X

Motivul pentru care Vlad Mixich a declansat campania impotriva Vitaminei D acordata gratuit copiilor din Romania

 

Robert Turcescu, ANUNȚ șocant despre Vlad Mixich: ‘E omul băieților cu epoleți’. Foto: https://www.stiripesurse.ro/robert-turcescu-anun-ocant-despre-vlad-mixich-e-omul-baie-ilor-cu-epole-i_1157193.html

DIGI 24: Expert în sănătate, despre ideea lui Dragnea cu vitamina D pentru copii: OMS nu recomandă aşa ceva

Vlad Mixich, expert în politici publice în sănătate, scrie pe Facebook că „Organizația Mondială a Sănătății spune în prezent că NU există suficiente date care să dovedească că suplimentele de vitamina D acordate copiilor prin programe în masă chiar sunt eficiente în a preveni malnutriția”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Parlament, că le-a solicitat prim-ministrului Viorica Dăncilă şi ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, să analizeze sumele alocate în proiectul de buget pentru serviciile secrete şi să realoce sume de la acestea către Sănătate.

„Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională”, declarase Liviu Dragnea.

Mesajul integral al lui Vlad Mixich:

„Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită de vitamina D pentru toți copiii din România”, zice domnul Dragnea vorbind despre un subiect serios cum e bugetul țării, unde nu ar trebui să facă declarații la mișto sau neinformate.

Păi vă gândiți prost (din nou), domnule Dragnea, vă gândiți după ureche sau după interesele afaceriștilor prieteni.

Organizația Mondială a Sănătății spune în prezent că NU există suficiente date care să dovedească că suplimentele de vitamina D acordate copiilor prin programe în masă chiar sunt eficiente în a preveni malnutriția. Deci Organizația Mondială a Sănătății NU recomandă deocamdată astfel de programe! (aici puteți citi recomandările OMS www.who.int/elena/titles/vitamind_infants/en/)

Mai mult, mai spune OMS, vitamina D poate fi utilă doar copiilor cu risc crescut de rahitism care beneficiază de expunere solară limitată (ca cei din zonele arctice) sau la cei cu pigment închis al pielii.

Din ce știm noi, care nu beneficiem de IQ-ul ridicat specific guvernului dumneavoastră, în România nu sunt majoritari nici copiii de eschimoși, nici cei de negri, dar nah… la ce consilieri aveți, ne putem aștepta la orice.

Da, ar fi util un program național pentru stimularea unei alimentații sănătoase a copiilor din România (de pildă prin încurajarea alăptatului la sân, unde stăm rău), ar fi o chestiune de ‘siguranță națională’. Dar un program în care să dai, cum făceau comuniștii, vitamina D nediscriminat la tot poporul că deh, vin alegerile și e nevoie de voturi… Așa ceva ar fi util doar pentru siguranța firmelor acoperite ale stimabilului Vâlcov, bun prieten al domnului Dragnea.

———–
* Precizare pentru părinți: existe diferențe consistente între o recomandare medicală făcută într-un caz particular și o recomandare de politică de sănătate destinată unei populații numeroase (ce face dl Dragnea abuzând de funcția sa). Astfel, deși administrarea de vitamină D bebelușului dumneavoastră poate fi foarte folositoare, un program care să dea gratuit vitamina D „tuturor copiilor din România”, nediferențiat pe categorii de vârstă, populație, risc, etc, nu este recomandat în prezent putând produce mai multă risipă inutilă a unor fonduri prețioase care pot fi folosite mai eficient pentru sănătatea românilor.

De fapt, motivul real al reactiei lui dr. Vlad Mixich, jurnalist la Hotnews si preşedintele Observatorului Român de Sănătate, este faptul ca:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

Iar Vlad Mixich este unul dintre principalii activisti pro vaccinare obligatorie din Romania:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Este scolit unde trebuie:

ANGELINA JOLIE – apostolul STIINTEI FARA DUMNEZEU. Despre extirparile ei preventive: sâni, ovare si ce-o mai urma …

Si cu burse in Statele Unite primite de la Carter Center si German Marshall Fund. Pe cei ce nu stiu ce-i cu fundatiile astea, ii rugam sa citeasca si:

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

Si ca o paranteza, probabil ca Udo Ulfkotte a platit cu viata pentru dezvaluirile sale:

Va amintiti de jurnalistul german UDO ULFKOTTE? A murit de ATAC DE CORD …

Revenind la Vlad Mixich, in 2016 a devenit:

Activistul pro vaccinare obligatorie VLAD MIXICH este noul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului

Cartea „Vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente?”, al cărei autor este Neil Z. Miller, un celebru anti-vaccinist internațional, a fost restrasă de la vânzare de Editura Trei după o postare pe Facebook a aceluiasi jurnalist Vlad Mixich:

Carte ANTI-VACCINISTĂ, RETRASĂ de la vânzare de o editură din România

Iata-l si moderand la Forumul Aspen:

Institutul Aspen are sediile centrale în Aspen Colorado și Washington D.C., fiind fondat în 1950. Are printre principalii finantatori fundatiile Carnegie CorporationRockefeller Brothers Fund si Ford Foundation. Presedintele Aspen Romania este Mircea Geoana:

NU căutam CAUZA CANCERULUI, ci îl îmbrăcăm în ROZ / Și ceva despre FUNDAȚIA RENAȘTEREA a MIHAELEI GEOANĂ, inițiatoarea “1 Octombrie – Zi națională de luptă împotriva cancerului de sân”

Despre Vlad Mixich cititi va rugam si:

”BĂIEŢII DESCURCĂREŢI” DIN INDUSTRIA PHARMA ÎŞI ASIGURĂ SPATELE. CUM ŞI-A ”PLANTAT” DON NIC DISCIPOLUL LA ANM

 

Categorii
Sănătate
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

  1. daca mixich doarme in pat cu „baietii cu epoleti” apai si numitul robert turcescu e „acoperit”(probabil intr o grupare rivala).ca mai toti „jurnalistii” MSM

  2. OFF TOPIC – Am o rugamainte la toti cititorii acestui blog, mama mea Viorica este grav bolnava cu leucemie, dar eu cred si drag nadejde la Dumnezeu ca o mai poate salva, va rog din inima sa o pomeniti in rugaciunie voastre si daca aveti timp sa aprindeti si cate o lumanare pentru sanatatea ei.
    Va multumesc din suflet!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  3. Eu cred ca problema cu vit D mai trebuie studiată. Chiar daca ideea de a o da copiilor vine de la Dragnea si contestarea ei vine de la acest individ. Sunt multi care spun ca, la fel ca iodul in sare, nu se da la grămada , dar si mai important este forma in care se da. Daca vor da Vigantol, echivalează tot cu un fel de vaccinare, asa efecte adverse are. Deci nu va repeziți in a-l lauda pe Dragnea si guvernul lui, ca doar nu va Imaginați ca sunt de capul lor si chiar vor sa faca un bine copiilor nostri. Nu tot ei au cumparat cele 300 000 de doze de antigripal mai alaltaieri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.