X

Se trezesc și muzicienii? „Să se menționeze clar în regulament că participanții creștini nu au dreptul să concureze la Eurovision!”

Image result for mihai alexandru bretan

Muzicianul Mihai Alexandru, cel care a compus melodia interpretată de tânăra Laura Bretan în finala națională Eurovision 2019, începe abia acum să-și pună întrebări vis-a-vis de politica lgbtistă a concursului Eurovision. Se va concretiza acest incident într-un boicot prin neparticipare în viitorii ani, cum s-a întâmplat și în alte țări ortodoxe?

„Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica. Mi-as dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze, măcar sa știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncata pe apa sâmbetei.

Draga mea Laura, aseară ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”.

Va rog sa ma scuzati, dar aceasta este parerea mea. Am pierdut cea mai mare sansa de a aduce anul urmator, Eurovisionul…

Gepostet von Mihai Alexandru am Montag, 18. Februar 2019

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. A FOST INTRADEVAR CEA MAI BUNA MELODIE DIN CONCURS,INTERPRETATA IMPECABIL. Dar la noi in tara parerea noastra pare ca nu mai conteaza ci numai ce ne dicteaza strainii,Televotul unei tari intregi si decizia unei parti juriu ,au fost contrabalansate de PAREREA JURATILOR STRAINI.

 2. Pai ce faceti dragilor va contraziceti singuri?
  Adica ne spuneti ca inclusiv muzica clasica e satanista sia cum va plangeti ca concurentii crestini nu sunt lasati sa participe la un concurs de muzica usoara deci si mai satanista?
  Adica daca muzica clasica e de la satana aia usoara e si mai destrabalata.
  Crestinii nu au ce cauta din start la asemenea evenimente sataniste
  https://ortodoxinfo.ro/2018/12/26/muzica-clasica-e-de-la-satana/?fbclid=IwAR3k8j3l7MUCDUvQCMYAi4N9gT15eOxlYSh8xV162KXZJCILzBAtfo6Vgqg

 3. Felicitări Laura! Capul sus, homosexualii isi vor lua plata intr-o zi. Iar faptul ca pe langa marele talent, ai si marturisit susținând familia tradițională, pentru noi e ca o victorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.