X

Clipul premiilor „Independent Spirit” demonstrează faptul ca principalul eveniment pentru comunitatea independentă de film este doar o „alternativă” la Hollywood mainstream – vrăjitoare sacrificând un virgin, într-un ritual de magie neagră

Premiile ”Independent Spirit” au început cu… vrăjitoare sacrificând un virgin, într-un ritual de magie neagră

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmul introductiv al premiilor Independent Spirit o înfățișează pe Aubrey Plaza împreună cu o adunare de vrăjitoare, sacrificând un adolescent pentru industria filmului.  Fiecare detaliu înfiorător al acestei scurte comedii reflectă adevărata latură întunecată a Hollywood-ului.

Premiile Independent Spirit ”este evenimentul principal pentru comunitatea independentă de film”. Deși este teoretic o alternativă la ”Hollywood mainstream”, totuși la eveniment a participat o mulțime de oameni ”Hollywood mainstream”. De fapt, evenimentul său asociat, cu covor roșu, a fost o paradă tipică a stelelor de la Hollywood, purtând haine de designer.

Tilda Swinson purtând o ținută Haider Ackermann. Alte vedete prezente au fost Glenn Close, Adam Driver, Jon Hamm, Amanda Seyfried și mulți alții.

Apropierea evenimentului de Hollywood nu este doar figurativă. Este la propriu: evenimentul a avut loc în Santa Monica, care este la mică distanță de Hollywood.

Pe scurt, întreaga treabă cu ”premierea filmelor independente” este, în esență, un alt tentacul al uriașei caracatițe, care este industria de divertisment. Aceiași oameni sunt la conducere și aceeași agendă curge prin ea. Și clipul introductiv al premiilor Independent Spirit nu a putut exemplifica acest fapt într-o manieră mai frapantă de atât.

Introducerea

Deși este menit să fie un filmuleț comic satiric, introducerea a reușit să rezume dedesubturile dezgustătoare ale Hollywood-ului, în patru minute.

Iată descrierea videoclipului pe YouTube:

Gazda Aubrey Plaza și adunarea ei deschid premiile 2019 Film Independent Spirit în singurul mod posibil: ritualuri străvechi și sacrificiu virgin!

Uau, sună extraordinar!

Videoclipul începe cu adunarea de vrăjitoare a lui Aubrey Plaza intrând într-o peșteră.

Acest sabat include starurile de sex feminin de la Hollywood Marcia Gay Harden, Rosanna Arquette, Christina Ricci și Marisa Tomei.

Plaza le spune ”surorilor” care s-au adunat în ”nesfințenia după-amiezei” să ”evoce spiritul filmului independent”. Ea adaugă:

Prin acest ritual străvechi, vom respinge cinematografia comercială și ne vom pune zălog sufletele pentru urmărirea artei periculoase.”

Apoi apare actorul Brian Tyree Henry.

El spune:

Ce f***-i, Aubrey? Ai spus ca va fi o petrecere, nu un r***t de fete albe f***** ”.

Aubrey îi răspunde:

Îmi pare rău că ai venit devreme, bine, eu îmi fac ceremonia de magie neagră pentru a alunga continuările de r***t și reluările indolente”.

Apoi Henry îi reamintește lui Plaza că amândoi au făcut împreună un nou film cu Chucky. Gluma este că filmul e, în esență, o reluare indolentă. Vorbind de vrăjitoare (nu e greșeală de scriere), să aruncăm o privire la posterul oficial al viitorului film al lui Audrey Plaza, Child’s Play (Joc de copil).

Chucky are un ochi ascuns. Nu e surprinzător. La urma urmei, este un film mainstream hollywoodian.

Apoi Plaza cere ”sacrificiul virgin”. Sharon Stone apare de nicaieri cu virginul: Finn Wolfhard din filmul Stranger Things. Sharon zice:

I-am spus că-l duc la GameStop.”

LOL! Să răpești minori este extraordinar!

În articole trecute, am prezis (din pacate) că vedeta-copil din filmul Stranger Things (Lucruri mai ciudate) va sfârși în niște lucruri … ciudate. Interpretarea rolului unui sacrificat virgin, pentru o grămadă de vrăjitoare de la Hollywood, este unul dintre ele.

În timp ce Plaza se pregătește să-l înjunghie pe Wolfhard, el țipă că nu este virgin, că toate femeile îl iubesc și că este un ”adorat al întregii audiențe”. Toată discuția despre viața sexuală a unui băiat de 16 ani e destul de ciudată.

Sharon Stone spune apoi că ea poate face rost de un alt virgin.

Cum se face că Sharon Stone are acces la atâția virgini? Are o sursă de virgini la Hollywood? Acest lucru este destul de înfiorător, mai ales având în vedere cercurile reale de exploatare a copiilor care există la Hollywood, implicând directori de nivel înalt și staruri de cinema.

Apoi, Plaza apucă o pereche de foarfece și îl înjunghie violent pe Wolfhard, de aproximativ zece ori, în timp ce vrăjitoarele râd. Plaza strigă:

Spirite, vino la mine! Fă-mă gazda ta!”

Fata lui Plaza devine toată însângerată, pe măsură ce ea este posedată de ”spirit”.

Apoi, cu vocea unui fel de demon, Plaza strigă ”să înceapă premiile Independent Spirit!”. LOL. Asta a fost extraordinar.

În concluzie

Acest film al ceremoniei de premiere a început cu un sabat de vrăjitoare puternice, care desfășoară un sacrificiu sângeros, în numele industriei. Fără nicio deosebire de serialui Netflix Chilling Adventures of Sabrina, această satiră portretizează adunarea vrăjitoarelor ca pe o frăție mișto, care îsi trage puterile din magia neagră.

Videoclipul apoi trivializează faptul că elita de la Hollywood, de fapt, vânează tineri, îi abuzează și chiar îi sacrifică. Iată o întrebare: acest clip ar fi considerat ”amuzant”, dacă cinci bărbați de vârstă mijlocie ar sacrifica o fată de 16 ani? Iar unul dintre bărbați ar spune: ”pot să fac rost de o altă virgină”? Probabil că nu.

Pe scurt, această comedie scurtă de patru minute a reușit să însumeze agenda toxică, boala mentală și ipocrizia profundă a Hollywood-ului.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată și clipul despre care se face vorbire mai sus:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Interesanta denumirea acestui eveniment. „Independent Spirit” . Mi-a adus aminte de cineva care a vrut sa fie un spirit independent si nu a apucat sa isi duca gandul pana la capat. Si a cazut. Cu o parte dintre ingeri.
    Se spune ca atunci cand a cazut omul s-a stricat si natura din jurul lui.
    Acum avand in vedere explozia asta in masa a ocultismului care are loc in lume incepand cu anii 90-2000 culminand in prezent cu satanismul si slujbele lui care au iesit la suprafata stau si ma gandesc cum vor evolua lucrurile.
    Caci si schimbarile climatice cel putin la noi cam tot de atunci au inceput.
    Coincidenta sau nu? Nu stiu. Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button