X

Rusia: 24 de rachete americane Tomahawk pot fi oricând aduse în România

Eventualitatea desfășurării pe teritoriul României a 24 de rachete americane de croazieră ”Tomahawk” este acum reală, a declarat Serghei Riabkov, Vice-ministrul rus al afacerilor externe , într-un interviu pentru postul de televiziune Rossia-24 conform Vesti din Rusia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Ipotetic vorbind, nu putem închide ochii la ceea ce, în cel mai rău scenariu, ar putea însemna apariția chiar acum la sol a 24 de rachete ”Tomahawk” în variantă nucleară. Când vor fi ele aduse de americani, nu știu, dar o asemenea eventualitate există deja pentru desfășurarea în România”, a spus diplomatul.

”Când în Polonia sistemele de apărare aeriană Aegis Ashore vor fi amplasate, lor li se vor mai adăuga alte 24. Reies 48 de bucăți, cu o rază însumată de acțiune de 2500 de kilometri”, a adăugat vice-ministrul, citat de agențiile de presă.

”Trasați cu compasul pe hârtie raza și veți observa ce regiuni din Federația Rusă intră în zona de acoperire a acestor rachete”, a continuat diplomatul.

Comentând esența pretențiilor Rusiei față de Statele Unite în privința Tratatul INF (privind lichidarea rachetelor cu rază medie și mai scurtă de acțiune), Riabkov a spus că sistemele Aegis Eshor, ale căror elemente sunt deja instalate în România, pot fi echipate cu rachete balistice de atac clasa ”sol-sol” (în speță, Tomahawk-uri – n.r.).

De asemenea, Riabkov a subliniat că Moscova nu poate ignora o astfel de amenințare.

”Nu putem lua de bună ce spun americanii, că acum nu intenționează să desfășoare astfel de mijloace în sistemele Aagis Ashore”, a concluzionat oficialul.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Trebuie să ieșim din nato și uniunea europeană!
  Și să devenim oficial stat ortodox, antiecumenist!
  Dar cu milioanele de avorturi, se știe din ce cauză…

 2. Al III lea razboi mondial va fi ca pedeapsa pentru pacatele oamenilor. Cu sau fara nato pedeapsa vine.
  Ascultati pe youtube cateva din farsele pe teme sexulate ale lui daniel buzdugan, si veti avea imaginea grozaviilor in care traieste o parte a poporului roman.
  Cu toate acestea, cei drepti care vor muri in marlie orase din cauza bombardamentelor atomice, vor muri pt ca dumnezeu in prestiinta luyi stie ca nu vor avea suficienta tarie sa reziste la incercarile din vremea lui antihrist…
  Totul e sa te prinda moartea in stare de pocainta…

 3. corectie:
  Cu toate acestea, cei drepti care vor muri in marlie orase din cauza bombardamentelor atomice, vor muri pt ca Dumnezeu in prestiinta lui stie ca nu vor avea suficienta tarie sa reziste la incercarile din vremea lui antihrist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button