X

Comentariul zilei: ATENTIE MARE caci nu stim cand murim…

Foto: https://www.axanews.ro/mm/23-si-gata-cum-se-propaga-moartea-in-corp.html

Parintele Arsenie Papacioc:

Moartea nu vine să te invite la o cafea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Si daca nu stim cand murim, evident ca nu stim nici cum murim. Adica nu vine moartea sa ne anunte: “vezi ca pe data cutare vin si te iau”, ca noi sa avem timp sa ne pocaim, sa ne iertam, sa ne spovedim, sa ne impartasim, sa dam averea la saraci. Asa ca trebuie sa fim pregatiti in orice moment, altfel riscam sa se prinda moartea cu chilotii in vine. In general la figurat, dar uneori chiar si la propriu. Iata comentariul cititorului unu postat la SEMNUL FIAREI – MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP?:

Un bărbat a murit în maşină. Acesta era pe jumătate dezbrăcat, anchetatorii suspectând că acesta ar fi decedat în timpul unei partide de amor.
Bărbatul a plecat de acasă spunându-i soţiei că merge cu mașina la un service din localitate. Văzând că nu se mai întoarce acasă, soția sa a alertat autoritățile.
Astfel, după mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de polițiști fără pantaloni, mort, în propria mașină, care se afla parcată într-o zonă periferică a Bradului.
……………….
Potrivit martorilor, bărbatul ar fi făcut infarct în timpul unei partide de amor, cu o femeie care a fost văzută fugind de la locul incidentului.”

Of saracul suflet, in clipa morti lui toti fugeau de el, Sfintii Ingeri, amanta cu care a pacatuit, sotia ce-a care poate il blestema. Pacatul l-a despertit de toti lasandul ca pe un blestemat pe mana celui rau.
Fereste Doamne asa ceva.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Să ne rugăm zilnic să ne dea Domnul pocainta, sfârșit crestinesc și raspuns bun la Înfricoșata Judecată! Amin!

  2. Cel mai puternic atac al diavolului acuma,la urma e cu acest pacat al desfranarii.Iadul e la un clik distanta.Pana si copii pot accesa.Sa nu uitam ca la sfarsit toti diavolii vor fi sloboziti din iad.Cei care vor birui vor avea parte de mari cununi.Sa ne tinem mintea in iad sii sa nu deznadajduim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button