X

INTERNETUL LUCRURILOR. Presedintele Comisiei Federale pentru Comunicatii: Dati-va la o parte din calea 5G. Este al dracului de important, deoarece permite conetarea a sute de miliarde de microcipuri din toate produsele, de la pastile si pana la stropitori

https://www.youtube.com/watch?v=KRyBGFk_ZLg

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

13 comentarii

 1. Daca-l vezi pe unul in copac cum isi taie craca pe care sta zici ca-i prost sau nebun.

  Dar de fapt asta facem si noi cand folosim aceste tehnologii. Pentru ca folosindu-le le dam apa la moara sa se dezvolte iar apoi le folosim pe cele noi samd pana cand identificarea cu certitudine a fiecarui utilizator va deveni o cerinta fara de care nu se va mai putea trai pentru ca lumea ar intra in haos prin furtul de identitate. La asta se va adauga si necesitatea de a comunica mai usor cu celelalte dispozitive, electronice / inteligente si ele, din lumea inconjuratoare asa ca atasarea la corpul uman a unui dispozitiv de identificare si comunicare va fi cea mai logica solutie care se va impune de la sine.

  Vorbim asadar de un determinism tehnologic in viitoarea pecetluire si nicidecum de teorii ale conspiratiei scrise in nu stiu ce carti prafuite. Asa ca sa nu se supere nimeni dar ne meritam soarta. Nu vom putea sau vinde sau cumpara fara acea pecete (un simplu instrument de identificare si comunicare pana la urma) deoarece inca de pe acum cochetam cu ideea banilor virtuali. Nu ne obliga nimeni sa-i folosim dar o facem din plin si va veni momentul in care vom plati scump aceasta nepasare.

  Am discutat cu multa lume si toti par impacati spunandu-mi ca asta este lumea in care traim si aratandu-se cumva resemnati. Din pacate nu ne mobilizeaza nici faptul ca prin atitudinea noastra distrugem viitorul copiilor nostri. Da, COPIII NOSTRI NU AU VIITOR. Cui nu-i este clar acest lucru?

  Lumea este compusa din mine, din tine, din ea, din el samd. FIECARE este dator sa faca ceea ce poate in patratica lui. Daca noi (adica eu, tu, ea, el etc etc etc) constientizam ca digitalizarea lumii trebuie sa se opreasca la persoana umana si sa nu permitem sa se intample asa ceva omului avem o sansa mica. Micuta de tot pentru ca valul creat nu va putea fi oprit. Deja se spune ca cine va stapani inteligenta artificiala va stapani lumea si se fac eforturi uriase in acest sens dar …. e, aici este un mare dar … in fata lui Dumnezeu suntem obligati sa marturisim Adevarul si sa nu ne lasam purtati ca vitele.

  La Dreapta Judecata vom da socoteala pentru toata aceasta nepasare. Pentru fiecare click. Mantuirea este o problema personala a fiecaruia asa ca a da vina pe altii care fac altfel sau pe sistem este o mare greseala. Vom raspunde pentru faptele noastre bune sau rele iar tot ce inseamna digitalizare este echivalentul pavarii drumului catre minunata lume noua, adica adevaratul comunism care se poate numi si imparatia omului care-si asteapta deja cu infrigurare conducatorul. Insa cine merge pe acest drum nu savarseste binele ci raul iar cine savarseste raul se indeparteaza de Dumnezeu, adica de propria mantuire.

  Stiu ca alegerea este grea dar cu totii stim ca nu se poate si cu Dumnezeu si cu Mamona. Si nu uitati va rog: NIMENI nu se poate indreptati ca n-a stiut!

  Domnul sa ne ajute si sa ne intareasca ravna de a merge spre El!

  1. Îmi permit să precizez că cel mai probabil, ‘pecetea’ va fi mult mai mult decît un instrument de comunicare și identificare. Tehnologia va permite cipului să emită unde care se amestecă cu cele ale creierului, putînd induce anumite stări emoționale, stress, și foarte probabil citi undele creierului ca să-și dea seama chiar ce gîndește omul… De asta se împinge “AI” -ul și nanotech peste tot fără discernămînt și fără limite. Vor controlul total asupra minții omului.

   1. Foarte posibil dar sa nu uitam ca aceasta se va putea face si cu dispozitive exterioare corpului uman (un fel de camere de luat vederi care vor putea masura de la distanta biocurenti de la nivelul creierului). Acestea sunt insa mai indepartate. Eu m-am referit la realitatea aproape imediata, tangibila, astfel incat cei care citesc sa poata intelege mai usor pericolul. Daca mergem pe idei care au si o doza de SF riscam sa-i pierdem de interlocutori pe sceptici. Si nu-mi doresc asta. Pericolul de langa noi este suficient de mare iar cine nu-l vede si nu se misca chiar ca nu are nici o scuza.

  1. Multumim Savaranola – un blog destul de interesant cu toate ca pare un pic greoi de citit prin modul de structurare a informatiei + tonul usor superior si vehement dar, de, per total recomand.

   Ma bucur ca citesti si altceva decat activenews 🙂

 2. @ Savonarola
  Am citit si eu linkul.
  Solutia e una singura: inlocuirea televizorului cu cartea de rugaciuni si viata in Biserica. Pentru tot poporul roman ramas in tara sau plecat la lucru: POCAINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button