X

Fără regrete. Un adolescent transgender și-a înjunghiat părinții și câinele iar apoi a zis ‘nu mă simt vinovat pentru asta’

Andrea Balcer, 20, așteptând pronunțarea sentinței pentru uciderea tătălui și a mamei sale

Fără regrete.  Un adolescent transgender și-a înjunghiat părinții și câinele iar apoi a zis ‘nu mă simt vinovat pentru asta’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fratele ucigașului, Christopher, a fost cruțat numai pentru că a implorat să fie lăsat în viață.

Un adolescent transgender ce și-a înjunchiat părinții și câinele declarând ulterior că nu are remușcări a fost condamnat la 40 de ani de închisoare.

Andrew Balcer, din Winthorp, Maine, a încercat să-și justifice crimele brutale spunând că a recurs la acest gest deoarece părinții au refuzat să-i accepte noua identitate ca Andrea.

Familia sa a negat însă acest fapt, relatează the Mirror, iar judecătorul a respins-o ca pe o justificare.

Crimele odioase s-au petrecut pe 30 octombrie 2016 după ce familia Balcer a vizionat Monty Python’s Life Of Brian.

În primele ore ale dimineții următoare, dimineața de Halloween, Andrea a sunat la 911 și a mărturisit calm că și-a înjunghiat părinții, Antonio and Alice.

Acesta a spus: “Mi-am luat Ka-Bar-ul [cuțitul] și l-am băgat direct în spatele mamei mele.”

Tatăl meu a venit auzind țipetele și l-am înjunghiat și pe el.”

A zis că au avut o ceartă și că a “răbufnit” dar nu știa exact de ce a făcut-o.

Fiind întrebat dacă părinții lui erau morți, el a râs și a zis “Da, nu mai pot fi ajutați.”

Chihuahua familiei, Lily, a fost de asemenea înjunghiată cu brutalitate, aparent pentru că lătra.

Numai fratele lui Andrea a fost cruțat după ce a implorat să fie lăsat în viață, la care Andrea a răspuns: “nu e ziua ta”.

Mama lui l-ar fi îmbrățișat înainte de a fi înjunghiată de nouă ori în spate.

Antonio a alergat s-o ajute dar a fost găsit cu fața în jos în bucătărie cu 13 plăgi înjunghiate și cu arma crimei înfiptă în podea alături de el.

Andrea a spus poliției: “Știu ca ar trebui să am anumite sentimente de vinovăție sau remușcări, dar sincer nu simt nimic.”

În instanță Andrea a afirmat că Alice l-ar fi molestat în decursul mai multor ani și că ar fi suferit abuzuri fizice și mentale din partea tatălui.

Cu toate acestea nu existau dovezi pentru orice fel de abuzuri și se aflau în contradicție cu imaginea publică a familiei.

Audierile au avut loc inițial într-un tribunal pentru minori, dar în 2017 s-a luat decizia ca Andrea să fie judecat ca adult.

Andrea a pledat vinovat la două capete de acuzare de omor și de cruzime față de animale în formă agravată.

Andrew, acum în vârstă de 20 de ani, a declarat cu prilejul condamnării sale în decembrie: “Nu doresc decât să cer un singur lucru: iertare din partea familiei mele. Regret sincer pentru ce am făcut.”

Fratele lui, acum de 27 de ani, i-a respins scuzele și l-a numit un ucigaș lipsit de scrupule.

El a spus: “Ești o creatură inumană și faptul că continui să pretinzi altceva îmi provoacă silă.”

Prietenii au relatat că mama sa Alice îl ajuta pe Andrea cu tranziția pentru a deveni femeie
Alice și Antonio aveau amândoi 47 de ani atunci când au fost uciși cu brutalitate de Andrea Balcer
Antonio fusese în paza de coastă și oficia nunți și servicii
Andrea Balcer a plâns la pronunțarea sentinței

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Cum putea sa isi imagineze ca se va simti bine ca fata ?! Era o matahala de adolescent, tatal lui era solid de asemenea. Nu ar fi aratat niciodata a fata/femeie … of …
    Iar mama, care îl sprijinea în nebunia asta … a primit răsplata pentru aceasta.

  2. În România este mult mai bine decât în străinătate, punct!
    Atenție, familia a vizionat o mizerie de film, o blasfemie!

  3. Stranie acesta data si mie mi sau intimplat situatii neplacute nu dadeam atentie la acest calendar pina cind am mai studiat ce semnificatii are.

  4. mai vinovat este sistemul “medical” si “educational”care incurajeaza indracirea (bolile psihice) de la varste fragede ale astora..

  5. Se pare ca vorbim de schizofrenie infantila instalata de timpuriu.Posibil ca si cei din instanta sa aiba ceva la soft pentrv ca nu a cerut o expertiza psihiatrica pt internare la sp de nebuni.Usurinta cu care isi relateaza faptele tradeaza schizofrenie in sensul ca ii lipseste sentimentul culpabilitatii.Poate sa fie un studiu de caz pentru cei interesati.Aici iese in evidenta un amanunt destul de important,care merita tratat cu mare atentie:prezenta in peisajul relatarilor ale abuzurilor si terorii psihice ale tatalui.Intrebarea este:cum se putea dezvolta copilul in atmosfera unor astfel de abuzuri,decat pe traiectoria aceasta?Un frustrat,pare o persoana normala si cu toate acestea,boala s-a declansat,s-a transmis prin abuz psihic.Asa “se construieste” un viitor nenorocit,terorizandu-ti psihic copilul,transformanduti-l in victima.E o cauza forte pentru care multi adolescenti rabufnesc in droguri,homosexualitate,betie ,desfranare si clacheaza psihic de nu mai sunt oameni.Daca nu gasesc intelegere in familie pt ca si familia e cu probleme psihice,cauta anturaje de oameni cu aceleasi traume din copilarie.Doar au impresia ca vor fi pe aceeasi unda de gandire,cand de fapt toate converg spre autodistrugere.E mult de spus.Eu nu as avea placere sa tratez cu indiferenta aceste tipuri de cazuri.Dumneavoastra ce ziceti?

  6. Cum sa ai remuscari daca nu ai constiinta? E ligic, lipseste reper. Dracu nu are constiinta, asta e omul viitorului, creatia ingineriei sociale….biserica doarme si nu isi apara turma….efectul e logic

  7. PSIHIATRIA – Cine si de ce creaza bolile psihice?
    Bolile psihice au ajuns in ultimii ani sa fie mai raspandite decat multe alte boli trupesti. Acestea sunt induse, in cea mai mare parte, de catre insasi medicii psihiatri care urmaresc anumite scopuri. Conform statisticilor 90% dintre psihiatri si psihologi sunt atei sau fac parte din curente ezoterice (practici ale religiilor politeiste asiatice).
    https://www.youtube.com/watch?v=YMunmQQrxKY

  8. Îngerii morții din trecut și din prezent
    Urmariti clipul integral: nazismul medical vechi și nou, de la Menghele la Plotkin și experimentul Congo pe un milion de cobai umani.

    Prestigioasa revista de stiinta, The Lancet a publicat un articol in care spune ca experimentele naziste au fost de un teribilism nemainitalnit si pun accentul pe CONSIMTAMANTUL INFORMAT!
    De luat aminte: de atunci au cercetat cum puteau sa faca schimbarea de sex pentru fetite si baieti, si daca incrucisarea ADN-ului de la fetite cu cel al baietilor le schimbau caracteristicile si daca fetitele deveneu baieti, iar baietii fete. Azi va injectati baietii cu ADN fetal apartinand unei fetite avortate la 3 luni: atentie la modificarile comportamentului genelor (epigenetica), poate determina boli psihice grave
    Acest montaj ilustreaza cat de macabru a fost Menghele. Nu am depasit ca societate stadiul in care a fost Menghele. Priviti pana la capat si invatati.

    The Lancet
    https://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet
    VIDEO:Îngerii morții din trecut și din prezent https://www.facebook.com/…/vb…/517221882096109/…

  9. Manu
    Se pare ca vorbim de crimele si schizofrenia(despartirii de Dumnezeu) de care sufera psihiatrii care nu au niciun test stintific de laborator care sa arate prezenta sau absenta problemelor mentale ,dar au tupeu sa jigneasca instanta de judecatori ca nu cere o expertiza psihiatrica pt internare la nebuni.
    “Unde e stiinta care sta la baza psihiatriei?Si cum de a devenit atat de raspandita aceasta pseudostiinta?
    Psihiatrii si-au dorit dintotdeauna sa fie considerati deopotriva cu medicii.Dar daca medicii obisnuiti au teste pentru a proba sau nu o boala, psihiatrii nu au.
    Nu exista teste obiective in psihiatrie.Nu exista teste de sange, de urina ,biopsii. Nu exista nimic care sa dovedeasca obiectiv, ca ar exista ceva dereglat fiziologic sau biochimic, care creeaza simptomele.In cancer ii poti dovedi existenta;te uiti dupa celule si le poti gasi.Diferite boli pot fi observate la microscop.Sau le vezi la un RMI,la tomograf.Bola mintala nu poate fi vazuta sau diagnosticata printr-o procedura medicala.Totul e subiectiv.
    Fara niciun test stintific de laborator,care sa arate prezenta sau absenta problemelor mentale,cum functioneaza sistemul psihiatric de diagnoza?
    Toti spun da, in cor-Manualul de diagnoza psihiatrica.Cautarea unui suport stintific pentru psihiatrie ,dureaza de mai bine de un secol.La sfarsitul secolului al 19-lea psihiatrul german,Emil Kraeplin, a fost primul care a incercat sa clasifice problemele mentale, ca fiind boli medicale.Desi si-a dedicat intreaga viata ,dovedirii faptului ca aceste probleme provin exclusiv din probleme biologice si ereditare,nu a reusit niciodata ,concluzionan intr-un final:”…e aproape imposibil,sa faci distinctia stiintifica dintre normal si alienat.”In ciuda descoperirilor descurajante,psihiatrii au insistat cu multe eforturi de clasificare,in timp, avand ca rezultat prima editie a”Manualului de diagnoza si statistica a bolilor mentale”,DSM,publicat de Asociatia Psihiatrica Americana,in 1952.O carticica de 130 de pagini, legate cu o banda in spirala ,DSM1 ,descria 112 asa-zise tulburari mentale, bazate nu pe proceduri stintifice standard, ci pe contributia scrisa a aproape 10% dintre psihiatrii membrii ai A.P.A.
    Cu a 2-a editie in 1968,DSM a crescut acum la 145 de tulburari,tot fara o baza stintifica, desi era plina de teorii despre originea bolilor,dar cu un val brusc de popularitate al drogurilor psihiatrice ca Miltown si Valium in randul populatiei.Comuitatea psihiatrica a realizat ca o explicatie biologica pentru a justifica prescrierea lor, trebuie sa fie gasita. Si au gasit-o, intr-o lucrare scrisa de psihiatrul dr.Joseph Schildkraut.Desi nu avea mijloace sa descopere in ce ar consta chimia cerebrala normala, Schildkraut a teoretizat ca problemele mentale ar putea fi provocate de un dezechilibru al neurotransmitatorilor cerebrali.E o afirmatie hazardata…dezechilibrul chimic.Nu exista niciun fel de dovezi.Nu ai cum sa masori si sa probezi ca se produce asa ceva…in primul rand.Nu exista teste de laborator care sa masoare nivelul neuro transmitatorilor,sau de cat ai nevoie sau cat de dezechilibrati sunt.
    Dezechilibrul chimic suna bine, suna stintific, dar…din cate stim nu exista metode de a determina ce inseamna echilibru.Nu exista dezechilibre umane identificabile,decat poate , cel provocat de medicatie,in creier.”
    Psihiatria e arma ideologica a pedofililor si homosexualilor satanisti de la ONU si nu o stiinta medicala.
    The Marketing of Madness
    https://vimeo.com/37790038

  10. Luigilucretiu,pentru dumneavoastra scriu aceste randuri,pentru ca sunteti,cred,o persoana cu multa sensibilitate.Este adevarat ca stiinta psihiatriei e cladita in mare parte pe teoriile provenite din civilizatia tibetana,mai ales in deslusirea depresiei in care a facut mult lobby.Tin sa scot in relief ca in prima jumatate a secolului xx au fost dezbateri destul de serioase in lumea savantilor asupra existentei a doua mari laturi ale stiintei in general:1stiinta negativa care 80% e numai minciuna(vad ca e exact aceea de care frumos ati amintit dvs) si 2.stiinta pozitiva.Aceste doua elemente ale stiintei,au fost si vor ramane mereu in conflict,mereu biruitoare iesind cea pozitiva.Latura negativa a avut si are menire distructiva,manipulatoare,servila oricarui sistem dictatorial;oricat de inspaimantatoare poate fi,noi spunem ca probabilitatea ei,din creatíile proprii,nu depaseste pragul de 2% pentru a fi credibila.Ea nu are niciun merit al vreunei cercetari,toate fiind furate de pe terenul stiintei pozitive.Acearta stiinta negativa,negativul intrupat,sta la baza tuturor suferintelor sociale din sec.xx pana acum.Ea si-a cladit si psihiatria si psihologia apartinatoare in mare masura.In regimul comunist ,noi stim prea bine ca psihiatria a fost unealta cu care crestinii adevarati,”misticii”,”maniacii mistici”, “deviatii emotionali” primeau diagnostice impuse de securitate(la fel ca acum) de”delir mistic” si “schizofrenie paranoida cu manifestari cu accente de isterie” in cazul rasunator al Sf Amfilohie de la Poceaev.La tot pasul stiinta negativa a obturat iesirea la lumina a rezultatelor stíintei pozitive pentrv ca oamenii sa poata fi cat mai bolnavi pentru cat mai multe cumparaturi de medicamente,pt imbogatirea avarilor,la fel in toate domeniile,inclusiv in religie,cu minciuna ecumenismulvi,tot pt manipulare.Din cauza aceasta multi cercetatori de buna credinta au avut de suferit si au fost ucisi.F oarte putini realizeaza ca tot sistemul electronic actual,nu e pt urmarire,ci e pentru servicii de excrocat,e pentru pacaleala,pentru furt.Pentru aceasta a fost construit iar oamenii slabi in vîrtute cred si primesc toate neconditionat,ca un animal dus la abator.
    Stiinta pozitiva are in ea iubirea de om,empatia,iar in cazul psihologiei,psihiatriei,este acel instrument pentru regasirea echilibrului,te ajuta sa construiesti,sa te regasesti.In viziunea acesteia,un diagnostic,nu are rol osanditor,rol deservent pentru vreun regim,ci atrage atentia ca acolo se petrece o drama,ca fiinta neglijata de noi se stinge incet,pe neobservate si vine cu un set de “semnale de alarma” ca acea persoana sa primeasca ajutor.Stiinta vine in intampinarea omului abuzat,patrunde cauza ,studiaza ce s-a intamplat de s-a ajuns la acel eveniment,sigur,care ar putea fi faza unei boli mocnite ajunsa la coacere.De aceea nu e bine sa judeci un om decat cu circumstante atenuante intotdeauna si numai atunci cand ai pe masa toate circumstantele vietii lui,cand stii de viata lui,nu mai zic cand te pui in pielea aceluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button