X

Am făcut forumul despre care s-a discutat la rubrica de comentarii a articolului “Cum procedăm ca să ne cunoaștem?”

Unul dintre raspunsurile la intrebarea Cum procedam ca să ne cunoaștem? a fost: sa facem un forum unde sa poata intra doar cei invitati de catre administratori.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

L-am facut si am inceput deja sa-i invitam pe cei ce si-au manifestat interesul la acel articol. Dar deocamdata doar dintre comentatorii vechi ai blogurilor Apologeticum si saccsiv. Cine mai vrea, dintre cei vechi, sa participe la discutiile de pe acel forum, sa ne dea un semn la comentarii sau pe e-mail.

Cum sa procedam insa cu comentatorii noi, despre care nu stim mai nimic? Teoretic ei pot fi frati de buna credinta, dar care s-au trezit mai tarziu sau doar de curand s-au hotarat sa comenteze. Tot teoretic pot fi si intrusi cu masca. Nu vrem sa-i pierdem pe primii insa ne si ferim de ultimii. Cum sa facem? Voi ce parere aveti?

Iata despre cine ar fi vorba:

Comentatorul Aleg Dreptatea a postat doar la articolul Cum procedam ca să ne cunoaștem?

Comentatorul pasalaru a mai postat 4 comentarii pe saccsiv incepand cu 2017.

Comentatorul Marcu a mai postat 9 comentarii pe saccsiv incepand cu 2016.

Comentatorul pactro a postat doar la articolul respectiv plus inca un comentariu pe portal.

Comentatorul Teodoros a postat doar la acel articol.

Comentatorul Apolo a mai postat 7 comentarii pe saccsiv incepand cu 2014, deci teoretic e vechi, insa postand putin, nu ne-am putut face o parere. Apoi, ne-a frapat usurinta cu care si-a dat public numarul de telefon.

Comentatorul Vasile posteaza relativ activ, dar doar pe portal, deci de 2 ani. Pare ok, dar e totusi nou.

Comentatorul Adrian a postat un singur comentariu, cel de la articolul respectiv.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

141 comentarii

  1. Dv.ca administrator aveți adresele de e.mail.Puteți lua legătura cu fiecare și clarifica în particular detaliile.

    1. Hilohi Bogdan

      Ce pot la grup, fac la grup, ca nu sunt erou Marvel sa dilat sau comprim timpul. Sunt doar om si chiar n-am timp.
      Tu vrei invitatie pe forum?

  2. Doamne, ajuta! Ma intrebam dc nu am primit si eu invitatie. Nu sint vechi dar in nici un caz nu am postat doar la acel articol. Doar ca scriu cand de la munca, cand de acasa, cand de pe telefon si folosesc mai multe variante a numelui meu. adrian, adrian t., unu ș.a. Sa fie cat mai comun, asa te pierzi in multime. Am si vreo trei mailuri, pe care le folosesc alternativ. Banuiesc ca am fost luat dupa ip sau dupa mail si de acolo am aparut cu un comentariu. Eu inca astept. Si ca un criteriu de selectie ar trebui sa fie raportarea la Dreapta Credinta, și la Hristos. Ma indoiesc ca un securist ar fi dispus sa invete Dogma si daca ar invata ar fi salvat. Dar si asa ma gandesc, ca nu poti face un chestionar ca de admitere la Teologie, trebuie sa traiesti cu el sa vezi daca urmeaza Dogma in viata lui. Oricum urmariti suntem, cel mai probabil vor fi si infiltrati. Trebuie rugăciune la Hristos ca să îi arate.

  3. Doamne Ajuta,

    Cum procedati ? prima oara cu rugaciune, si veti simti ce si cum, si constiinta nu va va mustra.

    Daca vor fi iude, voia Domnului.

    Mantuire

  4. Doamne ajută, si eu as dori sa fiu adaugat pe forum deoarece chiar as vrea sa iau parte la diacutii. Sunt nou, si de obicei nu prea comentez mai pe nicaieri. In schimb sunt chiar preocupat de ce se intampla. Daca doriti, putem discuta in privat mai mult ca sa va faceti o parere.

  5. Doamne ajuta!
    Frate Vasile, e simplu!
    Trebuie aflat in primul rand daca s-au “ingradit” de comuniunea cu ierarhii si preotii care tin “linia nepasarii” ,sau chiar colaborarii, cu ecumenismul, unde merg la slujbe si ce duhovnic au. Cam “intime” cerintele, dar si problema de care se face vorbire este de o importanta si intimitate…absolute!

    1. Corneliu

      Primul tau comentariu pe saccsiv e din 2009. Si in mod normal o simpla dorinta de a fi invitat era suficienta. Dar acest comentariu al tau m-a descumpanit. Asa ca mai astept.
      Pai cum sa accept pe cineva pe forum doar dupa ce stiu unde merge la slujbe si ce duhovnic are? Tu realizezi e spui?

  6. Eu sunt de acord cu ce a spus si @Alexandru TM.
    Pentru ca sunt si altii care sau trezit mai tarziu sau abia acum incep sa se trezeasca cu privire la problemele actuale (cipuri, ecumenism… etc)
    Ramane la latitudinea administratorilor daca ii vor include mai devreme sau mai tarziu, sau nu.

    1. Ionut M.

      Ne-am gandit intre timp ca cei noi sa aiba totusi si ei acces la forum, dar oleaca mai limitat. Altfel spus, daca cei vechi vor sa le spuna altora vechi chestii mai personale, s-o poata face intr-o sectiune unde cei noi sa nu aiba inca acces. Ce parere aveti?

      1. Mi se pare o idee buna. Privind putin in viitor, mai mult sau mai putin, cand din cauza cipurilor din CI sau altor chestii de gen, nu ar mai putea fi sustinuta legal o platforma ca OrtodoxInfo ar putea veni ca un inlocuitor. Cine stie si pentru cata vreme.Parearea mea.

  7. Buna ziua, citesc zilnic portalul si Saccsiv , de prin 2014, nu prea am comentat pt ca nu ma pricep la a transmite prin scris ceea ce vreau sa spun.

  8. Bună ziua,Aș dorii să fiu si eu inclusă în forum.Urmaresc de putin timp ceea ce postați
    ,dar mă interesează să știu ce vom putea face
    In vremuri dificile.Nu stiu cum aș putea intra în leg.cu dvs.Sau cum sa cunosc oameni care sunt in duh ortodox ,care au familii cu copii…căci ne gândim ce vom face cand vom fi constrînși cu vaccinuri,educație sexuală….etc.

          1. Da am primit,vă mulțumesc frumos!Nu vă supărați …nu stiu sa intru din nou pe forum.cum procedez?Doamne ajută.Dumnezeu să vă răsplătească munca.

  9. Sfaturile cuviosilor inaintevazatori erau ca sa nu se formeze grupuri mai mari de 10-15 persoane, iar acele persoane sa se cunoasca bine. A cunoaste bine pe cineva presupune o comuniune pe timp mai indelungat. Si cel mai bine iti cunosti semenul in actiune. Atunci isi releva omul, caracterul.
    Doamne ajuta !

    1. rudolf

      Pe forum sigur se vor strange cu mult mai multi, dar tot sigur e ca nu vor pune cu totii de o comuna. Ci forumul este tocmai pentru a facilita formarea de astfel de grupulete.
      Pe saccsiv ai comentat cu acest e-mail pana in 2012. Apoi n-ai mai comentat acolo. Iertare, poti sa-mi spui, te rog, de ce?

  10. Doamne ajuta , va urmaresc de prin 2015 nu am comentat niciodata nu am darul scrierii ,va urmaresc zilnic eu si inca 7 frati in ortodoxie . Sunt de acord cu cele scrise de Rudolf. site ul Ortodox info este foarte urmarit, si din pacate este foarte urmarit si de cine nu trebuie. Doamne ajuta !

  11. Doamne ajuta. P/u sora Olga si fratii de pe portal datele mele. Republica Moldova,mob.060126159,Vasile Boboc.Recent mam intors din UE de la lucru a decedat tatal meu Vasile,nu prea postez,ori sa ma dau cu parerea ca intradevar sunt nou pe acest portal si prefer sa tac mai bine de cit sa spun vreo dananae.Respect oamenii de buna credinta,imi place sa fiu de folos cuiva, urasc tradarea. As dori sa ma adaugati si pe mine la forum. Va multumesc. Doamne ajuta.

  12. Salut!
    Urmaresc ce faceti de prin 2015. Din pacate, niciodata nu am considerat ca imi este locul sa ma exprim in comentarii. Sunt credincios, sunt ortodox, incerc sa practic pe cat pot de mult invataturile traditiei noastre.
    Inteleg si am incredere in solutia gasita de redactori.
    Va multumesc ca ingaduiti participarea discutiilor de pe forum si acelora mai tacuti dintre noi.
    Astept cu nerabdare email-ul de invitatie :)
    Doamne ajuta!

  13. Da, cred ca pot fi multi intrusi cu masca care pot face mai mult rau, dar vor fi si oameni buni sau si unii schimbatori de asemenea. Trebuie reflectat la acest proiect pt a evita neplacerile.

  14. Nu cred ca doar cunostintele religioase dovedesc fiabilitatea unui crestine, ci mai ales faptele lui si comportamentul lui la incercari grele. Apoi poate aparea si surpriza ca oamenii sunt si schimbatori, mai ales la grea incercare, eu am patit asta. Eu cred ca deocamdata pe forum sa intre toate persoanele pe care admin le considéra fiabile, iar in timp, sa ne cunoastem mai bine si asa ne vom face o idee despre noi.

  15. @ admin( Vasile)

    Buna…daca consideri oportuna prezenta mea la acel forum , te rog sa ma inviti si pe mine….adresa mea de mail o stii

    1. cca70

      Esti frate vechi, dar am o rugaminte: fara dezbinare intre nepomenitori pe motiv de care e mai acrivist. Sa ne limitam acolo doar la tema forumului. Se poate?

  16. Intrusii sunt diversi. Chiar daca este un forum privat, intrusii cu carte de munca in domeniu vor avea acces la informatile discutate acolo. Exista un profil al fiecaruia dintre noi, fie ca a comentat ceva pana acum sau nu. Asa ca date precum nr de telefon sau adresa sunt cunoscute. Ar fi fost o metoda ca sa nu fi cautat aproape nimic important pe internet decat pe browserul Tor. Dar ca mine cred ca toti cautam direct de pe conturile noastre personale de youtube, email, telefon sau altele. De asemenea persoanele cu care suntem prieteni si tinem legatura sunt si ele urmarite. Nu stiu daca sa fiu asa paranoic sau nu, dar pana la urma nu exista dusman mai mare pentru sistemul satanist decat Ortodocsi.
    Pe forum se vor putea discuta doar lucruri generale, fara detalii ramanand ca persoanele care vor sa se intalneasca sa discute in privat fata catre fata, nu prin telefon, nu pe forum.
    Eu propun ca forumul sa fie acesibil si noilor veniti dar accesul sa le fie limitat la anumite topice. Fiecaruia ii poate fi dat un grad si in functie de grad sa poate accesa discutile. Sau daca cativa doresc, pot deschide un topic nou si sa discute doar ei si cei invitati.

  17. As dori si eu sa intru pe grup.Nu locuiesc in tara dar avem in plan in ultimii ani sa ne mutam undeva la tara si sa ne crestem copii cum se cuvine , dupa legea crestina si departe de toate capcanele vietii actuale
    P.S. Am comentat de cateva ori doar din varii motive, nu retin de pe ce cont de email, dar am trimis acum cateva luni email la un anunt in care se cautau traducatori pentru a spijini munca echipei ortodoxinfo.

  18. Perfect indreptatita ideea de a fi suspicios pe noi veniti e normal ca nu te poti increde in oricine,dar nu uita ca si cei vechi isi pot schimba oricand dispozitia din varii motive, Iuda nu a tradat la o saptamana dupa ce a fost cooptat intre apostoli ci dupa oarece timp,asa ca metoda vechimii nu este infailibila.
    Cei din sistem au metode ultrasofisticate de a ne urmari si a ne asculta,de exemplu o echipa de ascultare situata langa domiciliul tau cum vedeam prin filme nu mai asculta prin microfoane unidirectionale depasite din punct de vedere tehnic ci selecteaza si inregistreaza zgomotele si convorbirilor ambientale din preajma locuintei vizate si dupa aceea filtreaza cautand frecventa vocii voastre inregistrata la operatorul de telefonie la care sunteti abonati.
    Personal va pot spune ca ani de zile in urma impreuna cu alti frati am avut initiativa infiintarii unui grup contra actelor biometrice,in jur de 30 de persoane,dar am avut infiltrati intre noi niste ascoristi care erau gica contra la tot ce se propunea,scopul lor fiind demoralizarea si chiar au reusit in parte cu cei mai multi.
    Interesant de stiut e ca am avut o mare surpriza din partea unor surori din grup care-si refulau frustrarile pe noi cei care am avut initiativa infiintarii grupului.Bunicul meu Dumnezeu sa-l ierte,avea o vorba foarte adevarata si anume–oriunde te-ai duce in lume,daca-ti iei fundul cu tine tot ouale alea le faci–asa ca te inteleg perfect. Multi au venit si-au dat cu presupusul dar numai cativa am avut curajul si determinarea de a pleca in munti.
    Daca vei considera ca merit o sansa astept sa fiu contactat pe adresa mea de mail.Doamne ajuta.

  19. De cand e acest blog ortodoxinfo, urmaresc doar aici articolele. M-am hotarat sa nu mai prea comentez caci nu consider ca as fi o persoana care sa fie bagata in seama. Cu cat ma afund mai mult in citit in acest domeniu imi dau seama cat de nesemnificativ sunt eu. Sunt multi care merita a fi cititi. Din puct de vedere duhovnicesc sunt un tzanc. Dar sa stiti ca nu prea trece zi sa nu deschid blogul.
    Doamne ajuta !

  20. Imi cer scuze , nu am gasit niciodata mail de la echipa Dvs.Nu am cautat la spam sau junk ce e drept.As fi bucuroasa sa va ajut pe viitor…

  21. Citesc site-ul saccsiv chiar de la inceputuri, am mai comentat ici colo, mi-am schimbat locul de munca inclusiv calculatorul si e-mailul, nu stiu f. multe in domeniul IT, dar ma folosesc de cat stiu. As dori si eu sa intru in forum. Multumesc

  22. Doamne ajuta,
    as propune referitor la forum pe langa cel cu membrii verificati sa faceti unul in care sa poata participa si ceilalti. eu unul va urmaresc de aproape 8 ani insa nu am comentat niciodata.
    verificarea in functie de postari cred ca este imposibil de facut : majoritatea nu dau numele real, dogma crestina e usor de insusit (mantuirea nu e pentru savanti) dar in fapta poti fi altceva (ierarhi care au semnat in Creta , preoti care spun ca mantuirea nu consta in cardul de sanatate…dar au predici si discursuri impecabile )
    – cred ca cine participa pe forum trebuiue sa-si asume riscul, alta solutie nu vad, oricum nu ai cum sa-ti asumi raspunderea pentru fiecare.
    – intrusi oricum vor fi si cel mai probabil din cei ce posteaza demult (saccsiv nu e monitorizat doar de o saptamana) si probabil in ani de zile ti-au castigat increderea. Cei ce fac treaba asta au o inteligenta peste medie…..iar dracul nu-si face treaba cu prosti
    V-am scris deoarece nu stiu cum as putea gasi un preot nepomenitor, in Pitesti nu e nimeni, iar oameni dispusi cel putin teoretic sa se mute si sa renunte la acte cu cip nu cunosc. in situatia asta cred ca sunt foarte multi.
    oricum va multumesc pentru blog, singur n-as fi fost in stare sa pun cap la cap toate piesele:)
    am lasat adresa cu numele real in cazul in care vreti sa verificati. oricum va rog sa nu faceti public mailul
    multumesc si iertare ca m-am lungit

  23. Nu stiu de ce, dar nu pot intra pe forum. Cand apas pe link.ul trimis, nu mi se deschide nimic, iar parola si user.ul trimise nu le vad nicaieri. Sau o fi din cauza ca intru de pe mobil:( Nu stiu unde e problema.

  24. Doamne ajuta! Citesc de prin 2012 blogul saccsiv, dar am intervenit cu comentarii de prea putine ori, mi se parea ca nu am ceva important de spus, printre cititorii mai vechi si mai traitori decat mine. Mi-as dori sa ma adaugi si pe mine. Nu ma simt vrednica in vreun fel, mai ales ca nu am pus umarul la treaba alaturi de voi. In afara de cateva traduceri nu am ajutat cu nimic. Si este nevoie de ajutor, pentru ca voi, o mana de oameni,depuneti o munca uriasa pentru ca noi, cei multi, sa se trezim.
    Dumnezeu sa te ajute in continuare frate Vasile! Nu am nicio pretentie sa ma adaugi pe forum, dar cu ocazia aceasta iti mai multumesc o data pentru tot ce ai facut. Mantuire.

    1. Marinela

      Doamne ajuta!
      Nu ti-am gasit nici un comentariu pe saccsiv. Ai folosit alt e-mail? Nu-mi amintesc nici de traduceri.

          1. marinela

            Doamne ajuta!
            Vezi te rog pe e-mail daca ai primit invitatia.

          2. am primit invitatia, am intrat pe forum. multumesc!
            trebuie sa incercam varianta cu forumul, chiar daca unii dintre noi avem dubii ca cine stie…sunt si intrusi. om vedea cu timpul, dar imi amintesc mereu ca ai primit binecuvantarea Parintelui Justin atunci cand l-ai intrebat daca ar fi bine sa ne cunoastem.
            Doamne ajuta!

  25. Buna ziua, va rog sa ma invitati si pe mine pe forum. In general nu particip la discutiile din sectiunea comentariilor, doar le citesc. Obisnuiesc sa fac asta de cativa ani, in ultima vreme mai mult de pe telefon.

  26. As dori si eu sa intru pe grup. Nu am primit link pe e-mail pentru grup. Din 2014 urmaresc sitte-ul si am invatat multe. Sunt informatii foarte utile si multumesc mult tuturor celor ce se ocupa de sitte.
    Doamne ajuta!

    1. Peter Ganea

      Intai de toate o rugaminte, sa nu discutam despre preotul Arsenie Boca acolo, ca sa nu facem dezbinare. Se poate?

  27. Doamne ajuta, va multumesc mult am primit mailul , intra la spam invitatia.
    forumul e usor de folosit chiar si pt mine care nu ma pricep prea mult, deja ma postat ceva

  28. Saccsiv, da, am primit invitaţia pe e-mail. V-am răspuns cu e-mail de mulţumire.
    Altceva nu ştiu ce trebuie să fac.
    Doamne ajută!

  29. Citesc zilnic aproape tot ce publicaţi de câţiva ani dar n-am comentat niciodată.
    Sunt aici, alături de voi şi când va fi întâlnirea să ne cunoaştem personal voi veni şi eu oriunde veniţi şi voi.
    Date despre mine, dacă aveţi timp să citiţi, vă dau pe e-mail.

  30. Doamne ajută!
    Vă urmăresc de mai mult de un an dar nu am scris până acum.
    De trezit, ne-am trezit prin 2015.
    Dacă puteți, vă rog să mă adăugați pe forum.

  31. Doamne Ajuta! Urmaresc portalul OrtodoxInfo si blogul Sacciv din 2016,de cand m-am intors la Dreapta Credinta Ortodoxa.Ma straduiesc pe cat pot sa fiu un crestin ortodox bun si un ortodox in adevaratul sens al cuvantului.Nu am comentat pana acum deoarece am considerat ca nu este necesar,iar pe langa acest lucru am considerat ca este un lucru periculos,deoarece poti fi identificat usor de sistemul satanic care uraste ortodocsii..Doresc sa fac si eu parte din acest forum,daca dumneavoastra sunteti de acord si considerati ca merit acest lucru.

  32. Avertisment. Simt ca aici au intrat si niste lichele. Dumnezeu va arata in timp cine sunt. Majoritatea celor care scriu sunt de buna credinta. Din pricina acestor lichele, nu va vom acuza niciodata. Incercati si dumneavoastra, mirenii, sa ne intelegeti pe noi preotii nepomenitori, ca nu am putut preintampina infiltrarea lichelelor si n-avem nicio vina ca au produs dezbinare. Pentru redactori: oricat de selectivi si exigenti ati fi, nu veti reusi sa depistati intrusii. Ce vor castiga din diversiunile lor? Calea cea larga, care duce spre iad.
    Doamne ajuta credinciosilor.
    Doamne, fa din lichele oameni credinciosi.

  33. Doamne ajută!
    Deşi în ultima dată am intrat rar pe Saccsiv iar pe portal şi mai rar datorită programului extrem de încărcat, te rog să mă adaugi şi pe mine pe forum. Mulţumesc.

  34. buna, eu mai mult ma pricep la munca din asta fizica, urmaresc de ceva timp acest site, va rog adaugati – ma si pe mine pe forum, Doamne ajuta!

  35. Doamne ajuta. Intru pe site din 2008, arata altfel atunci, apoi a aparut noul site. Am citit aproape in fiecare zi tot ce aparea. Cand nu mai primeam pe mail articolele intram pe site direct. Chiar si la lansarea cartii tale am fost, prin 2009 parca, la Romexpo. Speram sa te vad si sa te cunosc. Nu a fost sa fie. Pe site daca am comentat de vreo 3 ori in 10 ani. Am aflat si inteles insa foarte multe in tot acest timp, am incercat sa transmit si altora. Pe portal intru de pe tel cam la 2 zile.

  36. Buna seara! Este prima data cand scriu pe portal si as dori sa va multumesc pentru munca enorma pe care o depuneti in slujba adevarului, pentru viata si pentru libertate in Iisus Hristos asa cum este El revelat de dreapta credinta, ortodoxia! Nu, nu sunt vorbe mari, acesta este adevaru! Multumesc Saccsiv, multumesc OrtodoxINFO! Motivul pentru care va scriu astazi este evident, as vrea si eu invitatia pentru forum. Nu stiu exact timpul de cand va urmaresc, ce stiu este ca am urmarit blogul Saccsiv inainte sa construiti portalul, sau ca intru pe portal aproape de fiecare data prin intermediul Saccsiv. Dumnezeu sa ne ajute in aceste vremuri de mare incercare!

  37. Doamne ajuta! Si pe mine m-ar interesa sa fiu membru pe forum. Urmaresc site-ul destul de recent. Pana acum recent am stat la sat si nu am avut acces deloc la internet. As fi incantat sa fiu membru al unui forum unde pot cunoaste frati de acelas Gand. Multumesc!

  38. Doamne ajuta. Frate Vasile as dori sa ma adaugi si pe mine. Am fost inactiv ca si postari pentru ca am considerat ca asa trebuie. Dar am citit mereu si ortodoxinfo si saccsiv. Stiu ca aveam alta adresa de mail de pe care postam mai demult dar am pierdut parola. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii. Ca eu sunt cel mai mare. Imi poti cere detalii pe adresa noua de mail daca sunt dubii. Doamne ajuta!

  39. Doamne ajuta ! Părinte daca se poate sa mi dati si mie invitatie , urmăresc de ceva timp site ul si vreau sa stiu cat mai multe si sa ma pregătesc, multumesc

  40. Doamne ajuta! Urmaresc blogul saccsiv de peste zece ani si mai nou, ortodoxinfo, incerc sa tin drumul drept si atat cat pot, sa mai trezesc pe unul, altul. Va multumesc pentru munca pe care o faceti! Sa va dea Dumnezeu putere, sanatate si intelepciune! Va rog mult sa ma adaugati si pe mine

  41. Doamne ajuta! Urmaresc blogul Saccsiv inca de la inceput. Atunci aveam un alt mail pe care l-am blocat intre timp. Iti spun in privat si unde si cand am comentat. Astept invitatia. Multumesc.

  42. Doamne-ajuta! Urmaresc in ultimul timp mai mult ortodoxinfo.ro, de pe telefon. Am urmarit multi ani, de pe calculator, saccsiv.com, unde am scris de vreo cateva ori. As dori si eu acces pe forum. Multumesc.

    1. marcu

      Am dat invitatii unui numar limitat de frati si surori care nu au comentarii sau au un numar mic si de curand. Apoi am sistat pentru o perioada. Sincer, nu stiu daca am facut bine sau rau.

  43. Am cerut și eu invitație pe forum,dar nu am primit. Dacă veți relua trimiterea invitațiilor pentru cei care nu au comentat, sper să nu mă uitați și pe mine. Iertare și Doamne ajuta!

      1. Am cerut invitație pe 16 martie cu această adresă de e-mail. Este adresa cu care m-am abonat la newsletter pe Saccsiv în 2014.

  44. Dati-mi si mie invitatie la forum sau numarul de telefon al comentatorului pasalaru.
    Mi-a fost cerut numarul de catre o familie ce se gandeste serios la acest pas.

  45. Alexandru lasa-mi nr.de telefon sau adresa de e-mail si ulterior te voi contacta asa cum am facut cu alti frati si surori.

  46. As dori si eu o invitatie pe forum.
    Ma intereseaza discutiile despre cum se poate supravietui in perioada in care insemnarea devine obligatorie. Dar si alte discutii despre Ortodoxie ca pana acum.
    Nu ma intereseaza datele de contact sau identitatea reala a membrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button