X

Asemenea românului Buhnici, un bărbat a acceptat demonstrativ IMPLANTAREA unui CIP sub piele pe scena unui târg de tehnologie din Barcelona

Un bărbat s-a oferi voluntar, luni, să îi fie implantat un cip sub piele la Mobile World Congress , în faţa publicului, iar un alt bărbat care fusese deja supus acestei proceduri a demonstrat cum poate efectua o plată cu acesta, folosindu-se de smartphone, transmite Reuters, citat de News.ro.

Edgar Pons a spus că a decis să îi fie implantat cipul de identificare prin radiofrecvenţă (RFID) pentru că include date care permit deschiderea uşii casei sale.

„Pentru mine este extraordinar, foarte folositor, am o casă automatizată”, a spus bărbatul, adăugând că a fost şi mai motivat de faptul că cipul „poate fi retras foarte uşor, printr-o simplă incizie mică în piele şi presare.

În timp ce Pons era supus procedurii, Alex Rodriguez Vitello, fizician, inginer, curator şi cercetător la compania de tehnologie Alpha din Barcelona, a spus că cipul are mărimea unui grăunte sau două de nisip şi este acoperit cu un material care este biocompatibil, astfel încât corpul să nu îl degradeze în timp”.

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.