X

“Pe tine eu te pun Președinte”

De la stanga la dreapta: Ronald Lauder, David Rockefeller, George Pataki, Michael Bloomberg

La finalul acestui an sunt alegeri prezidentiale in Romania. Intrebarea e, il va alege poporul?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce-si aminteste Filip Stoler despre alegerile din 1996:

Când a candidat Emil Constantinescu împotriva lui Ion Iliescu s-au întâmplat niște lucruri.

La ceva timp după acea perioadă am ajuns într-un birou la cunoscutul sociolog și fost politician Alin Teodorescu.

Împreună cu mine se afla Florin Dumitrescu om de publicitate și cunoscut textier al trupei Sarmalele Reci.

Efectuam un interviu cu Alin Teodorescu. La un moment dat Alin Teodorescu ne-a zis să oprim reportofonul.

După ce am oprit reportofonul ne-a relatat următorul lucru. În campania electorală pentru Emil Constantinescu au fost chemați in biroul lui Adrian Sârbu, acționar al Protv-ului și manager al acestuia.

In birou la Sârbu s-au prezentat Emil Constantinescu, Zoe Petre (decedată între timp) și Alin Teodorescu.

Alin Teodorescu este și astăzi managerul Institutului de sondare IMAS.

Alin Teodorescu ne spunea că Adrian Sârbu stătea la biroul lui.

Fac o paranteză și vă spun că subsemnatul am fost prezent în acest birou, alta data, în calitate de posibil succesor al lui Florin Călinescu la matinalul de la Protv de la acea vreme.

Adrian Sârbu avea obiceiul să stea cu picioarele sus pe birou.

Alin Teodorescu ne relata.

Nu a durat mult din discuția cu Emil Constantinescu, cu Zoe Petre și cu Alin Teodorescu când Adrian Sârbu a arătat cu degetul arătător către Emil Constantinescu și i-a spus:

“pe tine eu te pun Președinte”.

Într-adevăr, Protv -ul la acea vreme, cu milionul de lei dat la fiecare matinal și cu miliardul dat de Revelion a ras tot ce se putea din audiență pe piața tv.

A fost necesar mai puțin de un an de campanie pro NATO ca românii să meargă să voteze covârșitor în favoarea intrării României în NATO.

Dacă interviul dat de Anghel Rugină lui Marius Tucă vi se pare o poveste fără acoperire sau doar o poveste, iată eu n-am nici cea mai mică clătinare să vă relatez faptul că Jocurile sunt făcute.

Votul nostru nu contează.

Protv -ul se afla în posesia Companiei CME Internațional, deținută de evreul Ronald Lauder.

Dați o simplă căutare pe net acestui nume și veți afla mai multe.

Nu am nicio clătinare să spun acest lucru public chiar dacă există șansa ca Alin Todorescu să iasă public să spună că nu confirmă cele spuse.

Și chiar dacă Adrian Sârbu își va pune în mișcare banii pe care i-a pus deoparte ca să mă forțeze să produc dovezi ale celor spuse. Ca să fiu mai limpede, mi se fâlfâie.

Cine crede că mai are ceva de pierdut în afară de sufletul pe care noi cu toții l-am primit, este pierdut.

Referitor la interviul dat de Anghel Rugină lui Marius Tucă:

Transcriptul in care ANGHEL RUGINA vorbeste despre CEI 300 CARE CONDUC LUMEA, in cadrul emisiunii MARIUS TUCA SHOW, este un fals? Poate. Asta nu inseamna insa ca cei 300 nu exista

Evreul Ronald S. Lauder este presedintele World Jewish Congress:

COMPLETARI LA STIREA: Sarbu vinde MediaPro Entertainment

Despre Adrian Sarbu:

Rolul lui ADRIAN SARBU in stricarea neamului prin PRO TV

Lucrurile nu se petrec de acum si nu se petrec doar in Romania. De exemplu, intr-o conferinta din New Jersey in 1911, evreul greu Stephen Samuel Wise (1874-1949) spunea:

Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

Vorbea despre Woodrow Wilson:

Cum sunt “alesi” presedintii statelor democratice …

Cititi va rugam si:

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de politicieni si strabunii lor evrei bolsevici

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Nu.Nu doar că nu avem pe cine alege dar sistemul de vot este o bătaie de joc.Mai avem o mare problemă cu democrația. Intr-un ,așa zis, stat democratic există patru puteri,dacă socotim si presa,dar noi votăm doar pt.una din ele,pt.legislativ.Să zicem că acesta determină executivul dar juridicul și presa ?Uitați ce se petrece in s.u.a.Trump a fost ales dar i-au trebuit doi ani să schimbe procurorul general iar presa îi este ostilă și acum.Ce să mai vorbim de factorul uman care este intr-o continuă degradare sub tirul propagandei sataniste.Să nu ne iluzionăm
  Nu există soluții omenești pt.îndreptare.

 2. Ronald Lauder este trecut (pe wikipedia) ca si sustinator al Partidului Republican (al USA) teoretic partid de dreapta. Dar toata agenda lui este de stanga (cel putin ce face la noi).
  Stanga.. dreapta… si la mijloc e coloana vertrebala rupta sau cel putin discopatie. Este Moise (Moshe Rabeinu) profet si lider al poporului evreu? Atunci de ce atatea nuante cu avortul, vrajitoria, genul, sexu fluid si mobill si alte lucruri interzise in Deuteronom? Exista comuniune intre acesti lideri sau ma rog oameni influentij si Sfantul Profet Moise care i-a dus pe stramosii lor departe de dictatura fizica si spirituala a.Egiptului ca sa ii mantuiasca? Rabinatul de ce tace? Acum i-a apucat milostenia ca au vazut rosu talcuit ca si verde dar era si albastru ca banu nu mai are culoare si nici miros?
  Goering, lider si fondatot al trupelor de tineret ale.nazistilor.era gay. Adica sodomit. Halal sionism sau cum ii zice la astia evrei care plang pe umerii lgbtqilor. Sangele mortilor din Holocaust peste capetele lor, ale acestor mincinosi evrei, oportunisti, corupti.pana in maduva sufletului tradatori de neam al lor si de tara tot a lor data de Domnul!
  Referitor la alegeri – duminica de duminica Domnul nostru Iisus Hristos se impartaseste cu multi dintre noi si Sfintii Ingeri petrec printre noi la Sfanta Liturghie! Si noi vedem doar arama Cezarului si doar politica cum a fost la Referendum ca cica suntem “manipulati” subversiv prin mijloace oculte si nu stim ce vota. Este diavolul mai presus de Dumnezeu? Nu auzim vocea constiintei din cauza ca e prea.zgomotos circul (adica iadul)? Si cine o fi de vina? Si acum problema – sa alegem intre draci,pe care il vrem presedinte. Pe care il vrem? Veelzevuv sa faca vant sau Baphomet sa ne tina concerte rock? Hm… grele.decizii, grele rau.
  Cum ar fi sa se trezeasca astia cu majoritate de buletine stampilate dublu si aiurea deci nule? Acum cat mai putem pana nu e vot electronic si acolo vrei nu vrei trebuie sa alegi..ceva..sau pe cineva sau ceva.

 3. Nu mergeti la vot. Toti care o faceti, sunteti complici la toata mizeria pe care o traim, indiferet cum votati. De ce? Pentru ca mergand la vot, acordati legitimitate. Asta faceti cand semnati in registrul sectiei de votare, dupa ce dati buletinul si primiti stampila.

 4. Cum gandesc eu, care nu am mai mers la vot de la prezidentialele Basescu/Geoana si care credeam ca asta e solutia, boicotul: cred ca totusi, daca toti oamenii care nu mai cred in sistemul acesta nu se duc la vot, dar toti cei care sunt in sistem, in special in anumite zone ale bugetarilor(nu toate, se stiu ei) se duc, ei si familiile lor, va fi un vot masiv catre partidul aflat la guvernare la momentul respectiv si acesta va avea o majoritate absoluta si toate parghiile in mana, putand sa modifice legi pe banda rulanta, in bine dar mai ales in rau, fara a avea nici un fel de opozitie, care macar sa mai atraga atentia asupra a ceea ce se discuta in parlament sau guvern, chiar de nu poate opri tavalugul.Nici nu vom sti cand vor schimba legile! Deci, e bine sa lasam votantii de serviciu sa voteze numai ei? Castigatorii vor fi de neoprit si stim cat de mult corupe puterea absoluta!

 5. În schimb trebuie mers la orice viitor referendum! Și trebuie convinși oamenii să nu meargă la vot, indiferent unde pun ștampila, chiar dacă li se oferă găleți, făină, zahăr, ulei și alte asemenea pomeni electorale! În acest fel clasa politică nu va fi legitimizată! Nu există niciun partid ortodox, care să fie cu adevărat anti-sistem! Toți sunt o apă și un pământ!

 6. Îmi pare rău că trebuie să citez un neortodox.

  “Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Mark Twain.

 7. arhim.TAVRION in sarea pamintului 4 ne spune ca e pacat sa mergem la vot si sa le acordam legitimitate,ca tot ei sunt si de o parte si de alta,numai la suprafatza sunt in antagonism .SA NU LE ACORDAM LEGITIMITATE!..GRESIM PROFUND DACA MERGEM LA VOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button