X

S-a votat: De la 1 martie cresc alocațiile pentru copii

Plenul Parlamentului a votat, joi, majorarea alocaţiilor pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani de la 84 de lei în prezent, la 150 de lei. Măsura va intra în vigoare de la 1 martie întrucât a fost votată în bugetul pe 2019.

Amendamentul a fost depus în dezbaterea plenului de către PNL care a propus în comisii creșterea alocaţiilor la 150 de lei, iar acesta a fost respins inițial de către majoritatea PSD-ALDE. Dar votul a fost reluat şi adoptat în cele din urmă, datorită voturilor a 4 parlamentari PSD-ALDE. El a fost adoptat cu 123 de voturi „pentru”, 119 „împotrivă” şi o abţinere.

Ar fi o creştere de 78% a alocaţiei.

Alocaţia pentru copiii de la 0 la 2 ani va creşte şi ea de la 200 de lei pe lună, cât este acum, la 300 de lei pe lună, o majorare cu 50%.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.