X

UPS suspendă livrările în zonele suedeze ”de neintrat”

Zonele No-Go din Suedia

UPS suspendă livrările în zonele suedeze ”de neintrat”, menționând atacuri asupra curierilor.

Gigantul logistic internațional  UPS a suspendat toate livrările la domiciliu în Rosengård, Suedia, menționând atacuri asupra conducătorilor auto, conform presei locale.

După ce un fotograf din Rosengård nu și-a primit pachetul pe care îl comandase, el l-a contactat pe vânzător pentru a afla de ce, și i s-a spus că UPS nu ar putea livra la domiciliu lui ”din cauza riscului de a fi supus jafului sau altor infracțiuni”.

Un purtător de cuvânt al UPS Suedia a confirmat această politică, răspunzând unei anchete făcute de Fria Tider, spunând: ”Soferii noștri au fost atacați și, prin urmare, am decis să nu predăm pachete în Rosengård.”

Rosengård, un district al orașului îmbogățit-cultural Malmö, cunoscut drept una dintre cele mai rele zone suedeze ”no-go” (de neintrat), a fost descris de London Times ca locul în care tinerii migranți ”străbat străzile cu puști” și unde exploziile și atacurile asupra poliției sunt ceva obișnuit.

Peste 80 de procente din populația Rosengård-ului nu s-a născut în Suedia și aproximativ 90 de procente din rezidenți sunt musulmani.

Serviciul poștal al Suediei, PostNord, a fost forțat să suspende livrările în Rosengård, în numeroase ocazii din ultimii ani.

”Poștașii pot merge acolo fără a fi amenințați, dar dacă vom conduce acolo cu mașina de livrări pachete, ei vor fi amenințați”, a spus un purtător de cuvânt al PostNord către Aftonbladet. ”Are legătură cu valoarea, cu ceea ce este în pachete.”

”Trebuie să ne gândim mai întâi la personalul nostru.”

În 2017, compania de mentenață electrică, Högs EL, a anunțat că nu-i mai poate servi pe clienții din Malmö, menționând un ”risc de securitate predominant” în zonă, reprezentat de ”violențe și împușcături”.

Categorii
RefugiațiExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Asa se vrea, ca apoi tot ei sa vina cu solutia: legea martiala si dictatura totala…cipuri etc
    musulmanii mai ales cei extremisti religiosi nu au o gandire ca a noastra

    au o gandire colectiva , de grup, de trib, daca imamul le zice ceva e sfant cuvantul…nu au o gandire critica sau ratiune sa-si puna intrebari,sa judece…

    iar suedezii de prea mult bine si apatie sunt intr-o stare de amnezie de nesimtire sau indiferenta poate depresie se simt neputinciosi si conducatorii lor profita de asta
    Nici la noi situatia nu e cu mult mai buna desi inca nu am ajuns la „performanta” lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.