X

China: ROBOTI MACELARI si DRONE INVIZIBILE complet autonome echipate cu AK-47

THE SUN | SLAUGHTERBOTS
China dezlănțuie drone letale, complet autonome, care pot efectua lovituri militare

SLAUGHTERBOTS 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

China dezlănțuie roboți ucigași și drone invizibile care efectuează atacuri direcționate fără intervenție umană

Dronele ucigașe și avioanele fără pilot echipate cu puști AK-47 sunt exportate în Asia, Africa și zonele de luptă din Orientul Mijlociu

Aeronava invizibilă de tip A-7 se așteaptă să aibă primul zbor la sfârșitul anului 2019

Centrul american de cercetare pentru securitate (CNAS) a declarat într-un raport că oficialii chinezi consideră că această “cursa a înarmărilor” condusă de InteligenÈ›a Artificială reprezintă o ameninÈ›are la adresa păcii globale. 

Gregory C Allen, autorul raportului, a declarat că China se grăbește să integreze inteligența artificială tot mai sofisticată în arme și echipament militar.

El a subliniat că dronele, atât mari cât și mici, sunt un exemplu al unui tip de armament care devine din ce în ce mai automatizat.

În SUA, dronele dispun de autopilot, efectuând sarcini simple cum ar fi zborul într-un cerc în jurul unei ținte.

Dar China este “mai agresivă în ceea ce priveÈ™te introducerea unor niveluri mai mari de autonomie mai aproape de utilizarea letală a forÈ›ei”, spune el.

Un exemplu este drona Blowfish A2, pe care China o exportă pe plan internaÈ›ional È™i despre care domnul Allen spune că este anunÈ›ată ca fiind capabilă de “autonomie deplină până la È›intele vizate”.

“LOVITURI DE ÃŽNALTÄ‚ PRECIZIE”

Blowfish A2 “efectuează în mod autonom misiuni complexe de luptă, inclusiv detectarea temporizării în puncte fixe È™i recunoaÈ™terea cu rază fixă, precum È™i lovituri”.

În funcție de preferințele clienților, producătorul militar chinez Ziyan se oferă să echipeze Blowfish A2 fie cu rachete, fie cu mitraliere.

Dl. Allen a scris: “DeÈ™i mulÈ›e drone de generaÈ›ie curentă sunt operate în primul rând de la distanță, oficialii chinezi se aÈ™teaptă ca dronele È™i robotica militară să includă InteligenÈ›a Artificială È™i capacități autonome din ce în ce mai extinse în viitor.

“Producătorii de arme chinezi vând deja drone înarmate cu cantități semnificative de autonomie de luptă”.

China este, de asemenea, interesată să utilizeze Inteligența Artificială pentru luarea deciziilor de comandă militară.

RÄ‚ZBOIUL VIITORULUI

Potrivit raportului, Zeng Yi, un senior executiv la cea de-a treia companie de apărare din China, a declarat că Inteligenţa Artificială (IA) va fi în centrul războiului viitor.

“Echipamentul mecanizat este la fel ca mâna corpului uman. În viitoarele războaie inteligente, sistemele IA vor fi la fel ca È™i creierul corpului uman”, a spus Zeng, potrivit raportului.

El a adăugat că “IA poate schimba complet structura de comandă curentă, dominată de oameni”, la una dominată de un “cluster IA”.

Acestă părere este în concordanță cu o gândire mai largă în cercurile militare chineze.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Acesti roboți militari autonomi gen ,,Terminator,, drone militare , elicoptere autonome etc etc vor cauta creștinii ascunși pe vremea antihristului prin munți păduri pustiuri peșteri etc și numai mila lui Dumnezeu ne va păzi in zilele acele de ei ;

  2. Contra acestor roiuri de drone È™i roboÈ›i se vor aplica tunuri cu impulsuri electromagnetice care le va dezactiva comanda digitală. Contra unei populaÈ›ii civile ,neajutorate ,da…sunt foarte eficienÈ›i.

    1. Acesta-i cea de a doua fiara a apocalipsei, cea ce se naste din pamant si ii slujeste primei fiare, care peste cuvantul primei nu va trece.

  3. Doamne ajuta ! Usor ,usor , ai invata si pe unii romani sa foloseasca micile drone si cam in toata Europa pt. filmari etc. / deocamdata toate bune ? / . Insa asa cum spuneti si voi , vor fi folosite exact asupra crestinilor din urma ,cand vor fugii in Munti si paduri ,caci si acolo vor fi vanati fratii nostrii . Insa numai asa isi vor salva sufletele lor ,pt. a fi alaturi de Hristos si dragostea lor fata de EL . Dumnezeu ,sa ne lumineze mintile tuturor ! Si sa ne adunam ,turma cea mica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button