X

COINCIDENȚĂ? Luna Martie, cea mai bună lună pentru Pentagon pentru a merge la război

Idus Martiae = Idele lui Marte / Marte = zeul razboiului

Foto: https://news.vse42.ru/feed/show/id/27412447

“Idus Martiae” a Pentagonului: Luna Martie cea mai bună lună pentru a merge la război

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este o coincidență?

În istoria recentă, de la războiul din Vietnam până în prezent, luna martie a fost aleasă de Pentagon și strategii militari NATO drept “cea mai bună lună” pentru a merge la război.

Cu excepția războiului din Afganistan (octombrie 2001) și a războiului din Golf 1990-1991, toate marile operațiuni militare americane și aliate au condus operațiunile militare pe o perioadă de mai bine de o jumătate de secol – de la invazia Vietnamului de forțele terestre din SUA 8 martie 1965 – au fost inițiate în luna martie.

Ides of March (Idus Martiae) este o zi în calendarul roman, care corespunde în general cu 15 martie. Idele lui Marte este, de asemenea, cunoscut ca data la care Iulius Cezar a fost asasinat în anul 44 î.Hr.

Dacă nu uităm, luna martie (în Calendarul Roman) este dedicate lui Marte (Martius), Zeului roman al războiului.

Pentru romani, luna martie (Martius) a marcat  “timpul să înceapă noi campanii militare”.

Ca și în perioada de glorie a Imperiului Roman, Departamentul Apărării al SUA are mandatul de a planifica și implementa o “cronologie” precisă a operațiunilor militare.

Luna martie – identificată de romani ca fiind un “moment bun” pentru inițierea unor noi acțiuni militare – are o influență asupra doctrinei militare contemporane?

De-a lungul istoriei, sezoanele, inclusiv tranziția de la Iarnă la primăvară, au jucat un rol strategic în momentul desfășurării operațiunilor militare.

Planificatorii militari ai Pentagonului favorizează luna martie?

Și ei, într-un mod misterios, “idolizează” pe Marte, zeul roman al războiului?

23 martie (care coincide cu începutul primăverii) a fost ziua in care “Romanii au sărbătorit începerea campaniei militare și a războiului.”

“Omagii au fost aduse lui Marte zeului războiului cu festivaluri și sărbătoare. … Pentru Romani 23 martie a fost o sărbătoare imensă cunoscută sub numele de Tubilustrium “.

Sub aceste festivități care au sărbătorit zeul roman al războiului, o mare parte a lunii martie “a fost dedicată celebrării și pregătirii militare”.

Cronologia intervențiilor militare din martie (1965-2017)

Istoria recentă confirmă faptul că, cu excepția Afganistanului (octombrie 2001) și a războiului din Golf 1990-1991, toate marile operațiuni militare ale SUA-NATO au condus operațiunile militare pe o perioadă de aproape o jumătate de secol – de la invazia Vietnamului de către forțele terestre din SUA pe 8 martie , 1965 – au fost inițiate în luna martie.

Războiul din Vietnam

Congresul american a adoptat Rezoluția Golfului Tonkin, care la autorizat pe președintele Lyndon Johnson să trimită forțele terestre în Vietnam pe 8 martie 1965.

La 8 martie 1965, 3500 de marinari americani au fost expediati în Vietnamul de Sud marcând începutul “războiului terestru american”.

Razboiul NATO asupra Iugoslaviei

Războiul NATO împotriva Iugoslaviei a fost lansat la 24 martie 1999. 

Bombardarea NATO a Iugoslaviei codificată de operația americană “Noble Anvil”. a început în 24 martie 1999 și a durat până la 10 iunie 1999.

Războiul din Irak

Războiul împotriva Irakului a fost lansat la 20 martie 2003.

Invazia americană a NATO a declanșat invazia în Irak, începută la 20 martie 2003 , sub pretextul că Irakul deține arme de distrugere în masă (WMD).

(Războiul din Irak din 1991 a început pe 17 ianuarie, însă, după încetarea focului de la 28 februarie, a fost convenită și semnată – după masacrul de la Basra de retragere a soldaților și de fugă civililor pe 26-27 februarie – Divizia 24 de mecanizată a infanteriei din SUA a masacrat mii de persoane 2 martie. “)

Războiul Ascuns din Siria

Războiul sub acoperire SUA-NATO asupra Siriei a fost inițiat pe 15 martie 2011 prin incursiunea mercenarilor islamici și a echipelor de asasini în orașul sudic Daraa, la granița cu Iordania. Teroriștii au fost implicați în acte de incendiere, precum și în masacrarea civililor. Această incursiune a teroriștilor a fost, încă de la început, sprijinită în mod ascuns de SUA, NATO și aliații săi din Golful Persic: Arabia Saudită și Qatar.

Războiul NATO “umanitar” R2P pe Libia

NATO a început bombardarea Libiei la 19 martie 2011.  Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a adoptat o rezoluție inițială la 26 februarie 2011 (Rezoluția ONU din 1970) (adoptată în unanimitate).

O rezoluție ulterioară a Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite din 1973 a fost adoptată la 17 martie 2011 . Ea a autorizat crearea “unei zone interzisa zborurilor” asupra Libiei și utilizarea “tuturor măsurilor necesare” “pentru a proteja viața civililor”.

Libia a fost bombardată cu forța de război de către avioanele NATO începând cu 19 martie 2011 pentru o perioadă de aproximativ șapte luni.

Yemen 

La 25 martie 2015 , o coaliție internațională condusă de Arabia Saudită și susținută de SUA a lansat lovituri aeriene împotriva grupului armat Huthi din Yemen.

**

Martie 2018

Statele Unite și aliații săi din NATO, ca să nu mai vorbim de Israel, se află în război.

Mai multe scenarii militare în martie 2018 se află pe planul de desen al Pentagonului, inclusiv în Liban, Siria (scenariul de escaladare militară), Coreea de Nord și Iranul.

Rusia este amenințată și China este la fel. 

Cu toate acestea, nu putem specula despre planurile de război ale SUA și NATO referitoare la Idele lui Marte 2018.

A fost lansată o vastă campanie de propagandă media pentru a oferi legitimitate aventurii militare conduse de SUA, susținând acte de război ca inițiative umanitare de menținere a păcii. În cursul lunii martie, știrile false au ajuns la un nou prag: mini bombe nucleare americane sunt anunțate ca bombe lansate pentru asigurarea pacii.

Aici este cea mai recentă analiză “autoritară” a modului în care Coreea de Nord ajută guvernul sirian să lanseze un război chimic împotriva poporului sirian. Frumos și nu fals, la timp (Idele lui Marte) și bineînțeles “documentat cu atenție” de Newspaper of Record..

 

Dovada unei conexiuni nord-coreene apare odata cu acuzația lansată de Statele Unite și alte țări precum că guvernul sirian a utilizat substanțelor chimice ca și arme asupra civililor, inclusiv atacurile recente asupra civililor din Damasc suburbie din estul Ghoutei folosind ceea ce pare să fi fost gaz de clor.

Recipientele din Coreea de Nord includ țigle rezistente la acizi, supape și termometre, potrivit unui raport al anchetatorilor ONU. Specialiștii in rachete Nord Coreeni au fost, de asemenea, reperați lucrând la arme chimice și instalații de rachete în Siria, conform raportului scris de un grup de experți care analizează Coreea de Nord și respectarea sancțiunilor Organizației Națiunilor Unite.

Raportul evidențiază potențialul pericol pe care îl reprezintă un astfel de comerț între Siria și Coreea de Nord, care ar putea permite Siriei să își mențină arme chimice, de asemenea, și furnizarea de bani de Coreea de Nord pentru programele sale nucleare și construcția de rachete.

Posibilele componente ale armelor chimice au fost aduse cu cel puțin 40 de transporturi anterioare nedeclarate de Coreea de Nord către Siria în 2012 și 2017, care conțineau piese de rachete balistice interzise și materiale care ar putea fi utilizate atât în ​​scopuri militare, cât și în scopuri civile, potrivit raportului, care nu a fost făcut public, dar a fost revizuit de The New York Times.

Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Mars_Pyrrhus_cropped.jpg

 

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

38 comentarii

 1. Tot trebăluind pe ici, pe colo…am dat peste o PROFEȚIE de pe santinela ortodoxă:

  https://prosistemhaha.wordpress.com/2013/08/01/profetii-despre-razboaiele-ce-au-fostsunt-si-vor-urma/

  Profetii despre razboaiele ce au fost,sunt si vor urma
  Posted on august 1, 2013 | 5 comentarii
  Un preot în vârstă, care a dorit să rămână anonim, a spus următoarele într-o profetie pentru unele evenimente teribile ce vor urma. Doua dintre ele au venit deja, Rusia a fost in război cu Georgia și statele internationale, al doilea ar fi crahul bursier.
  Războiul ruso-georgian 2008 a fost un conflict armat din august 2008 dintre Georgia, pe de o parte, și Rusia și guvernele separatiste Osetia de Sud și Abhazia, pe de altă parte.
  Source: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
  . Bursele de valori din sudul Europei se destrame și luni a înregistrat o scădere dramatică în Italia încearcă negativ, se scufunda la 3,87%. Mare a fost căderea și bursele de valori din Portugalia, Irlanda și Spania, în timp ce dip indicele înregistrat de bănci europene, care trece scăzut 27 luni.. Criza europeană este in escaladarea potențiale victime sunt Cipru, Italia și Spania, care, dacă ar fi confirmat va împărți Europa în două.
  Sursa: http://www.xrimanews.gr/oikonomia/11245-katarreysh-twn-xrhmatisthriwn-toy-eyrwpakoy-notoy

  Cu speranța că nimic altceva nu poate avea loc și mai mare dau cuvintele exact așa cum a fost scrise pe site-uri si forumuri. Subliniez faptul că acest text a fost scris pe forumuri la începutul anului 2008 și înainte de Criza financiară în octombrie 2008 și care prevad exact.
  Următorul document nu a fost scris pe forum . Am încercat să le ordonez și pune informațiile în mai multe categorii.Care este citat, sunt informații de pe internet.

  Toți m-au tratat cu neîncredere. M-am simțit prost.
  Ei nu au vrut să înteleaga.
  Știi, când ești departe de Dumnezeu, tu nu vrei să auzi despre vesti proaste. Vrei să auzi mai degrabă știri despre bârfă, fotbal, femeii, dar nu pentru evenimente providențiale. Din păcate, acest lucru va fi pedeapsa
  Când le-am discutat cu mai mare aplomb mi-au spus să încetez imediat. Am încredere în Dumnezeu și rugăciunile sfinților, si a Fecioarei Maria. Actuala generație de oameni sa îndepărtat de Dumnezeu si harul Lui. Toată lumea se gândește numai la persoana lor, fiecare cauta sa se se descurce singur și nu au nevoie de nici un Dumnezeu pentru a merge mai departe. Tehnologia este buna și portofelul plin și totul va fi rezolvat de la sine . Dar această tehnologie este cea care ne va distruge! Mi-a spus că rușii au astfel de arme secrete, și când va fi să le folosească, vor distruge țări întregi, în cazul în care acestea vor fi inamici.

 2. Fara sa incerc sa va mint dau cuvintele exact așa cum au fost scrise în profetie.Subliniez că acest text a intrat în mâinile mele înainte de criza financiară, în octombrie 2008, care prevede cu exactitate.
  Când sora mea a vizitat pe acest preot a deschis discuția despre aceste evenimente. El a înțeles scopul meu și mi-a spus că mental nu voi avea nici un beneficiu. Doar curiozitatea umană și păcătoasă vor fi îndeplinite. Am insistat și mi-a spus că doar câteva lucruri ar putea spune pentru unii, care au in minte aceasi îngrijorare ca si mine.
  Când am plecat,tremuram cu totul ! Dacă aceste evenimente vor fi numai pe jumătate ca să spunem așa, atunci un singur cuvânt se potrivește … HORROR!
  Voi reda tot ce a spus, și mi-a permis să scriu, nu in intentia să sperie lumea si a crea un climat de defetism.
  Grecia noastră nu va suferi distrugeri ori ocuparea teritoriului O alta ar fi tragedie – vor suferi de saracie si foame.
  „Fiule sunt nevrednic și păcătos să vorbesc și sa interpretez pe Sfinții drepti și pe martiri. Dar dragostea de Dumnezeu de multe ori atunci când a fost găsit semne de pocăință vine și ne consolează »
  Astfel a început cuvantul preotul acum pensionar.
  Tot ce a scris Sfinții Bisericii noastre se vor petrece pana in detalii”
  http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
  Puteți citi profețiile, dacă te duci la acest site http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
  El a spus că atunci când a citit noile profeții ale Sfântului Cosma Aetolian (http://geoment.eee.gr/profities.html) și sa rugat pentru ai descoperi Domnul când si cum va fi acele evenimente. Dar o vizita la Muntele Athos și cuvintele unui om batran la făcut să înțeleagă greșeala lui.
  Domnul și numai El singur va decide dacă cineva este demn de a fi „umplut” de mila. Și deodată intro noapte la rugăciune, când turcii au ucis pe Isaac și Solomos, au început să se manifeste în fața lui evenimente ca intr-un film mi-a spus lucrurile care au să vină.

  La 14 august 1996 a fost ucis de turci în Cipru Solomos Solomou momentul în încercarea de a descărca de pe web de pavilion turcesc reprezentând armata de ocupație turcă. Executarea brutală a eroului Solomou văzuta de miliarde de telespectatori din întreaga lume, așa cum sunt înregistrate de camerele video. A fost un moment șocant al istoriei noastre recente, iar acei greci care au vazut in real scena nu vor uita până la sfârșitul vieții lor. Cu câteva zile inainte de moartea provocata de către turci în demonstrație anti-ocupație în Nicosia vărul lui Solomos, Tasos Isaac arata o scenă care de asemenea, este inregistrată de camerele de televiziune.
  Sursa: http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=7762.0
  El a scris despre șapte războaie adevărate.
  Fiecare război va fi mai salbatic decat ultimul.
  Fiecare război va implica mai multe țări și se va întinde pe o arie geografică largă.
  Intermediar între toate războaiele vor fi intervale de „pace”.
  Războiul se va răspândi în întreaga lume.
  Ruine, foamete, mizerie, revoluție, jafuri, boala va domina pe o scară globală.

 3. Primului Război
  Primul război a fost cel care a avut loc în Georgia. Rusia va suporta un alt atac de provocare din Georgia și de această dată ii va distruge definitiv. Din păcate, pierderea a populației civile din Georgia va fi terifianta.
  Situația din Caucazul de Sud rămâne nerezolvată, iar finalizat un an de la conflictul Tbilisi-Moscova.Ultimul focar de tensiune este o urmare a deciziei guvernului ilegal din Abhazia separatistă susțin că „are apele teritoriale naționale, dacă acestea intră vasele de Georgia va utiliza măsuri militare …
  Source:http://www.drougos.gr/?p=1303
  Sursa: http://www.drougos.gr/?p=1303
  Războiul din Georgia va implica pe ucraineni și americani care vor face provocări mari împotriva rușilor.
  Tensiune între Rusia -Ucraina 28 august 2009 Pentru „acțiuni provocatoare”, a vorbit de administrare a flotei ruse, bazate la Sevastopol Crimeea, atunci când un „grup neidentificat”, a încercat să se infiltreze pe o bază navală rusă și a o elimina fără de care nu este posibil navigarea navelor rusești în Peninsula.
  Sursa: http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/08/blog-post_7084.html
  Turcia va permite navelor americane și aeronave pentru a trece prin spațiul aerian pentru a bate pe ruși.
  De atunci începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rușii vor plăti foarte curând ucrainenilor, de fapt, foarte puține ucraineni ar lupta cu rușii, și va fi primiti cu entuziasm în orașele din întreaga Ucraina și Marea Neagră, se va lupta americanii și rușii pentru prima data insa rusii ii vor coplesi.
  Turcia va impune dictatura în timp ce kurzii vor fi rebeli.
  .În următoarele câteva zile va începe artificial turbulențele financiare globale cu prăbușirea sistemului financiar.
  . Economiile se prăbușesc una după alta, revoltele din jurul cererilor economice.

 4. Încercarea de a semăna disperare și panică pentru omenire.
  Cât de mulți dintre concetățenii noștri vor dori să audă îndemnuri spirituale:
  – Când va pierde depozitele lor și a economiilor lor?
  – Când sunteți concediati de la locurile lor de muncă?
  În cazul în care plățile de împrumut vor crește de zece ori peste noapte?
  După un prim val de criză cand totul pare sub control, atunci va lovi din nou altul mai dur și fără milă.
  – Oamenii se vor sinucide pentru casele lor și locurile de muncă
  Băncile de retail incendiat și jefuite.
  . – Economia se va prăbuși.
  -taxele vor fi impuse incat si pentru animalele de companie se va cere taxe
  -Războiul care se va apropia le va va anula pe toate.
  Bani, bijuterii, pietre prețioase, a spus bătrânul, nu ne va pasă pentru a le proteja. Putem pierde pe toate, nu ele ne vor salva salva. Nu-ți fie frică, nici nu te clinti atunci când vor începe evenimente.
  Domnul nostru, Fecioara Maria și toți sfinții au înconjurat Grecia noastra.
  Orice acțiune ostilă împotriva nu va avea efect.
  In curând americanii si Israelul vor ataca Iranul.
  În cele din urmă, se pare că publicarea ziarului pe 24 decembrie, în care a fost menționat de un posibil atac preventiv SUA-Israel împotriva Iranului va verifica, probabil, și, eventual, perioada scurtă de timp.
  Totul pare a atârna de un fir subtire ca amenințarea Iranului de a bloca strâmtoarea Hormuz sunt în creștere în frecvență, și administrarea flotei 5-SUA, a replicat că el va tolera în nici un fel obstrucție de trafic la și de la Golful Persic. Este prima dată că SUA reacționa la amenințările de Iran.
  Sursa: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=154505&catid=1&subcatid=37
  Războiul nu va implica Grecia.Dar războiul va izbucni în vecinătatea noastră. Albanezi, croați, musulmani bosniaci, și americanii impreuna cu NATO, față de Serbia și Rusia.
  În vremea aceea in Grecia in câteva săptămâni, va „cădea”guvernul se va merge la noi alegeri. Insa atunci junta care conduce pe turcii ne vor ataca tara.
  As fi vrut ca evenimentele transmise, sa nu fie niciodată. Amintiți-vă, doua lucruri atunci când evenimentele se vor întâmpla nu renunța la Hristos și patrie.
  . Bătrânul mi-a spus, cu toti aceia, care spune date exacte la evenimentele care vor veni este ceva greșit și nu-I luati in considerare.
  De asemenea, mulți calendaristi pe stil vechi, care s-au desprins de trupul Bisericii au răspândit lucruri fantastice care nu trebuiesc luate in în considerare. Profețiile de sfinți, pot prezice nenorociri și suferințe, dar apoi urmează pace și iubire.
  Dumnezeu iubește creatura Lui și ii da posibilitatea de a se ridica din nou. De la profeti mincinosi numai dezastre vor auzi, și nici o posibilitate de mântuire.În următoarele zile si luni vor începe turbulențe economice crize financiare toate create artificial.

 5. Marea Neagră va deveni o mare rusesca după cucerirea Turciei si va fi prima țară pe care se va testa armele secrete rusesti.
  La început, turcii vor crede că au invins dar acest lucru va fi distrugerea lor. Rușii vor învinge în cele din urmă și se încadrează orașul în mâinile lor (Istambul fostul Constantinopole)
  Părintele Paisie
  Source: http://www.ipanic.gr/afieromata-%CE%B1%CF%…E%BF%CF%85.htmlSursa: http://www.ipanic.gr/afieromata-% CE% B1% CF% E …% BF% CF% 85.html
  În partea de nord se va invada și cuceri țările nordice, Finlanda, Suedia, Norvegia. Deoarece aceste țări, în timp ce aparent s-ar păstra o poziție neutră, în cele din urmă de pe teritoriile lor să dezlănțuie primul atac serios de pe teritoriul Rusiei cu victime ale populației civile. Dezastru, care va avea de suferit va încânta îngrozi omenirea.
  . Apoi rusii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Moldova. Oamenii popoarelor ortodoxe din Balcani se va ridica să răstoarne guvernele lor și se vor alia cu rușii, sârbii și românii, dar nu si bulgari.
  După ce rușii vor coborî in sud pentru a ajuta aliatii lor arabi și iranieni care vor fi atacati de americani. Americanii vor ocupa zona de coastă a Iranului, după lupte crancene, dar nu va fi capabili să se deplaseze în țară, datorita rezistentei ridicate a persanilor.
  Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă Israel. Apoi vor încerca să atace prima bază a SUA și Israel, dar se vor opri.Cauza fiind tratative internationale pentru pace si comunicare.Apoi vor continua cu Egiptul și va ocupa Canalul Suez.
  Mergând Orientul Mijlociu, rușii vor petrece trupele lor în și in Grecia, fără cea mai mica distrugere a grecilor. Tranziția va fi foarte rapida.
  . Capacitatea de a efectua transporturi de forțe de mari dimensiuni pe distanțe lungi foarte repede constituie un avantaj mare pentru ruși care detin tehnica militara secreta, aeronave necunoscute acele farfurii zburătoare.
  Dubroff Rusă Aviație Inovare: un unic obiect identificat
  Potrivit unor surse de știri, ingineri de aviație din Rusia au un nou proiect de nava pentru zbor numită Lokomoscanner, care are potentialul de a revolutiona aeronavele într-un mod extrem de specializat.Arata ca o farfurie zburătoare, dar aceasta nu este de natură să impresioneze ca acele civilizatii foarte avansate, care pot sau nu pot rămâne departe de sistemul solar. Cu toate acestea, Lokomoscanner este impresionant, iar acesta este un vehicul gigant, în picioare 100 de metri (350 de picioare) de mare, cu un diametru de 250 de metri (875 de picioare). Atunci cand este completa, Lokomoscanner va fi capabil să transporte până la 1.500 de tone de diverse bunuri.

 6. Aeronave în formă de farfurie, care zbura nu sunt neobișnuite în sine.Cerințaminimă pentru o astfel sunt două Frisbees, unul pe partea de sus și cea de jos cu două motoare mini-nucleare de propulsie. Lokomoscanner este unic, nu din cauza că caracteristică, ci mai degrabă pentru că este o combinație versatila de avion, elicopter și un aerostat (un obiect mai usor decat aerul, care pot rămâne staționară în aer). Lokomoscanner poate muta într-o linie dreaptă (chiar și după câteva pahare), întoarce-te, treceți și îndeplini cu ușurință o aterizare verticală. „Farfurie zburatoare” forma reduce rezistenta la vant. Toți acești factori se combină pentru a crea un vehicul de zbor, care este ușor de manevrat și indispensabil pentru a ajunge la zonele de lucru.
  Numai timpul va spune ce spun fanii OZN-uri despre această nouă forma IFO.
  M Dee Dubroff M Dee Dubroff Russian Innovations Inovații rusă InventorSpot.com InventorSpot.com
  http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557
  Apoi se întorc în Balcani pentru a ajuta pe sârbi care lupta cu NATO si țări musulmane ori catolice din Balcani și de a câștiga. Forțele rusesti vor fi trădate de China. În timp ce la inceput vor fi impreuna, China va părăsi alianta și mai rău, va permite trupelor aliate sa lovească în spate pe rușii.
  Dar nu am terminat cu primul război. Rușii vor fi pliati în Tracia de Est și în teritoriile asiatice. Occidentalii vor debarca in Albania care a fost puternic deteriorata, acesta va începe să se miște la est
  Dar, pentru că au problemă mare pentru a se muta pe drumuri deteriorate, drumuri bombardate, poduri care au cazut in atacurile severe ale rușilor, ei vor primi o decizie ciudata.
  Acest lucru va fi realizat în primul rând pentru Grecia va fi neutra nu va suferi nici o deteriorare a rețelei de drumuri și, de asemenea Grecia va fi aliata neoficiala a Rusiei. Rușii nu ar îndrăzni să loveasca un „aliat”, și vor fi prietenosi .Deci, se va face.
  Aliații, cu toate acestea, le-ar place teribil sa atace pe greci, deoarece ei au fost aliati cu rușii, astfel încât sa existe dezastre și pierderi la fel ca in țările lor
  Vai de greci, care ar cădea în mâinile lor. Cu scuze pentru amuzament aliati vor chema să răspundă tarani sau pastori intreband dacă este aproape sau departe orasul si vor fi chinuiti până la moarte.Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate, oameni fiind uciși, bisericile vor incendiate preoții va fi pus la stâlpul infamiei și răul va fi continua.
  Singura salvare este evadare la munte și ascunsi în păduri.
  iata cazul de mai sus in profetie:
  In trei orase Bougazi , Krapsi și Musina, vor trece multe trupe aliate in drum spre orase Veți fi întrebati dacă orașul este departe • nu se poate spune adevărul, pentru că va vor răni. Această armată nu va ajunge în oraș, în mijlocul drumului vor afla că războiul a fost incheiat. „Sf. Cosma de Etolianul
  Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm

 7. Vai de vârstă, femeile însărcinate, copiii mici și nevoiași. . Dar „salariul” de noi Crusaders vor fi grele și devastatoare la zidurile Constantinopolului.
  Bătrânul mi-a spus că trupele vor fi de aproximativ 3.000.000, se va trimite o trupe prin Tesalia.
  Distrugerea teribil vor aștepta locuitorii din zonele în care vor trece. Pasajele din vale va fi distrus o dată și nu va fi nici o aparare fizica. Cei care vor să scape vor merge satul de la poalele Muntelui Olimp și Kissavos.
  . Forțele din Tesalia și din Egnatia se vor reuni în afara Salonicului.
  Conflictul greco-turc
  În timp limitat conflictul greco-turc nimeni nu va fi ucis, nici un soldat grec . Oricine ar spune altceva fi o minciună.Distrugeri, cu toate acestea, nu va fi. Soldații vor fi cu degetul pe tragaci, nu va fi focuri de armă, foc tun, mai ales pe insule, dar va fi actiunile impulsive. întrebat acest lucru personal, pentru că nu am putut da seama ce fel de război ar fi în cazul în care nu va fi nici o grec mort.Maica Skepi ne va proteja și apoi conducerea militară luminata pregătește deja doctrina de apărare a țării, în conformitate cu evenimentele viitoare.

  Din motive evidente, să înțeleagă mai multe insule mari grecești.Acesta va stârni migranți coreligionarilor economice cu ei echipament militar, care este deja la o locație prestabilită în țară. sabotaj, poduri sablare, drumuri, incendieri, vor fi expediate. Serviciile de securitate ale țării noastre vor știi totul. sabotarile cele mai periculoase sunt cele la apeducte și a apei potabile. Din informațiile pe care le vor avea turcii vor înțelege ca a ocupa acum insulele grecești, echivaleaza cu tragedia atunci va încerca in final o surpriza va incerca o lovitura pe continent in Grecia. armata va demara pentru o aterizare de la Kavala la Atena!
  Vor crede că noi ne-am pus greutatea pe insule și am lăsăm zona nepăzită Va ajunge la o mica distanta de la tinta lor sase mile marine de coasta. Cand vor vedea turcii ca nu pot cuceri insulele din Marea Egee, vor ataca în Cipru.
  Nu vor fi lupte înverșunate.Nu vor fi pierderi mari, și populația militară și civilă. Din fericire coborârea rapidă a rușilor le va face să-și retragă toate forțele să-și apere patria lor. Apoi, forțele cipriote vor relua teritoriile ocupate, din păcate evenimentele vor duce la o purificare etnică.

  Nu toti sunt duhovnicesti, dar eu cred în Domnul, cei de zilele de atunci ierarhia Greciei prin reuniuni extraordinare vor oferi salvare și anunțurile necesare
  Membrii familiIor au avut binecuvântarea de a ști viitorul și învierea neamului nostru, a spus copilul mai mare spiritual avem datoria sacră de a ajuta fiecare creștin, care va bate la ușă a da chiar și de la economiile lor și din excedent. Blestemat să fie cel care refuză să ajute vreun creștin. Cine va bate la usa nu va fi lasata sa sufere de foame de asemenea, îngerii vor vedea dacă porunca Domnului nostru este respectata.
  Blestemat să fie cel ce va cere bani pentru a găzdui asupriți, care vor dezonora femeile.
  Binecuvântarea Domnului nostru vă păstrați, vă deschideți casele voastre. Alimentele vor exista și nu se vor termina. Îngerii Domnului vor dezvălui pentru a se găsi hrană. Purtati mereu apa sfintita. O picătură amestecata în apa tulbure si apa va deveni potabilă.

 8. Ce se va intampla cu America?
  Din păcate, distrugere totală. de la 300 de milioane de locuitori cati sunt acum 90% isi vor pierde viața din cauza razboiului. Desigur, nu-mi amintesc evenimentele trecand atât de mult timp când l-am vizitat și a cerut altor copii spirituali sa scrie si pe hartie. Când am întrebat acel Bătrân, cum permite Domnul, la o națiune ca rusii de a ataca aici si invada dincolo, mi-a spus că, în toate războaiele pe care le vor face rușii, mai întâi au fost atacați și apoi ei au reacționat. Deci, turcii să nu poate sa vina la Domnul și să spună „Ce rău am făcut de ai distrus tara noastră, prin mana rușillor, ¨» le va spune. Voi ati, atacat fără motiv și fără provocare pe greci. Aceasta va fi pedeapsa. Din acest răspuns a celui Bătrân, am înțeles ca turcii vin aici din proprie initiative.
  Armaghedon
  Regele Ioan, după apariția lui la tron, va continua razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociți care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rușii cu care erau aliati ii trimite la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condus de Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
  Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toți credincioșii vor trece la pocăința din durerea lor se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume și sa aduca pace. Dumnezeu aude cand se roagă copiii Lui credincioși și trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta și Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile și voința lui Dumnezeu pentru a solutiona problema din Est și mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca și conducătoral lumii.
  Sursa: http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=38062

  Dar nu va fi mult de așteptat pentru lupta finala cetele cerești ale îngerilor, care vor zdrobi dusmanii.
  Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama regelui Ioan Doukas cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiatici. Domnul va interveni în mod deschis și va lovi dușmanii săi cu focul coborât din cer și se va „arde” toti chinezii. Asta e modul în care a descris el ca vor aduce victorie glorioasa slujitori ai Domnului, Sfinții Îngeri.
  După China, se va întoarce împotriva tuturor musulmanilor, mai întâi în Asia, și apoi în Africa de Nord.
  Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm
  Traducere efectuata cu google translate din limba greaca ,scuzati eventualele greseli de exprimare atat s-a putut face neavand un traducator.

 9. În cele din urmă, se pare că ceea ce a fost publicat in ziar pe 24 decembrie, în care a fost menționat un posibil atac preventiv SUA-Israel împotriva Iranului se va verifica, probabil eventual, intro scurtă perioada de timp.

  Αναγνώστηκε 1262 φορές
  Ημερομηνία 11/01/12 19:24
  __________________________________
  A fost citit de 1262 de ori
  Data 11/01/12 19:24

  Nu zic ca nu-i posibil sa se intample, dar de atunci si pana astazi unii au stat cu teama, altii si-au vandut tot ce au, altii citind si-au zis ca daca tot vin asa vremuri ce rost mai are sa se-nsoare si alte, altii de alte natii au facut poate pana astazi 6-7 copii, si vor cere ajutoare de la stat iar statul va pune biciul pe amaratii aia de muncesc de la 7 la 10 seara ca sa creasca un copil pe care si asa le e greu cu el. Uni spun ca vor repatrierea aurului ca este al romaniei care in 20-30 de ani nu va mai avea nici 30% romani.
  Altii poate au mai facut mai mult de un popil cu gandul caci careva se va ruga si pentru el si dupa ce nu va mai fi, ca poate sfarsitul nu va veni in zilele lui, asa ca sa aiba cine sa-i faca un parastas, sa-l tamaie, sa-i puna maine poimaine un pomelnic, ca el nu se gandeste la sfarsitul lumii ci doar la sfarsitul lui.

  Matei, cap 24
  6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.

  1. saccsiv, corecteaza tu pe ici pe colo, din graba pun, scot, inlocuiesc fel si fel de litere, ba chiar fac si dezacorduri la greu, lipsa semne de punctuatie.

   1. Ai dreptate, dar să nu devină obsesie! Eu contez mai multe PE FOND, nu pe formă!
    În privința textului dat de mine, l-am redat așa cum era, fără să-i fi adus vreo corecție! Traducătorul din greacă în română și-a cerut scuze pentru text, ceea ce nu a fost redat de către administrator…

 10. ALTĂ PROFEȚIE:

  ANTIHRISTUL ȘI RUSIA

  Până la nașterea Antihrisului în Rusia, va avea loc un război de lungă durată și o revoluție înfricoșătoare, care, potrivit exprimării exacte a Pr.Serafim de Sarov, va depăși orice închipuire omenească, căci vărsarea de sânge va fi din cele mai cumplite: răscoalele lui Razin și Pugaciov, Revoluția franceză – fiind nimic în comparație ce ceea ce se va întâmplă în Rusia. Vor pieri mulți dintre oamenii credincioși patriei, vor fi jefuite averile bisericești și mănăstirești, vor fi pângărite bisericile lui Hristos, nimicite și predate avuțiile oamenilor de bună credința, vor curge râuri de sânge rusesc. Dar Domnul va ierta Rusia și o va aduce pe care suferinței către o mare slava…

  Durata probabilă a războiului mondial și a celui rusesc va fi de circa zece ani…fiindcă mie (lui N.A.Motovilov) mi s-a spus încă din 1834, aici în Voronej, că nu voi muri înainte de al cunoaște personal, ca pe mine însumi, pe acel om care va trăi până la naștere Antihristului (este vorba despre Sf.Serafim din Sarov), pentru că, asemenea lui Simeon Primitorul de Dumnezeu, ce a dat de știre despre nașterea adevăratului Hristos, să se dea de știre despre nașterea adevăratului Antihrist. Predica acesta va fi comunicată în mod oficial tuturor oamenilor, nu numai rușilor ci și întregii lumi, spre deplină înștiințare.
  Atunci, SE VA PUTEA AFLA DINAINTE DESPRE INSTAURAREA SA MONDIALĂ CA MONARH, ÎN VECHIUL IERUSALIM ȘI PE TOATĂ SUPRAFAȚA GLOBULUI PĂMÂNTESC, ÎN AFARĂ DE TERITORIUL ACTUAL AL RUSIEI ȘI AL ASIEI INTERIOARE, UNDE TRĂIESC CELE ZECE SEMINȚII ALE REGATULUI ISRAELITIAN.

  Rusia se va contopi într-o unică mare uriașa cu celelalte teritorii și neamuri slave, ea va constitui o singură mare sau acel imens ocean universal al noroadelor, despre care Domnul Dumnezeu a rostit din timpuri străvechi prin vocea tuturor sfinților: “Temuta și nebiruita împărăție rusească, a tuturor slavilor – Gog și Magog – înaintea căreia vor tremură toate neamurile.”
  Toate acestea sunt adevărate, Cel ce a prevestit din vechime despre ea și despre temuta ei stăpânire a Pământului.
  CU AJUTORUL FORȚELOR UNITE ALE RUSIEI ȘI ALE ALTOR STATE, CONSTANTINOPOLUL ȘI IERUSALIMUL, VOR FI CUCERITE. După Împărțirea TURCIEI, aceasta va reveni aproape în întregime Rusiei, iar RUSIA, CU FORȚELE UNITE ALE MAI MULTOR STATE, VA CUCERI VIENA.

 11. Casa Hasburgilor rămânându-i în jur de șapte milioane de vienezi autohtoni, acolo înființându-se teritoriul imperiului austriac. FRANȚEI – pentru dragostea ei față de Maica Domnului – Sfântă Madona, I SE VOR DA PÂNĂ LA 17 MILIOANE DE FRANCEZI, CU CAPITALA LA REIMS, IAR PARISUL, VA FI DISTRUS CU DESĂVÂRȘIRE.
  Casei Napoleniene i se vor acordă Sardinia, Corsica și Savoia.

  ATUNCI CÂND IMPERIUL RUS VA AVEA SUB STĂPÂNIREA SA 189 DE MILIOANE DE OAMENI, ESTE DE AȘTEPTAT APARIȚIA ANTIHRISTULUI.

  1.ANTIHRISTUL SE VA NAȘTE ÎN RUSIA, ÎNTRE PETERSUBRG ȘI MOSCOVA, în acel mare oraș, care după unirea tuturor popoarelor slave cu Rusia va deveni a două capitală a imperiului rusesc și va fi numit “MOSKOVO-PETROGRAD” sau “ORAȘUL SFÂRȘITULUI”, așa cum îl numește Dumnezeu Duhul Sfânt, cel ce dinainte le prevede pe toate.

  2. PÂNĂ LA APARIȚIA ANTIHRISTULUI TREBUIE SĂ AIBĂ LOC CEL DE-AL VIII-LEA SINOD ECUMENIC AL TUTUROR BISERICILOR sub Singura Stăpânire a lui Hristos Dătătorul de Viață și sub Acoperământul Maicii Domnului, Una și Întru Dumnezeu Atotputernică cu încredințarea puterii împărătești primului Patriarh, că prototip al veșniciei Împărații a lui Iisus Hristos, cât și pentru unirea tuturor Sfintelor Biserici ale lui Hristos, împotrivă orientării anti-hristice crescânde și pentru anatemizarea definitive a întregii masonerii și a tuturor partidelor similare (sub orice denumire ar apărea ele), principalii conducători ai cărora au un singur scop comun: sub pretextul instalării bunei orânduiri egalitare pe pământ să provoace anarhie în toate statele cu ajutorul unor oameni fanatizați de ei și să distrugă creștinismul în întreagă lume, și, în sfârșit, prin puterea aurului concentrate în mâinile lor, să supună întreagă lume anti-creștinismului în persoană unicului monarh absolut, monarhul nelegiuit, luptător împotrivă lui Dumnezeu, a unicului stăpânitor pe întreagă lume.

  Satana a fost primul revoluționar și prin această a căzut din cer. Între învățătura adepților săi și învățătura lui Iisus Hristos, nu există nimic în comun, între ele fiind o prăpastie imensă. PRIN LUCRAREA PORUNCILOR DATE DE EL, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS CHEAMĂ OMENIREA LA CER, ACOLO UNDE SĂLĂȘLUIEȘTE ADEVĂRUL. DUHUL ÎNTUNERICULUI PROMITE INSTALAREA RAIULUI PE PĂMÂNT.

 12. Astfel, toate societățile revoluționare, secrete sau fățise, sub orice denumire ar apărea ele și indiferent sub ce aparență binevoitoare s-ar ascunde, au un singur scop comun – combaterea și distrugerea generală a creștinismului, pregătind terenul anti-crestinismului în persoană Antihristului, ce va veni pe lume.

  Evreii și slavii sunt în esență, două popoare cu destine dumnezeiești, fiind vase și martori ai Lui, chivote de nezdruncinat…ca urmare a faptului că evreii nu L-au primit și nu L-au recunoscut pe Iisus Hristos, ei sunt împrăștiați pe toate suprafața Pământului. Dar în timpurile Antihristului, o mulțime de evrei vor veni la Hristos (…). Prin urmare, în pofida crimei lor înaintea lui Dumnezeu, evreii au fost și sunt un popor iubit de Dumnezeu. Slavii, însă, sunt iubiți de Dumnezeu, pentru că păstrează până la sfârșit credința în Domnul nostru Iisus Hristos.

  În vremurile Antihristului ei îl vor respinge cu desăvârșire pe Antihrist ; ÎN ISRAEL S-A NĂSCUT IISUS HRISTOS, ADEVĂRATUL DUMNEZEU-OM, IAR PRINTRE SLAVI ȘI RUȘI SE VA NAȘTE ANTIHRISTUL-OM DEMONIZAT, FIUL FEMEII DESFRÂNATE DIN SEMINȚIA LUI DAN ȘI FIUL DIAVOLULUI, PRIN STRĂMUTARE ARTIFICIALĂ ÎN EA, A SEMINȚEI BĂRBĂTEȘTI, ÎMPREUNĂ CU CARE VA PĂTRUNDE ÎN PÂNTECELE EI, DUHUL ÎNTUNERICULUI.

  Dar cineva dintre ruși, trăind până la nașterea Antihristului, asemenea lui Simeon Primitorul de Dumnezeu care l-a binecuvântat pe Pruncul Iisus și a anunțat lumii nașterea Sa, îl va blestemă pe Antihristul născut și va încunoștiința lumea că acesta este adevăratul Antihrist.

 13. MAREA TAINĂ DE LA DIVEEVO

  Auzind adesea de la Marele Staret, că el nu va odihni cu trupul în Sarov, m-am încumetat odată să-l întreb: “cum așa Părinte, binevoiți să spuneți că nu veți odihni cu trupul? Oare cei din Sarov vă vor da?”
  La aceste cuvinte, Pr.Serafim de Sarov găsi de cuviință să-mi dezvăluie o mare taină: “Mie,-îmi povești el –sarmanul Serafim, îmi este dat de la Domnul Dumnezeu să trăiesc cu mult peste 100 de ani. Însă, fiindcă cu timpul – arhiereii ruși până-ntr-atât se vor necinsti încât prin necinstea lor îi vor întrece pe arhiereii greci din timpurile lui Teodosie cel Tânăr și nu vor crede nici chiar celei mai de seamă dogme ale credinței în Hristos – a Învierii lui Hristos și a Învierii cea de obște. De aceea Domnul Dumnezeu dorește să mă ia pe mine sărmanul Serafim înainte de vreme din această viață vremelnică, că mai apoi PENTRU ÎNTĂRIREA DOGMEI ÎNVIERII, SĂ MĂ ÎNVIE, IAR PENTRU ACEASTĂ ÎNVIERE A MEA, VA FI ASEMĂNĂTOARE ÎNVIERII CELOR ȘAPTE DIN OHLONUL TIMPURILOR LUI TEODOSIE CEL TÂNĂR.

  După învierea mea, vor trece din Sarov la Diveevo, unde voi propovădui pocăința universală. Și la această minune măreață se vor strânge la Diveevo oameni din toate colțurile pământului și acolo propovăduindu-le pocăința, vor descoperi patru moaște și eu însumi al cincilea voi adormi între ele. Dar atunci va veni și sfârșitul a toate”. Această este istorisirea, pe care eu (S.A.Nilus) am păstrat-o în inimă din 1902, din însemnările lui Motovilov; drept confirmare directă, am auzit personal de la marea stareță de 85 de ani, Egumenă Maria, prevestită de Cuv.Serafim drept cea de-a 12-a stareță, în timpul căreia, povestea Cuv.Serafim, “se va întâmplă la voi, în manastire”.

  NOTĂ: profeția “Antihristul și Rusia” a fost publicată pentru prima oară în anul 1991, după cea de-a două aflare minunată a Sf.Serafim. Această profeție a fost găsită de către egumenul mănăstirii Valaam Andronic.

 14. LAVRA DE LA DIVEEVO

  Lavre de monahii n-au fost construite încă și nu se construiesc, însă la mine, la sărmanul Serafim, la Diveevo, se va înființa o asemenea Lavră – a spus Părintele.
  Lavra va fi împrejur, adică în afară Cărăruiei, în chinovia maicii Alexandra, pentru că ea fiind văduvă, la ea pot locui în comun și văduvele și femeile și fecioarele, iar chinovia mea va fi pe locul îngrădit de Cărăruie, și, precum eu, sărmanul Serafim, am fost feciorelnic și în mănăstirea mea vor fi numai fecioare.
  Va fi construită o catedrală mare de vară și una de iarnă. Cele două biserici, așa cum sunt ele acum, vor rămâne în centru, iar în jurul lor vor fi ridicate altare laterale și va fi o catedrală mare de iarnă, iar aceste construcii impunătoare vor fi asemănătoare templui de la Ierusalim.
  În partea stângă a bisericii Nașterii Domnului, va fi ridicat un altar lateral în cinstea Arhanghelului Mihai. Zidurile de piatră vor rămâne așa cum sunt, biserica în cinstea Maicii Domnului Kazanskaia se va află în incintă, iar zidul se va prelungi până la mâl și aici în față casei lui Manturov va fi ridicată clopotnița și sub ea, sfintele porți. În jurul ambelor catedrale, se vor înaltă clădiri din piatră.
  Notă: Denumirea de Diveevo provine de la cuvântul divo – în rusă – minune.

 15. O CĂRĂRUIE PÂNĂ LA CER

  Părintele Serafim povestea de multe ori că a avut o vedenie în care Maica Domnului a coborât pe pământ, însemnând cu piciorușele ei locul viitoarei mânăstiri de fecioare de la Diveevo. Părintele Serafim a poruncit că pe locul cărăruiei, pe unde a pășit Maica Domnului, să fie săpat un șanț de apărare.
  “CÂND VEACUL VA FI PE SFÂRȘITE, ZICEA PĂRINTELE – ATUNCI ANTIHRISTUL VA ÎNCEPE SĂ DOBOARE MAI ÎNTÂI CRUCILE DE PE BISERICI ȘI SĂ PUSTIASCĂ MĂNĂSTIRILE. PE TOATE LE VA DISTRUGE. DAR CÂND SE VA APROPIA DE MĂNĂSTIREA NOASTRĂ, CĂRĂRUIA SE VA ÎNĂLȚA DE LA PĂMÂNT PÂNĂ LA CER ȘI EL NU VA PUTEA URCA PÂNĂ LA NOI. NU-L VA LĂSA CĂRĂRUIA, AȘA CĂ…VA PLECA, FĂRĂ NIMIC.”

  De aceea am săpat aici un șanț de apărare, pentru că aceasta este Cărăruia pe unde a pășit Împărăteasa Cerească, luând în stăpânire mănăstirea, pe aici au călcat piciorușele Împărătesei Cerști…Ea, Maica Domnului a înconjurat acest loc…
  Cine va merge pe această Cărăruie, rugându-se și zicând rugăciunea: “Nascatoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te” de 150 de ori, aceluia îi vor fi aici toate: “si Athosul, și Ierusalimul, și Kievul”.

 16. ANTIHRISTUL NU VA BIRUI

  Iată ce-ți voi spune,-povestea Părintele Serafim monahiei Evpraxia,-la noi vor fi două catedrale. Prima catedrală a fi de iarnă și va fi mai frumoasă decât cea din Sarov și ei ne vor invidia! Iar a două catedrală va fi în cinstea Maicii Domnului Kazanscaia. Și-ți voi spune că tare frumoasă va fi catedrală mea, dar totuși nu această e acea minunata catedrală care va fi la voi la sfârșitul timpurilor. Aceea, maica, va fi o catedrală-minune! Antihristul se va apropia, însă ea se va înalța în văzduh și nu va putea s-o cucerească. Cei vrednici, care vor intra în ea, vor rămâne, iar ceilalți, chiar de vor intra, vor cădea la pământ.
  Așa și nu va putea Antihristul să ajungă la voi…
  Notă: Nouă catedrală a început să fie construită îndată după aflarea sfintelor moaște, în 1903. La Diveevo există o predanie: Părintele Serafim a poruncit că nouă catedrală să fie ridicată pe locul însemnat de Cărăruia Maicii Domnului, pe aceeași linie cu catedrală Sfintei Treimi. Însă acolo, Ivan Tihonovici Tverdoseev, prigonitorul surorilor de la Diveevo (despre care Părintele Serafim spunea că este Antihrist) reușise să construiască mai înainte o biserică de lemn, care în anul 1928 a ars. Astfel a fost luată hotărârea de a pune temelia catedralei în afară Cărăruiei, spre dreapta de la catderala Sf.Treimi. Catedrala așa a și rămas, nesfințită. Sub regimul bolșevic s-a încercat de câteva ori dinamitarea ei. În prezent, după mutarea sfintelor moaște de la Diveevo, catedrala se află în reconstrucție. Nouă catedrală va purta numele Maicii Domnului “Milostivirea” și a Sf.Serafim.

 17. Întreagă lume va auzi și se va minuna.
  Monahia Evstolia povestea că, o data lucrând împreună cu sora ei Irina în grădiniță din sihăstria Pr.Serafim, a auzit multe proorociri de la el. “Iata, maica, începu Părintele Serafim, așezându-se lângă izvor, îți voi spune că va veni timpul când în mănăstirea noastră toate vor fi orânduite. Ce catedrală va fi! Ce clopotniță! Iar chiliile și gardul vor fi din piatră și va fi la noi belșug în toate!”
  După care Părintele Serafim început deodată să plângă și zise: “Însă, această bucurie va fi de scurtă durată. Viața va fi scurtă atunci. Îngerii abia de vor apucă să ia suflete. Iar pe cei ce vor locui în mănăstirea mea, pe aceia nu-I va părăsi. Chiar și cei ce vor ajută numai, și aceia vor fi izbăviți de chinuri!
  Cărăruia se va înaltă că un zid până la ceruri, și când va veni Antihristul, nu va putea trece. Ea va striga către Domnul și se va preface într-un zid până la ceruri și nu-l va lasă să intre!
  Iar CLOPOTUL CEL MARE DE LA MOSCOVA CARE ZACE LA PĂMÂNT, LÂNGĂ CLOPOTNIȚA LUI IVAN CEL MARE, VA VENI SINGUR LA VOI, PRIN AER. ȘI CÂND VA BATE PRIMA DATĂ, VA RĂSUNA AȘA DE TARE, ÎNCÂT NOI TOȚI NE VOM TREZI”.
  Anexa la “Marea taină de la Diveevo” – din arhivă familiei Flroenski:
  Va veni vremea, când toate slovele prevestirilor dumnezeiești, destăinuite Marelui Staret Serafim asupra destinului celui de-al Patrulea Pământ al Maicii Domnului în lume, va învia pentru un timp și se va ridica din mormânt Mare Staret Serafim și va merge pe jos din pustia Sarovului în satul Diveevo – în prezența Înaltei Familii Împărătești și a unei mulțimi nenumărate de ruși și de străini, încredințându-I pe toți prin învierea să de învierea de netăgăduit a tuturor oamenilor la sfârșitul veacurilor, și apoi, în sfârșit, va adormi acolo, iarăși somnul de veci. ”

 18. Bine, așa cum grecul își laudă pământul, sfinții de pe la el, așa și cu rușii…trebuie să citești printre rânduri și să faci conexiuni!
  Aici, spune că Antihristul nu va călca prin Rusia, din pricina celor 10 seminții israelite împrăștiate prin toată Rusia, ceea ce nu este adevărat! În Cartea ”Sfârșitul Omului”, spune la un moment dat că a fost văzut un bărbat semeț de-a dreapta împăratului rus, iar acel semeț era Antihristul! Voi căuta citatul exact și-l voi reda…

 19. Interesant cum specifică că Antihristul va da război cu toate ”bisericile”…vedeți cum dărâmă Occidentul Domurile lor impunătoare pentru că sunt pângărite, se ușurează derbedeii la baza zidurilor exterioare, se dau concerte, sunt cel mai adesea….GOALE! De ce? Pentru că Duhul Lui Dumnezeu, nu (mai) este ACOLO, demult, cam de pe la 1054….

 20. PUNCT COMUN la ceea ce spune grecul, dar și rusul despre re-cucerirea Constantinopolului:

  ”Pentru Biserica Sfânta Sofia din Constantinopol
  Sub Biserica Sfânta Sofia din Constantinopol se află o altă biserică. Şi când au luat turcii Constantinopolul de la greci (creştini), atunci, în vremea luării, slujeau preoţii cu arhiereii Sfânta Liturghie, fiind adunat şi mult popor. Aceştia, toţi, au adormit de atunci până în vremea de astăzi. Iar în vremea când se va lua de la turci Constantinopolul toţi aceia câţi sunt acolo, adormiţi, vor învia, după cum la Efes au înviat cei şapte mucenici. Şi vor întreba: unde este împăratul Constantin? Deci, în tulburare au adormit, în tulburare vor şi învia.
  Descoperire
  La împăratul turc era un croitor creştin, cu numele Hristea, care făcea haine la toţi paşii şi la toţi slujitorii împărăteşti. Unul din paşi iubea foarte mult pe Hristea. Şi s-a întâmplat de s-a îmbolnăvit cel care iubea pe Hristea. Deci, auzind Hristea că este bolnav paşa, în toate zilele mergea la el ca să-l vadă, dar fiul paşei nu-l lăsa ca să intre la dânsul (Pe vremea aceea documentele fiecărui creştin care avea case mari, ori moşii, erau ţinute la paşă). Peste puţină vreme, făcându-se sănătos paşa, a venit la el Hristea şi a zis paşa: Hristeo, pentru ce n-ai venit ca să mă vezi, că eram să mor? Atunci el i-a spus pricina: Am venit, stăpâne, în toate zilele, dar nu m-a lăsat să intru la tine. Şi l-a întrebat paşa, zicându-i: Cine nu te-a lăsat să vii la mine? Şi a zis Hristea: Fiul tău. Atunci, a deschis o ladă şi a dat lui Hristea toate documentele. Apoi a chemat paşa pe fiul său şi a zis: Pentru ce nu a-i lăsat să vină Hristea la mine când eram bolnav? Şi i-a răspuns: Pentru documentele caselor nu l-am lăsat. A zis tatăl: Fiule, nu mai este multă vreme şi ne vom face şi noi creştini că împărăţia noastră va sta numai până la anul 1881 când are să cadă. Apoi a zis lui Hristea: Eu niciodată nu ţi-am făcut vreun bine. Vino după mine! Şi am mers în Biserica Sfintei Sofia, şi a zis către mine: ridică piatra aceasta (care era ca o uşă), şi am apucat cu o mână să o ridic, iar el mi-a zis: apuc-o cu amândouă mâinile că nu poţi să o ridici cu una căci este grea.
  Şi apucând-o de un belciug, am ridicat-o. Şi, coborându-ne pe scări, eu tremuram de frică şi mă gândeam că de acum aici mă lasă. Şi era acolo mulţime de popor şi ostaşi care stăteau ca adomiţi, în picioare. Şi am zis: Stăpâne, pentru ce nu-i daţi afară, de ce stau aici aşa? Şi el mi-a zis: Nu poate nimenea ca să-i dea afară, căci câţi s-au apucat ca să-i dea afară, unii au orbit, alţii au rămas ciungi şi alţii au ologit, iar altora gura la ceafă li s-a întors şi nici măcar a se atinge de ei nu se poate. Că cine poate a se împotrivi lui Dumnezeu? Iar eu îl tot sileam ca să ieşim şi el mi-a zis: Vino după mine! Şi ducându-ne mai înăuntru, am văzut arhierei, diaconi şi preoţi. Şi era împăratul în scaun şi lângă el era un soldat bătrân cu sabia de amândouă părţile ascuţită, şi avea mâna dreaptă pe sabie, iar sabia era pe jumătate scoasă din teacă. Şi a zis paşa către mine: Când va ieşi sabia aceasta din teacă, atunci are să cadă împărăţia noastră.
  Şi erau ostaşii cu hainele din vremea când au adormit şi poporul de asemenea. Şi am plecat ca să ieşim. Şi a început paşa a se sui pe scară, iar eu mergeam după dânsul. Şi era un călugăr din cei adormiţi, ca de treizececi de ani ca vârstă, cu o carte în mână. Iar eu i-am luat cartea din mână şi am băgat-o în sân, fără să ştie paşa, şi am mers acasă. Apoi am pus-o în casa de fier, ca a doua zi să o citesc, şi căutând-o a doua zi n-am mai găsit-o. Am întrebat pe femeie şi i-am zis: Numai tu umbli în casa de fier, iar ea mi-a răspuns: Eu niciodată nu am umblat. Şi i-am zis: Poate ai luat cheile din buzunar?
  Apoi am rugat mult pe paşă, zicându-i: Stăpâne, te rog să mergem iarăşi la Sfânta Sofia, dar el mi-a zis că nu se poate, fiindcă trebuie să ia voie de la împărat. Atunci eu l-am supărat mult pentru aceasta şi de-abia s-a îndurat şi am mers şi a doua oară. Şi ducându-ne am găsit cartea în mâinile călugărului. Şi i-am spus paşii: Stăpâne, când am venit întâi, eu în urma ta fiind, am luat cartea din mâna călugărului acestuia fără să ştii tu. Şi paşa mi-a zis: Cum ai putut-o lua? Că noi nici a ne atinge de el nu putem, pentru că rămânem sluţi. Şi eu m-am dus la Patriarh şi i-am spus toate pe rând. ” (Cartea Sfârșitul Omului)

 21. 5. 3. Vedenia pustnicului Grigorie
  care i s-a descoperit la anul 1868, în pustiul Iordanului, şi pe care a scris-o către stareţul Schitului românesc Prodromul din Sfântul Munte al Athosului

  BĂTĂLIA DIN CONSTANTINOPOL:

  Întâi m-am uitat la apus şi a ieşit un nor şi pe el era o baie mare, spre botez, celor ce au rămas neluminaţi până acum, în neamuri şi în popoare.
  Al 2-lea: Au ieşit şapte stele mari, de la apus, şi s-au dus tot bătându-se către răsărit, închipuind că va veni neam peste neam.
  Aici zice despre Constantinopol, căci va veni de la apus Filip al şaselea, cu 18 naţii şi se vor bate atât de tare şi atât de cumplit, încât va curge sângele ca pâraiele şi apa Buhadului va fi ca sângele de roşie.
  După această groaznică bătălie se va face al optulea sobor, pentru ca să se aleagă binele de rău, adică dreapta credinţă din eresuri şi atunci vor veni toate neamurile la Sfântul Botez Ortodox.

 22. DESPRE ANTIHRISTUL CARE VA STA DE-A DREAPTA ÎMPĂRATULUI RUS:

  Al 10-lea: Eram privind. S-a sculat un casap de la apus, având în mâna lui un cuţit mare şi cu dânsul alţi casapi, mulţi şi tari, având toţi cuţite în mâini. Şi au venit la întâiul scaun, care este în Viena şi, după cum eram şi priveam cele ce grăiesc, au început să taie şi să înjunghie şi era un ţipăt foarte mare; apoi răsturnară scaunul. Şi ieşea un râu de sânge din căsăpie, ca de treizeci de stânjeni de lat şi de trei de adânc, după cum am putut a-l aprecia cu ochii.
  Acest casap se spune că a venit de la apus. Aici prin „apus” trebuie înţeles: cel căzut de la Dumnezeu, în necunoaştere de Dumnezeu şi care nici nu crede în Dumnezeu. Mi se pare că are să fie Antihrist, pentru că se zice că: „stătea de-a dreapta împăratului rusesc un evreu foarte semeţ.” Zic Sfinţii Părinţi, că va bate pe trei împăraţi mari şi, negreşit, Antihrist trebuie să fie acesta, căci Constantinopolul are să fie cufundat în vremea lui Antihrist.

 23. Al 12-lea: Trecură acea căsăpie către al treilea scaun, care este al Rusiei (căci aşa mi se arătau, toate, pe rând). La această căsăpie, erau adunate numai dobitoace curate, dar foarte grase, adică în creştinătate. Se tăiau foarte, mari şi mici, şi erau trimişi casapii prin toţi munţii, ca să adune toţi berbecii la căsăpie, pentru tăiere, zicând, că altă grijă n-au iubitorii de argint decât să mănânce şi să bea, de la cei bătrâni până la cei tineri. Adică s-au abătut de la paşterea cea duhovnicească la iubirea de argint, la mâncări şi la băuturi fără saţiu. Şi îi aduceau în turme, turme, spre tăiere; şi eram privind când răsturnară al treilea scaun! Apoi au pus foc casapii în palaturile împărăteşti şi era fumul arderii ridicându-se până la norii cerului. Şi eram umblând prin toată cetatea Petersburgului şi, iată, nu erau locuitori, şi, cetatea era pustie de tot, împreună cu alte părţi creştineşti.

  Al 13-lea: Mi s-a zis: priveşte în faţa împăratului. Şi era până la 60 de ani, în ziua când fugea el la munţi, în pustii, numai cu un soldat, de la faţa vrăjmaşilor săi. Şi iarăşi am văzut pe împăratul, şezând pe scaun, tânguindu-se că a pierdut toate moşiile pe care le-a avut. Iar un evreu stătea de-a dreapta lui cu sabia goală, foarte semeţ.

 24. DESPRE CĂDEREA COCOȘULUI – ADICĂ, A MÂNDREI, TRUFAȘEI AUSTRII:

  Al 5-lea: Am văzut două păsări foarte mari: una, care era foarte grasă, a murit îndată pe pământ, iar pasărea cealaltă era foarte slabă.
  Aici, se arată că vor fi doi împăraţi, şi unul, care este al Turciei, va pierde în mod desăvârşit împărăţia lui, iar al doilea, împăratul Austriei. Căci zice Agatanghel: „Vai ţie, Austrie, că nu vei vedea lumina ta până când nu vei cânta: «Bine este cuvântat cel ce vine în numele Domnului.»”

  Să nu se mire nimeni de lucrurile ce se vor întâmpla, pentru că Dumnezeu nu-i nedrept, căci Austria a luat cu nedreptate alte ţări mai mici şi le-a asuprit pentru religie şi pentru ca să îşi lărgească hotarele; după cum a luat din Serbia atâtea milioane de sârbi şi i-a făcut papistaşi; după cum i-a luat pe leşi. De la noi (de la români) a luat Bucovina şi alte părţi. Acestea înseamnă luarea a toată bunătatea de pe pământ şi tot rodul cu care ne-am hrănit noi până acuma. Prin asta să înţelegem, nu numai hrana cea trupească, ci şi cea duhovnicească. De aceea a lipsit hrana cea duhovnicească, căci învăţăturile de astăzi sunt rătăcite, deoarece au adus profesori străini, eretici, care cu încetul au să-i îndepărteze (pe creştini) de la dreapta credinţă Ortodoxă. Cred însă că Dumnezeu nu va zăbovi arcul mâniei Sale asupra celor răi. Căci se spune în Psalmii lui David: „Pierde-va Domnul pe cel ce grăieşte minciuna.”
  „Şi pasărea cealaltă era foarte slabă;” prin aceasta se arată că va fi moarte cumplită pe pământ, de foame, de sete şi de alte morţi năprasnice.

 25. @Magda și @admin
  „Regele Ioan, după apariția lui la tron, va continua razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociți care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rușii cu care erau aliati ii trimite la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condus de Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
  Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toți credincioșii vor trece la pocăința din durerea lor se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume și sa aduca pace. Dumnezeu aude cand se roagă copiii Lui credincioși și trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta și Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile și voința lui Dumnezeu pentru a solutiona problema din Est și mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca și conducătoral lumii.”
  „Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama regelui Ioan Doukas cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiatici. Domnul va interveni în mod deschis și va lovi dușmanii săi cu focul coborât din cer și se va „arde” toti chinezii. Asta e modul în care a descris el ca vor aduce victorie glorioasa slujitori ai Domnului, Sfinții Îngeri.”
  Îmi cer iertare, dar nu înțeleg despre ce este vorba. Am înțeles de pe blogul saccsiv că nu va exista un conducător bun, mai ales al întregii lumi. Am înțeles că profețiile care spun așa ceva ar fi false, întrucât numai antihristul va fi cel care va fi conducător al lumii, prefăcându-se că este bun. Observ că se spune mai sus despre un rege Ioan al Greciei. Acesta va fi conducătorul întregii lumi și va fi înviat, fiind vorba despre un sfânt cu numele „Ioan Doukas”. Este adevărat? Aș dori o confirmare sau infirmare, dacă se poate. O căutare Google duce la: https://ro.orthodoxwiki.org/Ioan_Duca_Vata%C8%9Bis
  „CU AJUTORUL FORȚELOR UNITE ALE RUSIEI ȘI ALE ALTOR STATE, CONSTANTINOPOLUL ȘI IERUSALIMUL, VOR FI CUCERITE. După Împărțirea TURCIEI, aceasta va reveni aproape în întregime Rusiei, iar RUSIA, CU FORȚELE UNITE ALE MAI MULTOR STATE, VA CUCERI VIENA.”
  Să înțeleg că Rusia va ajunge până la Viena (în Austria), iar apoi va pierde teritorii, conform profețiilor reale (conform saccsiv)? Dintre profețiile de mai sus, cele expuse de Magda, care ar fi profeții adevărate și care ar fi false? Am înțeles că există profeții de ambele feluri. Îmi cer iertare pentru întrebări, nu nesocotesc profețiile, doar întreb pentru a putea fi sigur de natura acestora. Mulțumesc.

   1. Dacă nu le-ai citit și nu ești de acord cu ele, de ce ai dat acceptul pentru afișare?
    Iar dacă ai făcut-o, de ce nu le ștergi?
    Cine te oprește?
    DELETE!!!!
    Decizia îți aparține, blogul e al tău….

    1. Magda

     Esti comentatoare veche, deci le-am dat acceptul si fara sa le citesc.
     Iertare, n-am avut timp si nici pana acum nu le-am citit. Dar deja am o banuiala despre ce ar fi vorba.
     Poate ca ai dreptate sa le sterg. Dar ca sa vad pe care sa sterg, trebuie sa citesc…

     1. Hai să-ți spun cum a fost cu cele două:
      1. Despre Antihristul și Rusia, le-am scris cuvânt cu cuvânt dintr-o broșurică cu chipul Sf.Serafim din Sarov cumpărată acum mai bine de 10 de la pangarul mân.Antim. Nu m-a impresionat decât faptul că este posibil ca Antihristul să se fi născut în Rusia, din pricina celor care au inițiat și realizat Revoluția Roșie de la ei. Ce-ar fi, dacă am auzi, potrivit C.V.-llui nenorocitului că s-a născut într-adevăr în Rusia, chiar dacă este de neam evreu?!

      2. Cealaltă, a fost postată acum câțiva ani de către cineva pe un blog anti-sistem; am dat cu totul întâmplător IAR peste ea și, dpdv strategic, cum se vor muta trupele, mi s-a părut interesant. Că acel Ioan ar fi regele înviat din subteranele Bisericii Sf.Sofia din Constntinopol, că va reînvia ortodoxia pentru cel puțin 32 de ani, cum spune și cartea”Sfârșitul Omului”, eu n-o mai cred…am crezut-o acum 10 ani…lucrurile se succed într-un mod alarmant și nefericit pentru omenire, drept pentru care, tot datorită ție și celor care au postat acum 10 ani fix (2009 parcă…) despre seriile Sarea Pământului și despre Otroc Veaceslav…urmărindu-i cu atenție, mi-am dat seama că suntem aproape de pecetluirea forțată, de dispariția banilor chesh, așa cum dispare umanitatea din om, urâciunea pustiire ce stă în locul ce sfânt, ca niște lucrători și înainte-mergători ai Antihristului sunt toți aceia care fac voia lui, chiar și printre creștini, ortodocși!

      Deci, le-am postat pentru ca, cei familiarizați să cearnă/discearnă ce e bun (sau pare) de luat în seamă.
      Mulțumesc.

  1. Da, profețiile se contrazic, APARENT….din ceea ce-am citit, ba de una, ba de alta/altele reiese un lucru clar: sunt SCENARII POSIBILE care, se vor îndeplini sau nu, în funcție de starea duhovnicească a popoarelor…după mine, iau în considerare doar câteva/puține aspecte din toate profețiile de mai sus!
   Îmi cer scuze pentru crearea vreunei confuzii, DOAR timpul (puțin) care-a mai rămas ne va descoperi ce/cum se va întâmpla, DAR, cel mai credibil profet al timpurilor astea, de pe urmă…mi se pare a fi OTROC VEACESLAV care a fost menționat de Sf.Serafim din Sarov, în cartea sa, cu 300 de ani în urmă – ”RUSIA ȘI A DOUA VENIRE”.
   Tot ce-a menționat copilul ăsta, murind la 10 ani, se întâmplă, fără putință de tăgadă.

   Sigur, prin prima profeție postată, am aflat despre numele împăratului înviat de sub Biserica din Constantinopol; am aflat că va fi o vreme scurtă de pace (spusă în ani…), care nu o să se mai întâmple, din pricina înmulțirii fărădelegilor!
   DAR, în privința timpului (a celui de acum…), nu spune că va trece anul ca luna, luna, ca ziua, ziua, ca ora, șamd…scurtându-se timpul, pentru cei ALEȘI (ca să reziste, să nu se închine Antihristului), ținând cont că, războiul (cele care vor urma…), foametea, dezastrele naturale se vor succeda până la SFÂRȘIT într-un ritm amețitor?

   Eu recomand cartea Sfârșitul Omului și toate celelalte profeții. Nu trebuiesc luate mot-a-mot, ci filtrate, unele acceptate, altele….nu!

   1. Nu trebuie lăsat de-o parte, Pr.Elpidie! El a prezis foarte clar unele lucruri, fiind contemporan cu noi; acum, am înțeles că face misiune prin Africa, având grijă de copiii africani.

    El a spus pentru cei mai tineri că vor apuca sigur vremurile lui Antihrist și că, atunci când el se va muta la Domnul, atunci apare Antihristul, spre exemplu…și că ne vom lupta toți cu proorocul mincinos, care știm cine e!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button