X

Comentariul zilei: ATENTIE MARE caci nu stim cand murim…

Foto: https://www.axanews.ro/mm/23-si-gata-cum-se-propaga-moartea-in-corp.html

Parintele Arsenie Papacioc:

Moartea nu vine să te invite la o cafea

Si daca nu stim cand murim, evident ca nu stim nici cum murim. Adica nu vine moartea sa ne anunte: “vezi ca pe data cutare vin si te iau”, ca noi sa avem timp sa ne pocaim, sa ne iertam, sa ne spovedim, sa ne impartasim, sa dam averea la saraci. Asa ca trebuie sa fim pregatiti in orice moment, altfel riscam sa se prinda moartea cu chilotii in vine. In general la figurat, dar uneori chiar si la propriu. Iata comentariul cititorului unu postat la SEMNUL FIAREI – MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP?:

Un bărbat a murit în maşină. Acesta era pe jumătate dezbrăcat, anchetatorii suspectând că acesta ar fi decedat în timpul unei partide de amor.
Bărbatul a plecat de acasă spunându-i soţiei că merge cu mașina la un service din localitate. Văzând că nu se mai întoarce acasă, soția sa a alertat autoritățile.
Astfel, după mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de polițiști fără pantaloni, mort, în propria mașină, care se afla parcată într-o zonă periferică a Bradului.
……………….
Potrivit martorilor, bărbatul ar fi făcut infarct în timpul unei partide de amor, cu o femeie care a fost văzută fugind de la locul incidentului.”

Of saracul suflet, in clipa morti lui toti fugeau de el, Sfintii Ingeri, amanta cu care a pacatuit, sotia ce-a care poate il blestema. Pacatul l-a despertit de toti lasandul ca pe un blestemat pe mana celui rau.
Fereste Doamne asa ceva.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Rubrica începătorului
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Să ne rugăm zilnic să ne dea Domnul pocainta, sfârșit crestinesc și raspuns bun la Înfricoșata Judecată! Amin!

  2. Cel mai puternic atac al diavolului acuma,la urma e cu acest pacat al desfranarii.Iadul e la un clik distanta.Pana si copii pot accesa.Sa nu uitam ca la sfarsit toti diavolii vor fi sloboziti din iad.Cei care vor birui vor avea parte de mari cununi.Sa ne tinem mintea in iad sii sa nu deznadajduim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.