X

Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru OrtodoxINFO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne-am lansat în ianuarie 2017, cu ajutorul dvs. Mulțumită numărului mare de cititori am reușit să impunem OrtodoxINFO.ro ca site de referință pentru Ortodoxia românească luptătoare. Contăm mai departe pe susținerea dvs. pentru a continua cel puțin la fel, cu atitudini față de erezia ecumenistă și împotriva planului de pecetluire a omenirii, cu analize și informații din tot spectrul, care afectează direct viața fiecărui ortodox.

Redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit este o formă de sprijin.

Declarația se depune până la data de 15 martie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea portalului OrtodoxINFO.ro, editat de Asociaţia Sfinții Mărturisitori din Închisori Bucovina.

Redirecţionarea nu vă costă nimic și faceți un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descărcați formularul gata completat cu datele Asociației.

Descarcă de aici formularul completat deja cu datele Asociației

2. Completați formularul cu datele dvs şi semnați. Datele Asociaţiei Sfinții Mărturisitori din Închisori Bucovina sunt deja completate

3. Trimiteți formularul printat, completat şi semnat la Administrația Financiară la care sunteți arondat. Formularele pot fi trimise până la 15 martie 2019.

– Puteţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vedeți aici lista sediilor

– Puteţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Vă mulţumim!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE