X

Ministrul Sănătăţii din Germania: „Homosexualitatea nu este o boală şi de aceea nu trebuie să fie tratată”

Ministrul Sănătăţii cere interzicerea terapiei pentru schimbarea orientării sexuale

Jens Spahn, ministrul german al Sănătăţii, a declarat că va cere o interzicere a „terapiilor de transformare” care au ca scop schimbarea orientării sexuale, scrie The Guardian.

„Homosexualitatea nu este o boală şi de aceea nu trebuie să fie tratată”, a declarat Spahn, pentru cotidianul Die Tageszeitung.

Această formă de terapie reprezintă orice fel de tratament care are ca scop schimbarea orientării sexuale şi suprimarea identităţii de gen. Aceste tipuri de terapii s-au răspândit în SUA şi sunt folosite de părinţii persoanelor homosexuale sau transgender asupra adolescenţilor împotriva voinţei lor.

Majoritatea acestor terapii constau în discuţii, însă unele tehnici implică injecţii cu testosteron, şocuri electrice şi alte tratamente.

„Nu cred în aceste terapii, mai ales datorită homosexualităţii mele”, a declarat Spahn, care face parte din partidul conservator al cancelarului Angela Merkel, CDU.

Ministrul Sănătăţii se bazează pe susţinerea colegilor săi dacă va avea loc un vot: „Nu pot să îmi imaginez că există un susţinător al acestor terapii în grupul meu parlamentar”.

În UE, doar Malta şi anumite regiuni din Spania au interzis această practică direct. În martie 2018, o majoritate a deputaţilor din Parlamentul European a adoptat un text, care nu are calitatea de lege, dar care cere statelor membre să interzică terapiile de acest tip.

Sursa: News.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneHomosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Este mai mult decât o boală!! Diabetul, hepatita, pojarul, oreionul sunt boli! Nu am auzit să fi fost undeva în lume o paradă a hepaticilor, diabeticilor, a celor care suferă de cancer, de autism , de râie…… Nici măcar unul dintre ei nu se laudă că este așa, niciunul nu vrea să te învețe cum a ajuns acolo, niciunul nu va veni la școală la copilul tău să îi demonstreze, forțând- ul să experimenteze, ce viață plină de culoare trăiește, câte oportunități i se deschid, cât de fericit și împlinit se simte…..Este o plagă și trebuie tratată mai mult decât fizic, spiritual, educativ, legislativ.

 2. Pai sigur ca este o boala. Au fost o gramada de doctori, si psihologi care au spus acest lucru. Acum 50-60 de ani toata lumea medicala o considera ca atare.
  Dar doctorii care mai au curajul sa spuna asa ceva in zilele noastre, sunt dati afara de prin universitati si spitale si sunt lasati fara drept de practica. La fel si doctorii care au curajul sa vorbeasca despre pericolele vaccinarii.

  Traim intr-o dictatura extinsa la nivel global. Si acest lucru se va inrautati pe zi ce trece. Nu mai avem voie sa spunem ce credem, nici nu mai avem voie sa credem decat ce ne spune sistemul. Nu mai avem voie sa spunem adevarul. Sistemul vrea sa propage minciuna si aceasta va deveni lege.

 3. Avortul este cauza principală a morții din lume in 2018
  În 2018, 41,9 milioane de sarcini au fost terminate prematur, făcând avortul cauza principală a decesului în lume. Cifra uluitoare a fost calculată de Worldometers , un site care citează date statistice din surse precum Organizația Mondială a Sănătății.

  Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte cauze principale de deces din lume, avortul este aproape 100% prevenit. Cazul în spetă: În SUA, 9 din 10 avorturi sunt elective. Asta înseamnă că ele nu sunt efectuate din motive medicale, ci pentru că copilul nu este dorit.
  https://www.washingtonexaminer.com/opinion/op-eds/abortion-is-the-worlds-leading-cause-of-death
  1000 de oameni de stiinta semneaza o lista care resping „Teoria Darwinista”
  https://www.discovery.org/m/2019/02/A-Scientific-Dissent-from-Darwinism-List-020419.pdf
  https://youtu.be/xQgOjHsMEeE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.