X

Starețul Efrem de la Manastirea Vatoped din Athos a făcut infarct și e internat într-un spital din Kiev. Venise in Ucraina pentru a participa la întronizarea Mitropolitului schismatic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Arhimandritul Efrem sosise la Kiev pentru a participa duminică, la întronarea lui Epifanie Dumenko, „Mitropolitul” schismaticilor din Ucraina.  Dar acolo a facut atac de cord.

Ca atare, prezența sa la slujba de întronare este foarte puțin probabilă.

Sfânta Chinonită din Muntele Athos votase la 28 ianuarie să nu trimită nici o delegație la întronare.

Cititi va rugam mai multe la:

http://orthochristian.com/119087.html

Sa ne amintim ca Manastirea Vatoped s-a dovedit inca de la inceput o activista pro cip. Si in gura acesteia se uita multi…

Printul Charles face parte din una dintre cele mai sinistre case regale din Europa, ce este cu trup si suflet angrenata in politicile ocultei mondiale:

Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali

Iar acest print se tot duce la Manastirea Vatoped. Cu ani in urma, multi speram ca astfel poate se va trezi acest important membru al casei regale britanice si va veni la Ortodoxie. Dar daca e invers? Daca in loc de o influenta a Muntelui Athos spre printul Charles, vorbim de fapt despre o influenta nefasta a maleficei case regale spre Manastirea Vatoped?

Si nu lipsite de importanta, pentru a putea raspunde la intrebarea daca Manastirea Vatopedu se clatina, sunt si amanunte de genul:

O FI BINE? Manastirea Vatoped din Muntele Athos sponsorizeaza un album rock

Sa ne amintim si de profetiile despre Sfantul Munte Athos. De exemplu, Sfantul Nil Athonitul, traitor la Muntele Athos, prooroceste zile negre Sfantului Munte, anume pierderea protectiei Fecioarei Maria si ca mama antihristului va fi o preadesfranata:

Când se va înmulţi farădelegea, se vor aduna toate prihănirile şi necuraţiile lumii şi se vor învistieri într-o necurată fiica a desfrânarii, care va fi locaş al preadesfrânării”. 

Pare incredibil pentru unii ca acest loc binecuvantat, care s-a aflat sub protectia Sfintei Fecioare timp de secole, va fi parasit de aceasta in cele din urma:

“Ascultaţi, o, părinţi, iată că v-am spus propovăduirea lui Iona spre pildă, ca cel ce are urechi de auzit să audă şi să nu se întoarcă către altele, spre vătămarea sufletului său. Precum a desluşit acel filosof propovăduirea lui Iona, aşa şi eu vă spun: precum magnetul nu a lăsat fierul, la înălţime de patru vânturi lovindu-se, şi apoi din pricina ruginei l-a lăsat, şi iarăşi, după ce a fost curăţit, l-a ridicat magnetul; aşa este Doamna noastră, de Dumnezeu Născătoarea, Acoperământul binecredincioşilor, că a ţinut muntele acesta până în ziua de astăzi, precum magnetul pe fier. Şi dacă magnetul, fiind lucru neînsufleţit, are atâta putere, oare câtă putere şi tărie şi îndrăzneală are Doamna noastră de Dumnezeu Născătoarea? Singuri vedem cum ţine muntele acesta cu atotţiitoarea putere. Însă cum clatină vântul magnetul ca să lase fierul, aşa se ridică asupra acestui munte neamurile, şi în tot chipul umblă să-l răpească din mâinile Maicii Domnului, dar nu pot. În sfârşit se va lăsa din mâinile ei, nu din pricina slăbiciunii ei, nici din puterea neamurilor, ci numai pentru păcatele celor ce locuiesc într-însul; pentru că acestea s-au făcut ca o rugină înaintea Maicii Domnului. Că dacă veţi subţia gâtlejul vostru cu postul, ca pânza, şi veţi usca trupul vostru ca ţârul, dar între voi nu aveţi dragoste şi unire, cu curăţenia trupului vostru, nici un rod al dreptăţii nu aveţi”.

Cititi va rugam mai multe la:

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Cum de se va ajunge acolo? Probabil si asa:

FONDURILE EUROPENE vor distruge MUNTELE ATHOS?

Articolul zilei (10.09.2010): Detalii despre presiunile facute de cei au bagat bani grei in restaurarea manastirilor, pentru a fi acceptate femeile in Muntele Athos

Adica, la un moment dat, Muntele Athos nu doar ca nu va mai reprezenta varful de lance al ortodocsilor traditionalisti in lupta lor impotriva fortelor oculte ce pregatesc instaurarea ANTIHRISTULUI, dar chiar vor intoarce armele tocmai impotriva celor ramasi in tabara ortodocsilor traditionalisti. Si semne deja sunt.

Foto: http://pelerinajesfantulmunteathos.ro/manastirea-vatopedu-din-sfantul-munte-athos/

Revenind la Staretul Efrem, cica Patriarhul Bartolomeu i-a impus deplasarea in Ucraina. Consideram ca indiferent ce-i impunea Constantinopolul, el trebuia sa ramana acasa. De ce n-a facut-o? L-a inmuiat episodul din trecut cu puscaria? Pentru cei ce nu stiu despre ce a fost vorba:

Egumenul Efrem va fi întemnitat. Este cadoul masoneriei pentru ca femeilor nu li se permite accesul in Sfantul Munte Athos? 

LIBERTATE PENTRU EGUMENUL EFREM. Semnati scrisoarea de condamnare a deciziei de arestare

Sfanta Chinotita a Sfantului Munte Athos este alaturi de Staretul Efrem de la Vatopedu

EGUMENUL EFREM VATOPEDINUL VA FI ELIBERAT

Atunci rusii i-au luat apararea:

Ministerul de Externe al Rusiei despre arestarea Egumenului Efrem

Acum el de ce a acceptat sa tradeze?

Consideram ca acest infarct nu este o coinidenta in acest context. Este un semn.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Evident ca e un semn….ar fi de dorit ca daca totusi scapa cu viata , atunci sa aibe curajul de a marturisi impotriva celui ce l-a fortat sa se deplaseze la Kiev…adica sa il demaste pe Bartolomeu ca unealta satanica, chiar daca pentru asta va fi omorat ulterior

  2. E clar ca e un semn,si nu de bine pt.el.Faptul ca s-a dus acolo inseamna ca nu stie pe ce lume traieste,adica nu e informat in adevar.Un staret de sf.Munte ar trebui sa recunoasca mai bine decat noi realitatea.Faptul ca nu o recunoaste e si un semn de decadere a sf.Munte.

  3. Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte… “Să stăruim cu suflet curat, fără vicleșug, în post și rugăciune, să cerem darul discernământului. Iisus ne_a spus :” Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să_și ia crucea și să_Mi urmeze Mie. Fiindcă cel ce va vrea să_și scape viața, O va pierde ;dar cel ce_și va pierde viața pentru Mine, O va afla. “Noi, românii, avem exemplu Brâncovenilor, al Sfinților Închisorilor… Să nu ne lăsăm amăgiți pentru câteva zile în plus care, nu știm cum vor fi… Și acum, la rugăciune și muncă…

  4. >Revenind la Staretul Efrem, cica Patriarhul Bartolomeu i-a impus deplasarea in Ucraina. Consideram
    >ca indiferent ce-i impunea Constantinopolul, el trebuia sa ramana acasa.

    Exista doua modele la Sinodul Ferara Florenta al marii apostazii:
    1) Sf Marcu al Efesului care merge la Ferara-Florenta, apara ortodoxia, este foarte polititicos in ce spune si fata de puterea lumeasca (imparatul) si fata de cea eclersiala – patriarhul, care forteaza apostazia in pt ipotetice avantaje politico-militare. LA SFARSIT NU SEMNEAZA NIMIC.
    Dupa incheierea si semnarea apostaziei, papa Eugeniu al IV lea a exclamat: Daca Marcu al Efesului nu a semnat, nu am obtinut nimic.
    2) Ierarhul din partea Georgiei, cand a vazut ca lucrurile se indreapta iremediabil spre apostazie, s-a prefacut ca este nebun, si a parasit lucrarile.

    Exista si o a treia situatie, un mirean din suita politica bizantina, care pur si simplu a fugit ca sa nu semneze.

  5. Daca imi amintesc bine,printre semnatarii Super-memorandumului- un text despre care nu stii ce sa crezi,atat e de incredibil de dracesc-, se afla si staretul Efrem al Vatopedianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button