X

Lui DAVID ICKE i se interzice intrarea in Australia pe motiv de anti-semitism si teoria conspiratiei

Adept al teoriilor conspiraționiste, lui David Icke i-a fost interzis să intre în Australia înainte de un turneu

Controversatului adept al teoriilor conspiraționiste de origine britanică David Icke i-a fost interzis să intre în Australia, Departamentul Afacerilor Interne abrogând viza.

Puncte cheie

  • Viza domnului Icke a fost anulată din motive personale
  • Dl Icke urma să vorbească la evenimentele din Melbourne, Adelaide, Brisbane, Hobart și Sydney
  • Organizația comunală evreiască, Comisia anti-defăimare a lansat o campanie de revocare a vizelor

Dl. Icke, în vârstă de 66 de ani, consideră că lumea a fost preluată de șopârle extraterestre, inclusiv unele care au infiltrat familia regală britanică.

El neagă Holocaustul, și susține că atacurile teroriste din 11 septembrie din New York City au fost inside job.

Dl Icke urma să călătorească în Australia luna viitoare, pentru un turneu în Melbourne, Adelaide, Brisbane, Hobart și Sydney.

Biletele la aparițiile sale au variat de la 55 până la 75 USD.

„Patru ore care vă vor schimba viața, cel mai renumit cercetător alternativ din lume, au pus la punct o prezentare care va impresiona chiar și pe cele mai deschise minți”, a spus site-ul turului.

„Omul care a prezis 9/11, The Banking Crash, Cashless Society, Transhumanism și multe altele, cu ani înainte de a ajunge la arena publică.

„El a fost ridiculizat din când în când, dar după trecerea timpului, s-a dovedit ca a avut dreptate din nou și din nou si din nou”.

Surse au declarat pentru ABC viza a fost anulată din motive de caracter.

Controversatul autor englez, David Icke, în Australia, întâmpină probleme

La sfârșitul anului trecut, guvernul a anulat viza provocatorului de dreapta și fondatorul grupului Proud Boys, Gavin McInnes, înainte de turneul său planificat.

Purtătorul de cuvânt al Oficiului de Imigrație, Shayne Neumann, a declarat că guvernul a luat decizia corectă în acest caz.

„Oficiul salută faptul că guvernul a făcut ceea ce i-am cerut să facă, refuzand viza lui David Icke”, a spus el.

„Este de datoria ministrului pentru imigrație, David Coleman, să explice pe cine lasă în Australia și cum deciziile sale respectă standardele și așteptările comunității.

„Ne-ar fi îngrijorat dacă ministrul Imigrației, David Coleman, a acordat o viză oricărei persoane care intenționează să defaimeze un segment al comunității australiene sau să semene semințe periculoase de dezbinare”.

Dvir Abramovici, președintele Comisiei anti-defăimare, care a lansat campania de revocare a vizei domnului Icke, a lăudat guvernul pentru „declararea cu voce tare că antisemiții și cei care nu recunosc holocaustul nu vor găsi un loc să stea în Australia”.

„Permiterea lui Icke în țara noastră ar fi traversat linii roșii și ar fi trimis mesajul că este un sezon deschis pentru defăimarea comunității evreiești”, a spus dr. Abramovici.

Viza lui David Icke a fost anulată din motive de caracter.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Noua Ordine MondialăExterne
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. SI AUSTRALIA E O TARA LIBERA ? INTREB SI EU PENTRU CULTURA MEA GENERALA …CUM TARA NOASTRA ? DAR CINE CONDUCE AUSTRALIA .MULTI OAMENI DESTEPTI MAI SAR CALUL IN FANTEZIA LOR DAR SANT MULT MAI MULTI OAMENI MEDICI SI OAMENI DE STIINTA CARE SAR CALUL SI OMOARA OAMENI PRIN VACINURI DE EXEMPLU ….VAI OAMENI BUNI CHIAR VA COMPATIMESC .DACA CREDETI CA SANTETI LIBERI..NU SANTETI DE LOC INTELEG SA TRAIM CU TOTII DUPA PRECEPTE SI E BINE O ORDINE DAR NU SI DUPA ANUMITE COMUNITATI .CARE VOR SA ESCALADEZE LIBERTATEA ….SI CIRCULATIA DE LIBERA TRECERE .PLEACA DOMNULE ACASA..NU TE DU ACAOLO UNDE STRICACIUNEA ESTE MULT MAI MARE FATIS CA SI FANTEZIA DEBORDANTA AL UNUI VORBITITOR..

  2. un ratacit, ca toti ratacitii (unii „celebri”)formati in mediul protestantismului eretic „anglo-saxon „. dar sa speram ca va reveni/va redescoperi (ca nu-i un prostovan spalat pe creieri )credinta stramosilor lui, Ortodoxia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.