X

Eurovisionul discriminează în numele doctrinei LGBT. Doi membri ai juriului, un cuplu britanic homo, au acordat punctaj foarte mic pentru concurenta Laura Bretan, care a susținut familia, cea UNA, normală, tradițională, așa cum a lăsat-o Dumnezeu

Eurovision România 2019 a scos la iveală demența ideologică năpustită asupra lumii show-biz. Mai nou, concursurile de muzică sunt despre corectitudinea politică, nu despre excelența artistică. E judecată nu vocea interpretului, ci convingerile sale despre lume și viață. Se premiază nu măiestria, ci alinierea ideologică. Laura Bretan a fost pedepsită de niște jurați (neica nimeni!) întrucât... ar fi susținut Referendumul pentru familie! Realizați gravitatea acestei persecuții, oameni buni? Urmăriți absurdul situației: e ca și când profesoara de matematică din liceu mi-ar fi dat note în funcție de... lungimea pletelor. Ce-ar fi fost ca dascălul meu de română să nu mă întrebe despre Eminescu, Slavici sau Caragiale, ci despre... religia bunicilor mei? Comisarii PC (niște lătrăi complexați) au ajuns să terorizeze tinerele talente și să impună reflexul pretutindeni un reflex de auto-cenzură. Întrebare: cine sesizează CNCD pentru discriminarea Laurei Bretan pe criterii de convingere religioasă?

UPDATE: Se trezesc și muzicienii? “Să se menționeze clar în regulament că participanții creștini nu au dreptul să concureze la Eurovision!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Image result for Deban Aderemi şi William Lee Adams

De ce ar fi fost sabotată Laura Bretan de doi juraţi străini la Eurovision România, aceiaşi care recent au ridicat-o în slăvi

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 după ce a reuşit o victorie surprinzătoare în finala Selecţiei Naţionale graţie juriului internaţional, patru dintre cei şase membri acordându-i punctaj maxim. 

În schimb, în urma televotingului, câştigătoarea a primit doar trei puncte, preferata publicului fiind Laura Bretan. De altfel, mezina competiţiei a fost privită încă de la anunţul înscrierii sale în concurs drept principala favorită, având o bază de fani uriaşă după ce a câştigat „Românii au talent“ în 2016, an în care a ajuns şi în finala „America’s Got Talent“.
Laura a pierdut însă mult la votul juriului şi, la fel de neaşteptat, membrii care i-au acordat cele mai mici note sunt aceiaşi care în urmă cu mai puţin de o lună se declarau fermecaţi de piesa şi interpretarea copilei. Este vorba de Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti wiwibloggs.com, platformă consacrată în fenomenul ESC. Cei doi i-au oferit 4, respectiv 6 puncte, ceea ce a dat peste cap socotelile fanilor.
Ce i-a făcut pe cei doi să-şi schimbe părerea? Se pare că Aderemi şi Adams nu au mai dorit-o pe Laura Bretan pe scena de la Tel Aviv după ce au aflat că este o susţinătoare a familiei tradiţionale, ei fiind la rândul lor gay, iar Eurovisionul fiind cunoscut drept un concurs ce susţine comunitatea LGBTQ. De altfel, această teorie este susţinută şi de surse apropiate Laurei Bretan.
Pe 10 februarie, un fan Eurovision, Eric Krüger, a readus în atenţia publicului un scurt clip din octombrie 2018 în care Laura Bretan îi îndemna pe români să susţină referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie, prin care se cerea redefinirea în Constituţie a căsătoriei. Copila de 16 ani a militat împotriva căsătoriei persoanelor homosexuale, declarând că „familiile noastre trebuie să fie aşa cum le-a lăsat Dumnezeu“.
La scurt timp după finala Eurovision România 2019, Krüger a transmis un mesaj prin care şi-a arătat bucuria de a o fi împiedicat pe Laura Bretan să reprezinte România la Tel Aviv. Bărbatul susţine, de asemenea, că totul a fost posibil cu ajutorul celor doi britanici din juriu, William Lee Adams şi Deban Aderemi, care i-au acordat punctaje mici cântăreţei, deranjaţi fiind de viziunea ei despre homosexualitate.
„Am reuşit, băieţi! Laura Bretan, favorita televotului românesc şi clasată în top 3 de aproape toate juriile internaţionale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 şi 6 puncte) de William Lee Adams şi Deban, doi frumoşi bărbaţi gay din Marea Britanie care au făcut parte din juriul internaţional al finale din România, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferenţă, având în vedere că între Ester şi Laura a existat o diferenţă de doar 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William şi Deban, dar acum au pedepsit-o cu note mici şi cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simţit că nu este corect să permiţi unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este şi despre răspândirea unui mesaj de promovare şi susţinere a unor valori precum toleranţă, deschidere şi incluziune pentru toţi, indiferent de rasă, gen şi orientare sexuală. Am reuşit, băieţi! A fost o luptă strânsă, puţini s-au aşteptat, dar homosexualii au câştigat din nou! Suntem puternici şi, aşa cum a spus Conchita în discursul ei, suntem de neoprit! Şi pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiţi la acest lucru: Când aruncaţi cu ură în ceilalţi, aşteptaţi-vă să primiţi acelaşi lucru de la ei! Se numeşte karma! Pace tuturor! Succes lui Ester la Tel Aviv! Ea merită victoria!“, a transmis Eric Krüger prin intermediul unui mesaj publicat în secţiunea de comentarii de pe YouTube a clipului cu Laura Bretan de mai sus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Felicitari Laura noi tinem cu tine si cu adevarul. Oricum aia de la demonovizion nu ar fi inteles nimic cuvantul father e de mult schimbat in capetele lor seci cu parinte n!
    Adevarul e ca nu ai ce sa cauti in locul ala al pierzarii. Ramai acasa si marturiseste aici tot ce poti din sufletul tau curat

  2. Mi-a parut rau ca nu a castigat ea pt ca a fost cea mai buna voce si piesa. Votul publicului a fost maximul-de 12 puncte, s-a clasat la doar 6 puncte distanta, dar doi mascarici efeminati s-au gasit sa-i dea putine puncte (halal juriu a gasit si Romania), bineinteles ca acum aflu din ce motiv. Am remarcat 3 jurati, nu doi, ciudati in juriu. A castigat una Ester, dupa nume parca ar fi evreica, a carei piesa nu am remarcat-o. A fost prezent si ambasadorul Israelului la Bucuresti si Neta, castigatoarea de anul trecut cu piesa aia in care facea ca o gaina.
    Pacat de Laura, era o fetita angelica cu voce de opera.

    1. România nu ar mai trebui să participe la această mascaradă care promovează sodomiții. Rusia s-a retras tot din acest motiv. Rușine noua ca stat ortodox că mai participăm.
      Să nu îți para rău, Laura!! Păstrează ți inocența și mergi pe învățătura noastră ortodoxă. Ceea ce ai făcut tu se numește mărturisire de credință, in fata lui Dumnezeu vei avea răsplată!!!

      1. Laura si familia ei sunt penticostali, sa dea Dumnezeu sa se intoarca la ortodoxie. Cred ca e de fapt mai bine pentru ea ca nu a “castigat”, cine stie ce compromisuri distrugatoare de suflet ar fi trebuit sa faca. Cel mai bine in cazul de fata ar fi ca Romania sa iasa cu totul din acest pseudo concurs muzical care mascheaza doar o alta forma de manipulare a satanistilor si de promovare a agendei lor.

  3. Noi suntem de vina pt ca am permis sa ajunga perversii in capul meselor. Locul lor era la periferia societatii, iar noi i-am lasat sa se urce in capul nostru.

  4. Problema mare nu este acest concurs sodomit…unde se aduna toate mizeriile leftiste

    Problema mare de abia de aici in colo se va contura:
    pentru ca nu a fost in stare acest popor de adormiti sa voteze impunerea normalitatii prin constitutie, nenorocitii asta de sodomiti vor capata tot mai mult tupeu…., si o dorinta tot mai mare de revansa fata de cei care au fost la vot

  5. De cand niste straini decid cine sa reprezinte o tara “suverana” chiar si la gayvision, este un regaylament care sa prevada ca trebuie acceptati gaynarlisti din afara tarii ?!?

  6. Observ multe fete pe la concursurile de talente de la televizor! Problema este că nu cea care cântă cel mai bine va ajunge să facă carieră, ci cea care face ce i se cere, de regulă o mizerie din trei litere (cea care a ucis prin avort zeci de milioane de oameni numai în România!) sau susținerea răului prin opinii cu caracter politic care convin păpușarilor! (pro-TFL, pro-LGBT, pentru tot ce este rău și împotriva a tot ce este bine!) Sunt destule fete care nu au habar de ce se întâmplă și ajung să facă apoi „compromisuri” pentru a nu-și rata „cariera”, care oricum este o mare făcătură! Vocea se modifică pe calculator, contează „spectacolul”! (să fie dezbrăcată, printre altele!) Poate că este mai bine că nu a câștigat, astfel păstrându-și sufletul curat, chiar dacă nu va face „carieră”! Așa a ajuns Delia (nu am nimic cu persoana nimănui!) să-și bată joc în ultimul hal de Ortodoxie făcând ce i-a cerut masoneria, totul pentru „carieră”! Iar multe fete sunt încurajate de „părinți” să o facă! Nu înseamnă că la băieți este mai bine, fiindcă avem altă capcană, tot la fel de periculoasă: zgomotul rock, prin definiție satanist!

  7. Uitati video-ul cu cei doi jurati care comenteaza piesele. La minutul 6.25, cand urmeaza cantecul Laurei spun”it s amazing” si ca e cea mai buna piesa din TOATE selectiile nationale. Dar cu 3 zile inainte de finala s-au sucit pt ca au aflat ca Laura a fost pentru familia traditionala la referendum. Este clar ca Laura a fost discriminata apoi, tot de ei. Ar trebui dati in judecata si batuti cu propriile arme ale homosexualilor, pt ca tot ei zic ca n-au voie sa discriminezi in functie de apartenenta sexuala si religie. Vreau si eu sa aud si niste HETEROSEXUALiI ca fac scandal ca sunt DiSCRIMINATI , nu numai niste homosexuali. Romanii nu ar trebui iar sa se lase, este total nedrept pt Laura si pt romani sa nu fie cunoscuta in Europa aceasta voce valoroasa.

  8. A dat Dumnezeu și am reușit! Ce-am reușit? Am reușit să le arătăm tuturor că mult clamata imparțialitate internațională este mult mai murdară, mult mai plină de zoaie decât strâmbătatea autohtonă!

  9. Compozitorul piesei, Mihai Alexandru “Mi-as dori sa se mentioneze clar de la inceput ca crestinii nu au voie sa participe la acest concurs.Macar, sa stim o treaba, de la inceput. Si-au batut joc de sufletul unui copil de 16 ani. Munca unei intregi echipe s-a dus pe apa sambetei. Era cea mai buna concurenta cu care puteam aduce Eurovisionul in Romania”

  10. Remarc ca sunt multe comentarii de genul ” Mai bine ca nu a castigat, si-ar fi murdarit sufletul”. Fratilor, fara suparare, dar sunteti niste crestini caldicei, care nu lupta, care nu marturisesc adevarul. Din cauza unora ca voi, referendumul pro-familie nu a mers. Bine o mai fi sa dormiti fara nici o grija.
    Un articol pentru cei care cred ca miscarea Lgbt este doar despre un comportament privat si nu despre acapararea mediului public

    https://stiripentruviata.ro/celor-care-cred-ca-lgbt-nu-are-treaba-cu-restul-lumii-dar-se-mira-ca-au-eliminat-o-pe-laura-bretan-de-la-eurovision

    1. Se face o mare confuzie! Sunt de acord cu afirmația „Mai bine că nu a câștigat, și-ar fi murdărit sufletul!”, însă nu pentru că aș fi de acord cu nesimțirea poponarilor, ci pentru că „lumea muzicală” este plină de mizerii! Nu talentul, nu vocea contează, ci activitatea din pat, cel puțin în cazul femeilor! Așa poate se retrage și nu mai visează la o „carieră muzicală”, unde ar fi amenințat-o cineva că, dacă nu face ce spune (trei litere!), își ratează „cariera”! Consider că trebuie știut câtă mizerie există în „muzică”! Multe fete inocente, dorind să ajungă „cântărețe”, vor ajunge inevitabil CURVE în ziua de astăzi! Masonii conduc lumea, ei decid pe cine promovează și pe cine nu! „Vedetele” convin păpușarilor, de aceea sunt cunoscute! Iar LGBT este o dictatură a sodomiților, nu altceva! Se știe!

  11. Dacă îi lăsăm și nu ne impunem, poponauții or să ne conducă. Până acum nu am avut nimic împotriva lor, dar fapta lor mă deranjează maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button