X

Organizația Mondială a Sănătății instigă la ură: ,,Antivacciniștii sunt o AMENINȚARE la viață! Din cauza lor se va DECLARA epidemie de gripă”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a indentificat dușmanii: Sunt aceia care care se opun vaccinării, mai ales celei obligatorii.Eticheta de ,,antivacciniști,, aplicată lor are rolul de a bagateliza lupta dusă de aceștia.Însă lucrurile nu se opresc aici, lupta murdară continuă, căci prin uriașul aparat de manipulare al mass-media se trimite un val de ură îndreptat asupra celor care îndrăznesc să se opună.Altfel spus, coșmarul ostracizării sociale devine realitate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată cum este formulată știrea în mass-media românească:

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat o listă cu amenințările la viață pentru anul în curs.  O premieră absolută pentru acestă listă sunt antivacciniștii care se află în TOP 10, ocupând locul opt. Astfel, aceștia „amenință să inverseze progresele înregistrate în combaterea bolilor prevenite de vaccinuri”, se arată în raportul OMS.

În ultimii ani, pe lângă campaniile de vaccinare, a existat o creștere și a numărului de campanii anti vaccinare. Acestea susțineau că „numeroase vaccinuri sunt create folosind țesuturi ale feților avortați ca mediu de cultivare”. O parte a populației s-a speriat, iar multe persoane au început să refuze vaccinarea copiilor, atât în cazurile gripei, cât și în alte cazuri, precum rujeola.

Prin vaccinare se poate evita boala

Organizația Mondială a Sănătății consideră că „vaccinarea este una dintre cele mai rentabile metode de evitare a bolii – în prezent previne 2-3 milioane de decese pe an și încă 1,5 milioane ar putea fi evitate dacă s-ar îmbunătăți acoperirea globală a vaccinărilor. Rujeola, de exemplu, a înregistrat o creștere de 30% a cazurilor la nivel global. Motivele acestei creșteri sunt complexe și nu toate aceste cazuri sunt cauzate de refuzul vaccinării. Cu toate acestea, unele țări care au fost aproape de eradicare bolii acum au un număr crescut de îmbolnăviri și decese. Motivele pentru care oamenii aleg să nu vaccineze sunt complexe… lipsa vaccinurilor și lipsa de încredere sunt motive esențiale care stau la baza ezitării. Lucrătorii în domeniul sănătății, în special cei din comunități, rămân cel mai de încredere consultant și influențator al deciziilor de vaccinare și trebuie să fie sprijiniți pentru a furniza informații credibile și credibile cu privire la vaccinuri.”

Gripa, pe locul 3 în amenințările asupra sănătății

Pe lista amenințărilor realizată de OMS, gripa se află pe locul al 3-lea. Organizația a anunțat că „lumea se va confrunta cu o altă pandemie de gripă, numai că nu se cunoaște încă când va lovi și cât de grav va fi. Apărarea împotriva gripei la nivel global este atât de eficientă precum cea mai slabă verigă din sistemele de sănătate ale oricărei țări”, explică OMS în raport. Aceștia sfătuiesc oamenii că numai prin igienă și vaccinare pot avea o protecție înaltă în ceea ce privește gripa, iar cei care au o igienă precară și sunt nevaccinați au o protecție slabă în fața virusului.

În curând se va declara o epidemie

„Circulă virusurile A, mai ales H1N1, un virus foarte sever, acționând rapid și determină cazuri severe inclusiv la persoane cu un sistem imunitar bun. Toate cazurile de deces despre care discutăm sunt cazuri de nevaccinați și suntem de abia la debutul sezonului de gripă. Vedem cam 3-4 cazuri de deces pe zi, ceea ce este foarte rapid. Trebuie să ținem cont că acestea sunt cazurile confirmate de laborator. Față de acestea, mai sunt și cele confirmate cu teste rapide care nu sunt puse în această statistică, dar mai sunt și mai sunt și cele care au aspect clinic – nu apucă să fie confirmate de laborator, dar se manifestă și arată exact ca și gripa. Nu suntem încă la declararea de epidemie, pentru că sunt niște pași care trebuie urmați, dar cred că foarte curând se va declara și aceasta, deoarece, în felul în care evoluează lucrurile, nu cred că suntem prea departe. Chiar dacă sunt mai puține cazuri comparativ cu anul trecut, se poate observa o virulență mai mare”, a declarat pentru EVZ, medicul Sandra Alexiu, președinte Asociația Medicilor de Familie București Ilfov. Conform Direcției de Sănătate Publică, la nivelul Capitalei au fost cerute suplimentar un număr aproximativ de 3.300 doze de vaccin antigripal.

O femeie de 51 de ani din județul Gorj, nevaccinată anti-gripal, a decedat la spital din cauza gripei. Acesta este cel de-al 23-lea caz de gripă din România. Acest lucru a făcut ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să declare că „suntem la un pas de epidemie”.

În momentul de față stocurile de vaccinuri antigripale trebuie refăcute. Medicii de familie au solicitat Ministerului Sănătății doze suplimentare de vaccin antigripal. Numai că acesta va intra în posesia lor cam în 2-3 săptămâni și va mai dura cam tot pe atât până să își facă efectul din momentul vaccinării. Aceștia recomandă populației să și-l achiziționeze contra cost din farmacii, acolo unde mai există.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Organizația Mondială a Bolii este o amenințare la viață!
    Epidemiile au drept scop impunerea vaccinării obligatorii!
    Acestea sunt fie inventate, fie intenționat răspândite!
    Sistemul creează problema, sistemul vine cu „soluția”!

  2. Se pregătește o nouă ,,gripă spaniolă ” care se va răspândi, ați ghicit,tocmai prin vaccinare forțată sau indusă prin propaganda mas media.Bil Gates spunea ,că știe el ,că vor muri treizeci de milioane de oameni și că ,pt.combaterea epidemiei care va veni,guvernele trebuie să cheltuie cinci sute de miliarde de dolari pe,iar ați ghicit,vaccinuri.

  3. Să ne răspundă și nouă până una, alta…CINE e în spatele acestei Organizații Mondiale a ”Sănătății” și CINE o sponsorizează! Eu știu, poate știu și alții!
    Când veți afla NUMELE, veți știi DE CE lumea NU VREA să se (mai) vaccineze!
    Iar dacă vreau să mor din pricina asta, CE TREABĂ AI TU, MONDIALIST ÎNDIAVOLIT, CU MINE?
    Se spune că, în vremurile-astea nenorocite, vor să vaccineze nu numai copiii și/sau părinții, adulții, din pricină de nu știu ce boală tâmpită inventată de ei, dar și musca sau țânțarul…în/din zbor!
    Atât de disperați sunt să bage în noi virusuri ne-testate preluate din scârboșenii sau de la animale, PLUS niscaiva drăcovenii nano care va/vor rezona cu CIP-area ulterioară (pentru permisivii sistemului) sau cu un alt conglomerat de nano-drăcovenii ingerate odată cu mâncare, băutură sau medicamente, devenind niște roboți umblători, urmăriți prin satelit….

  4. Morțile-astea sunt îngăduite…numai Dumnezeu ȘTIE câți dintre ei n-au fost uciși de SISTEM…
    Nu se spune că, până la venirea Antihristului vor fi adunați de pe pământ prin boli, accidente sau altele cei care nu vor suporta, rezista dictaturii lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button