X

Cangrena LGBT se extinde. Prima paradă GAY la Disneyland Paris, chiar de Ziua Copilului

Este dureros ce se intampla.Cangrena LGBT se extinde astfel incat sa nu mai ramana nici un suflet pur. Vedem cum se intetesc atacurile la inocenta copiilor si nu mai este nimeni care sa-i apere. Intrebam retoric: Ce fac serviciile de protectie a copilului, ce fac parintii?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Iata ce putem citi:

Gay Pride, parada homosexualilor, își face anul acesta loc și la Disneyland Paris.  La 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, parada pentru sprijinirea drepturilor comunității LGBT va avea loc în celebrul parc de distracții.

„Diversitatea și egalitatea sunt valori puternice la Disneyland Paris. În fiecare an, găzduim milioane de vizitatori, indiferent de originea, sexul sau orientarea lor sexuală”, a declarat pentru NBC News purtătorul de cuvânt al companiei The Walt Disney.

Evenimentul va avea loc chiar la începutul lunii iunie – și va consta într-un „marș magic al diversității”, spectacole de muzică live și sesiuni foto tematice pentru vizitatorii parcului.

Evenimentele Gay Pride nu sunt ceva nou pentru compania Disney. „Magic Pride” a devenit un eveniment „neoficial” la Disneyland Paris încă din 2014.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button