X

Video: VESTELE GALBENE, Franta – Saptamana 13 e cu batalii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=BgRpBVXdnyE

LIVE:

https://www.youtube.com/watch?v=TmicQLtwhcU

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Pe 10 februarie s-a nascut dragul nostru Parinte Justin.
    Sfinte Parinte Justin, roaga-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi pacatosii!

  2. Un articol care a circulat pe whatsapp cand a inceput iuresul in Franta
    <>

    DE CE REFUGIATII ARABI ALEG EUROPA ?
    AHMED ABOUL GHEIT, PREȘEDINTELE LIGII ARABE, EXPLICĂ DE CE REFUGIAȚII ALEG EUROPA
    18 septembrie 2018
    Vin cu milioanele, sunt primiți cu brațele deschise și li se oferă cazare, masă, îngrijire medicală și bani de buzunar…fără limită de timp! Și pentru asta, mulți dintre ei, se revanșează: atacă, violează, jefuiesc și ucid. Nu sunt pedepsiți, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intră în închisoare pentru câțiva ani doar în cazuri de crime deosebit de grave. Sunt considerați un fel de cetățeni extra legali, ale căror drepturi sunt superioare cetățenilor autohtoni – pentru asta chiar se consideră superiori autohtonilor, pe care îi tratează cu dispreț. Din cauza de toleranță, diversitate. anti rasism și anti fascism! Din cauză de valori europene! După expirarea pedeselor nu sunt expulzați pentru ca în țările de origine drepturile fundamentale le-ar fi puse în pericol! Toate astea s-au aflat pe două continente, așa că robinetul nu mai poate fi închis. Dar nici nu se dorește așa ceva! Pentru că reprezintă o bogăție ! Pentru că reprezintă viitorul Europei! De când a început invazia imigrațională, mulți dintre comentatorii fenomenului au acuzat bogatele țări arabe că refuză să-i găzduiască pe refugiați, pe cei de aceeași credință, limbă și cultură. Să vedem cum răspunde acestor acuzații o persoană îndreptățită să o facă: Ahmed Aboul Gheit, președinte Ligii Arabe. Să vedem dacă putem considera justificate și raționale, argumentele și explicațiile sale:
    -Ahmed Aboul Gheit, președintele LigiiArabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez Tian Wei. Jurnalista l-a întrebat pe Ahmed Aboul Gheit:

    “De ce țările arabe nu primesc imigranți?

    ”TW: De ce imigranții nu vor să vină în țările arabe?
    AAG: Pentru că noi nu suntem țări de destinație pentru imigranți.

    Dar rămânem deschiși.
    TW: Atunci, vă rog să ne explicați de ce toți acești imigranți și refugiați nu vor să vină în țările dumneavostră?
    AAG: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferențe între oameni! Atunci când trec frontierele noastre și cer azil, următorul pas este că trebuie să semneze un document care îi obligă să respecte toate drepturile și legile țărilor noastre, și care stipulează că în caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnați, în procedură de urgență accelerată, la aceleași pedepse ca și populația locală (care pot merge în unele cazuri până la pedeapsa capitală) și vor fi trimiși înapoi în țările lor atunci când își vor termina executarea pedepsei. De asemenea, noi îi obligăm să semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care îl primesc pentru integrarea în țările noastre trebuie să fie rambursat integral în doi ani de zile, în caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate și vor fi expulzați definitiv în țările lor. Dacă cineva nu știe să scrie și să citească, acesta își va pune amprenta pe document. De asemnea nu este acceptată nicio scuză de genul “nu cunosc cultura locală”, ceea ce este greu de crezut în cazul persoanelor de origine arabă, și acest gen de scuze nu sunt luate în considerare.
    TW: Nu găsiți prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai suplă ca dumneavoastră.
    AAG: Deloc! Pentru că dacă eu caut refugiu și cer ajutor în altă țară, găsesc că este datoria mea absolută să mă supun, cuvânt cu cuvânt, legilor acelei țări, în caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace. Europa Occidentală va sfârși prin a se trezi și a privi realitatea în față. Ar trebui ca liderii Europei Occidentale să fie trimiși la Doha, în Qatar, sau oriunde în Arabia Saudita, să ceară azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu.

    Acolo se vor trezi! Și asta îi va face să judece, nu-i așa?

    P.S. – Oare liderii europeni nu au auzit de acest interviu? Sau știu care e adevărul , dar nu fac nimic, chiar perseverează cu această atitudine, în cu totul alte scopuri??? Popoarele europene , dacă tac și acceptă , vor avea mari deziluzii, mari probleme, care s-ar putea să fie foarte dificil de remediat, dacă nu e prea târziu, de fapt…..

  3. Un articol care a circulat pe whatsapp cand a inceput iuresul in Franta

    ADEVARUL din FRANTA si ce nu trebuie sa afle romanii!

    Asta era durerea, nu taxa de benzină, cum se dezinformează. Europa fierbe de 4 săptămâni împotriva pactului Marrakesh, pact de stramutare a populatiilor africane si arabe in spatiul european.

    Protestele s-au extins in Olanda, Germania, Suedia și Belgia, unde la Bruxelles sunt vizate instituțiile UE
    https://www.facebook.com/ThibautMonnier38/photos/a.1729034483978152/2241357169412545/?type=3&theater (Alexandra Teodor)

    Marrakesh – Maroc
    PACTUL GLOBAL al MIGRATIEI in baza caruia populatii africane si arabe vor fi stramutate in Romania si Europa.
    Astfel, în locul fraților noștri români plecați prin lume de nevoie, vor fi aduse în România si Europa populații de “migranti” musulmani, populatii ce vor fi naturalizate si care vor beneficia de toate drepturile care vor fi luate autohtonilor.

  4. Asta era durerea, nu taxa de benzină, cum se dezinformează. Europa fierbe împotriva pactului Marrakesh, pact de stramutare a populatiilor africane si arabe in spatiul european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button