X

PLAGĂ. Mecca, acoperită de milioane de LĂCUSTE, greieri și gândaci

La mijlocul lunii ianuarie 2019, Mecca, cel mai important loc de închinăciune pentru musulmani, a fost lovita de o plagă. Nu una oarecare, ci una biblică foarte cunoscută: cea a lăcustelor.

youtube.com |

Cu siguranță nu este întâmplătoare asemănarea cu plaga trimisă de Dumnezeu asupra Egiptului în vremea lui Moise. Pe atunci faraonul a refuzat cu tărie să renuțe la zeii falși, nerecunoscându-l pe Dumnezeu lui Moise ca fiind Cel Adevarat și Viu.

Astăzi arabii și tot islamul se regăsesc în poziția adoptată de faraon în trecut. Faptul ca Dumnezeu le trimite semne și plăgi, însemnă că scadența este aproape.Musulmanii trebuie să renunțe la zeul fals, care după cum se observă rămâne rușinat, căci nu are nicio putere în fața Dumnezeului celui Adevărat.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Semnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.