aceia spune :”cine va fii pe acoperiș să nu se coboare să-și ia haina !..” Să ne rugăm să ne lumineze Domnul la ceasul acela !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button