X

Video: Vladimir Putin primit ca un erou la Belgrad

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Slava Domnului!
  In Hristos putem sa ne unim toate popoarele ortodoxe ca sa vadă cei ce ne urăsc si sa se rușineze. Sa lăsam la o parte autocefalia si toate nebuniile lumești care au adus numai suferința si dezbinare in toată lumea ortodoxa. Noua nu ne trebuie bunuri lumești cu orice preț ci sa fim una in Hristos si sa lepădam toate minciunile si deșertăciunile lumești slujind mult mai mult Lui Hristos.
  Dumnezeu să-i dea minte lui Putin sa lepede toate relatiile cu jidovi si construirea noului templu pentru antihrist!

 2. Din istorie : nu cred NICI in rusi si NICI in americani. Nu cred in oameni in conditii razboi.

  https://m.evz.ro/cartea-care-zguduie-europa-si-aliatii-au-violat-nu-doar-sovieticii.html

  Nici pe timp de pace nu suntem oameni, darămite pe timp de razboi.

  Cred doar in Dumnezeu si in Maica Domnului. Toti suntem praf si pulbere. Ca vine Putin, Trump: I DON’T GIVE A SHIT. Nimeni nu te salveaza la ananghie, decat DUMNEZEU si oamenii PE CARE BUNUL DUMNEZEU II TRIMITE.

  Deci, fara urale pentru nimeni… totul este PROPAGANDA (din aia care o stim cu totii).
  Sanatate.

   1. Mariane, pot sa to asigur ca nu o sa te mantuiasca nici Putin, si nici Trump.
    Si oricum, injuriile tale nu se justifica. De ce ? Pentru ca in cazul tau este atac la persona.
    Imi pare rau pentru tine (daca numai de asta esti capabil).
    Nici macar nu ai bunul simt sa scrii de ce crezi ceea ce ai scris.
    Hai, sa fii sanatos !!

 3. Nici chiar asa! Putin tine cu Ortodoxia. Este singurul președinte de pe mapamond care mai tine cu Ortodoxia! Si sprijina natalitatea! Si este patriot! La noi in tara nu mai putem da niciun astfel de exemplu…

   1. Nu stiu cum se inchina adevaratul putin insa asta se inchina frumos si pare ca saruta icoana cu evlavie (vezi in al doilea video). Important este ca politica lor are urme mari de normalitate ceea ce nu intalnesti nicaieri in occident. Restul … chiar nu ma intereseaza. Din pacate rusii, indiferent cat de mult isi vor incorda muschii, nu vor putea rezista asaltului si pana la urma vor fi invinsi.

    1. Se inchina cu evlavie si la evrei.
     Pozele vorbesc de la sine:
     http://www.dancor.sumy.ua/forum/obshchestvo/160806
     Azi la patriarhul Khiril, maine la Hanukkah. Lol!

     Putin’s mother Maria Ivanovna Shelomova, was JEWISH, which makes him … ya.. a Jew.

     Putin’s maternal grandfather was a Jew named Mordechai involved in the bolshevik revolution, his paternal grandfather worked all his life as the chef of Lenin and Stalin.

     His paternal grandfather, Spiridon Ivanovich Putin (1879–1965), was employed at Vladimir Lenin‘s dacha at Gorki as a cook, and after Lenin’s death in 1924, he continued to work for Lenin’s wife, Nadezhda Krupskaya. He would later cook for Joseph Stalin when the Soviet leader visited one of his dachas in the Moscow region. Spiridon later was employed at a dacha belonging to the Moscow City Committee of the Communist Party of the Soviet Union, at which the young Putin would visit him.[18]

     His other grandfather was a jew from a Ukranian village and a bolshevik activist.

  1. Cica matale zici ca …tine cu ortodoxia…cum adica?!…adica e ceva ca la fot-baal.Asta-i ortodox, la cat de ortodox e si marele chiril al rusiei sau daniel al romaniei si teofan al moldovei si de patriot e asa de patriot de baga CIP-uri patriotice in toti rusii lui,sa nu cumva… sa-i piarda.Putin si kiril cica ,,sfintesc” Sarmat-urile nucleare sau Satan 2 in termenii nato.Pai matale crezi ca se pogoara Duhul Sfant ca e Chiril popa lumesc ,sa sfinteasca o urgie nucleara ,care singurul ei scop e doar si numai de omor in masa?!E bezna mare in mintea unora. Mai da’ cat de usor sunteti de pacalit unii,de te doare capu’ si mai stati si pe site-uri de tipul asta.Nu te increde bre in nici un conducator de pe pamant,ca azi nu se mantuieste lumea cu neamul sau un popor intreg,azi nu este credinta ,ci doar ingaduinta pe pamant si nimeni si nimic nu-i sfant,din cele numite oficial.Sa nu crezi matale ,nici cat un varf de ac, cum ca Dumnezeu nu e acelasi si la facere si la Parusie si ca s-ar fi schimbat odata cu lumea.Doamne fereste asta e hula,hula ma intelegi!Vezi ce crezi si in cine te increzi! Iertati-ma!

   1. Nu te increde bre in nici un conducator de pe pamant!! ADEVARAT!!!

    Lumea nu vrea sa inteleaga asta! Este uimitor. Crestinii in ziua de astazi se uita la conducatorii lumii ( in cazul de fata la Putin) ca la un sfant. Sa vina asta (Putin) sa vezi ce face si drege ! Ha !

    CRESTINII DE AZI SUNT CA EVREII : evreii il aveau pe Hristos langa ei … da! … si ei il asteptau in continuare pe mesia…

    Astazi, crestinii asteapta salvare de la conducatorii lumesti !! Doamne apara si pazeste !!
    Pe bune ??? Ce o sa dea conducatorii lumesti ???

  2. Putin’ love for Jews.
   https://www.timesofisrael.com/a-nationalist-streak-runs-though-putins-love-for-jews-and-israel/

   Uita-te un pic la poze:
   http://www.dancor.sumy.ua/forum/obshchestvo/160806
   Eu stiam ca ortodocsii nu poarta chipia aia pe cap. Nu stiu cum se numeste.
   Azi la Hanukkah, Maine la Khiril. Asta este omul politic :))). Are multe, multe fetze.
   Nu il critic, dar nu va puneti nadejdea in oamenii politici (asta este morala).

   Check Wikipedia. Mama lui Putin este evreica.

   1. Imi place ceea ce au scris „Mariana” si „roman” si sunt intru totul de acord cu ei… Parintele Iustin spunea: ajutorul nostru nu este nici la rusi si nici la americani, ci la Dumnezeul Treimic si la Măicuţa Domnului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.