X

Polonia vrea să-l oprească pe Soroș de a cumpăra cel de-al doilea cel mai mare post de RADIO din ţară

Guvernul polonez a anunţat că va încerca să prevină preluarea celui de-al doilea cel mai mare post de radio din ţară de către un grup controlat de miliardarul George Soros, potrivit Bloomberg citat de Ziarul Financiar.

Soros s-a aliat cu Agora pentru a încerca să cumpere Radio Zet. Aceştia se luptă în cadrul licitaţiei cu Fratria, şi cu PMPG Polskie Media, precum şi cu omul de afaceri polonez Zbigniew Jakubas.

„Statul ar trebui să facă orice pentru a-i opri pe speculatorii din piaţă să îşi crească influenţa pe care o au pe piaţa de media”, transmite Beata Mazurek, purtător de cuvânt al partidului de la guvernare, Law & Justice.

 

Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.