X

PLAGĂ. Mecca, acoperită de milioane de LĂCUSTE, greieri și gândaci

La mijlocul lunii ianuarie 2019, Mecca, cel mai important loc de închinăciune pentru musulmani, a fost lovita de o plagă. Nu una oarecare, ci una biblică foarte cunoscută: cea a lăcustelor.

youtube.com |

Cu siguranță nu este întâmplătoare asemănarea cu plaga trimisă de Dumnezeu asupra Egiptului în vremea lui Moise. Pe atunci faraonul a refuzat cu tărie să renuțe la zeii falși, nerecunoscându-l pe Dumnezeu lui Moise ca fiind Cel Adevarat și Viu.

Astăzi arabii și tot islamul se regăsesc în poziția adoptată de faraon în trecut. Faptul ca Dumnezeu le trimite semne și plăgi, însemnă că scadența este aproape.Musulmanii trebuie să renunțe la zeul fals, care după cum se observă rămâne rușinat, căci nu are nicio putere în fața Dumnezeului celui Adevărat.

https://youtu.be/cxPHgRD0SLg

 

Categorii
Semnele vremurilor
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.