X

BOBBY FISCHER, cel mai mare maestru de ȘAH din istorie, un EVREU hăituit de SISTEM…

Foto: https://kitchendecor.club/files/bobby-fischer-chess-games.html

La 17 ianuarie 2008 murea Bobby Fischer. Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer

Robert (Bobby) James Fischer (n. 9 martie 1943ChicagoIllinoisSUA – d. 17 ianuarie 2008ReykjavíkIslanda) a fost un jucător de șah american, al unsprezecelea campion mondial (1972-1975).

Mama sa, Regina Wender, era o poloneză evreică devenită cetățean american, iar tatăl său, conform certificatului de naștere, era Hans-Gerhardt Fischer, un bio-fizician german. În 2002, un articol din „The Philadelphia Inquirer”, sugerează că tatăl său natural a fost Paul Nemenyi, un fizician evreu de naționalitate maghiară.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Considerat de unii cel mai mare maestru sah din istoria moderna. In 1972 devine primul cetatean american campion mondial de sah, invingandu-l pe sovieticul Boris Spassky la Reykjavík, Islanda. In 1975 pierde titlul, nepunandu-se de acord cu FIDE asupra anumitor conditii. In 1977 joaca trei meciuri impotriva programului de computer MIT Greenblatt, pe care le castiga.

Nu mai joaca insa in competitii cunoscute pana la meciul din 1992, din Iugoslavia, cu acelasi Spassky, pentru un premiu de 5 milioane, pe care il castiga. In acea vreme Iugoslavia era sub embargo din partea Natiunilor Unite, inclusiv sportiv. U.S. Department of the Treasury l-a avertizat ca participarea sa va fi considerata ilegala, dar Fischer, in fata camerelor de filmat, a scuipat pe documentul ce-l instiinta aceasta.

 

SUA a cerut arestarea sa pana in momentul mortii sale, motiv pentru care nu s-a mai intors niciodata acolo .

Motivul incrancenarii primului exportator de DEMONOcratie pe plan mondial impotriva celui mai valoros sahist al sau (si al lumii) nu a fost doar acesta … el fiind acuzat si de antisemitism. A declarat ca in 1977, dupa citirea The Secret World Government de Count Cherep-Spiridovich, i-a devenit clar ca este tinta atacurilor evreilor. Din anii 1980 a inceput sa nege Holocaustul, vorbea de elitele lor criminale, de faptul ca SUA este controlata de bastarzi murdari taiati imprejur. In 1999, exasperat, Fischer a ajuns sa declare ca este o “victima a conspiratiei internationale evreiesti“. Asta cu toate ca mama sa era evreica … In ultimii ani declara ca USA si Israel au masacrat multi ani populatia palestiniana. Ca urmare i-a fost anulata calitatea de membru United States Chess Federation.

Shelby Lyman a spus dupa moartea sa ca declaratiile sale dure au fost determinate de faptul ca dupa meciul din Iugoslavia a fost haituit.

Bobby Fisher campion:

Bobby Fisher haituit:

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. MIE MI-A PLĂCUT CEI DOI ȘAHIȘTI RUȘI PROFESIONIȘTI GARRY KASPAROV ȘI ANATOLY KARPOV ȘI BORIS VASILIEVICI SPASSKY JUCĂTOR PROFESIONIST DE SAH!🙂
    IAR NOI ÎN ROMÂNIA CA JUCATOR PROFESIONIST DE ȘAH AM AVUT-O PE ELISABETA POLIHRONIADE!🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button