X

Rabinul de la Mormântul Regelui David despre MESIA si testele ADN pentru clarificarea identităților adevărate ale oamenilor / 150 de milioane de latino-americani au origini evreiești

Mesia rabinilor este antihristul

(Credit: Shutterstock. com)

Şi din toate neamurile, a spus Domnul, îi vor aduce pe fraţii voştri pe cai, în căruţe, pe paturi, pe catâri şi pe cămile, până la muntele cel sfânt al Meu, la Ierusalim, ca pe o ofrandă Domnului, precum fiii lui Israel aduc prinoase în vase curate pentru templul Domnului.Isaia 66:20 (Biblia Israeliană)

Conform surselor evreiești, o parte din procesul mesianic va include un (sub)proces de clarificare a identităților adevărate ale oamenilor și, de fapt, aceasta se întâmplă deja prin nemaivăzutul fenomen al testării ADN de tip ”fă singur” (do-it-yourself).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Genetica este o ramură în creștere a științei, atât în laborator cât și în afara lui. Un articol recent din revista  MIT Technology declara că ”2017 a fost anul în care testarea ADN de consum a explodat”. Articolul a raportat că, anul trecut, peste 12 milioane de persoane și-au cercetat istoricul familial, cu kituri la domiciliu, un serviciu care nu era disponibil acum cinci ani.

Rabbi Yosef Berger, rabinul de la Mormântul Regelui David de pe Muntele Zion (Sion), crede că acest avans recent al testării genetice reflectă chiar începutul unui proces care va ajunge la fructificare când sosește Mesia.

”Identitatea este o parte importantă a procesului mesianic”, a spus Rabbi Berger către Breaking Israel News.

”În Biblie, întotdeauna este folosită o genealogie completă pentru a prezenta o persoană. Astăzi, mulți oameni nici măcar nu-și amintesc cine au fost bunicii lor sau vreun detaliu despre ei.”

Rabinul Berger a citat Mishnah (Eduyot 8:1) ca sursă.

Rabinul Yehoshua a spus: Am o tradiție din partea Rabinului Yohanan ben Zakkai, care a ascultat de la învățătorul său care, la rândul său, de la profesorul său, care l-a învățat aceasta ca lege dată de Moise la Sinai, că Ilie nu va veni [înaintea lui Mesia] pentru a declara cine este pângărit sau pur, pentru a-i îndepărta pe unii [dintre ei], sau a aduce [pe alții] aproape. Mai degrabă, el îi va îndepărta pe cei care și-au forțat drumul și îi va apropia pe cei distanțați prin forță.

”Restabilirea adevăratei identități este una dintre funcțiile pe care Mesia le va realiza în zilele din urmă”, a spus Rabinul Berger, citând o lege din the Mishnah Torah, scrisă de Rabinul Moshe Ben Maimon, cea mai importantă autoritate a Torei din secolul al XII-lea, cunoscut și ca Rambam.

În timpul epocii regelui Mesia, odată ce împărăția lui s-a întemeiat și toți evreii s-au adunat în jurul lui, întreaga linie de descendeță [a națiunii] va fi stabilită pe baza cuvintelor sale, prin Duhul Sfânt al profeției care se va odihni peste el. (Mishnah Torah, Hilchot Malachim 12:3)

Rabinul Berger a speculat că noua tehnologie prefigurează acțiunile lui Mesia, care vor urma.

”Zohar a declarat că, în ultimii 1.000 de ani, toată înțelepciunea care este cuprinsă în creație va fi dezvăluită”, a spus Rabinul Berger. ”Dar toată această înțelepciune va întrupată în Mesia însuși.”

Evoluția rădăcinilor genealogice, de fapt, începe deja să fie dezvăluită, cu o magnitudine neașteptată. Un studiu genetic recent, care studiază ADN-ul latino-americanilor, a indicat că în prezent pot exista peste 150 de milioane de latino-americani cu origini evreiești.

Rabinul Michael Freund a cercetat poporul pierdut al lui Israel în ultimii 12 ani, ca șef al Shavei Israel. El a reușit să găsească oameni cu rădăcini evreiești în India, China, Brazilia și chiar și oameni care au crescut după Holocaust, crezând că sunt creștini. El vede foarte mult munca sa ca parte a procesului mesianic al Întoarcerii Exilaților.

”Întoarcerea exilaților este descrisă explicit ca parte a [sosirii] lui Mesia și se întâmplă chiar acum” a declarat Rabinul Freund către Breaking Israel News. ”Popularitatea crescândă a acestor teste accelerează procesul. Testarea genetică este un dar pe care Dumnezeu l-a oferit științei medicale, dar este de asemenea și un dar incredibil, ajutând la localizarea și descoperirea evreilor ascunși și a descendenței evreiești, ca parte a întoarcerii exilaților.”

Rabinul Freund a observat că tribunalele rabinice au luat în considerare folosirea testării genetice, pentru a determina identitatea evreiască și guvernul Israelian a discutat aplicabilitatea testării ADN la Legea Întoarcerii și cetățenia israeliană.

El a subliniat însă că, în ciuda faptului că este un instrument inestimabil în clarificarea aspectelor ascunse ale identității unei persoane, din punct de vedere practic, testarea genetică este limitată.

”Există o diferență între identitatea personală și statutul oficial”, a precizat Rabinul Freund. “Testarea ADN poate atribui identitatea, dar nu poate determina statutul.”

Rabinul Freund sugerează că în zilele de apoi, procesul de clarificare a identităților poate avea unele rezultate surprinzătoare. El își bazează convingerea pe acest verset din Isaia:

Și dintre ei, de asemenea, Eu îi voi lua unii să fie Kohanim (preoți) leviți, a spus Domnul. Isaia 66:21 (Biblia Israeliană)

Freund l-a amintit pe Rabinul Shlomo Yitzhaki, notabilul rabin medieval francez și autor al unui comentariu cuprinzător asupra Bibliei, cunoscut sub numele de Rashi.

”Rashi spune că nu numai că ne-evreii îi vor aduce pe evreii înapoi din exil, dar și că mulți dintre ei se vor întoarce”, a zis el. ”Chiar până la punctul în care Kohanim (preotul), care a fost ascuns neatent printre ne-evrei, va fi de asemenea dezvăluit”.

Rabinul Pinchas Winston, un expert remarcat în tradițiile evreiești referitoare la Mesia, a perceput testarea ADN pe scară largă ca fiind ”un proces preliminar, ceva ce putem face între timp”.

”Procesul birur (clarificării) este esențial pentru zilele de apoi”, a spus Winston către Breaking Israel News. ”Acest lucru este văzut în felul în care oamenii devin din ce în ce mai extremi în opiniile lor. Acesta este Dumnezeu spunând: ‘Arată-mi cine ești cu adevărat’. Acesta este motivul pentru care oamenii care se opun lui Mesia vor să-și ascundă identitatea și să estompeze limitele: naționale, de gen și personale. Vor să spunem că suntem la fel. În cele din urmă, nimeni nu va putea ascunde nimic despre sine”.

Cunoscând adevărul, întregul adevăr, poate fi uneori dureros. Un articol recent din Daily Mail a descris o creștere a vânzărilor de kituri de paternitate domestice, de tip ”fă singur”. Kiturile devin din ce în ce mai ieftine și pot fi cumpărate online de la companiile care promit 100% rezultate exacte în ziua imediat următoare. În Marea Britanie, omul numit pe certificatul de naștere al copilului sau care este însărcinat în mod oficial de răspunderea părintească poate efectua testul fără permisiunea mamei, nici a copilului. Un tampon [cu salivă] poate fi recoltat chiar și în timp ce copilul este adormit. În unele state din S.U.A., un test de paternitate trebuie să fie comandat în instanță și efectuat de către un medic.

AlphaBiolabs, principalul furnizor britanic de teste domestice, a declarat pentru Daily Mail că până la 30.000 de teste de paternitate sunt efectuate în Marea Britanie, în fiecare an, și cifrele cresc cu 10% în fiecare an.

”Dintre acestea, cam 20% dintre bărbați vor afla că nu sunt tatăl copilului pe care îl testează”, a declarat David Thomas de la AlphaBiolabs, pentru Daily Mail. El a adăugat că în unele regiuni cifra este mai mare, unde aceasta poate ajunge aproape spre 30%.

Rabinul Berger a văzut în aceasta un aspect al compensării, care a fost observată în Exodul din Egipt. El a menționat că această revelație a infidelității răspândite, ajutată de tehnologie, seamănă foarte mult cu ceea ce s-a văzut în Egipt, chiar înainte de Exodul Evreilor. El a menționat că, conform tradiției evreiești, toate plăgile din Egipt vor fi revăzute înaintea de sosirea lui Mesia.

”În timpul plăgii morții primilor-născuți, erau gospodării, cu un tată și o mamă, în care mai mulți sau toți copiii ar fi murit”, a explicat Rabinul Berger. ”Asta pentru că erau toți întâi-născuți … ai unor tați diferiți.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu vorbim doar de “do-it-yourself”, ci mai ales de implicarea guvernelor:

VIDEO: Guvernul SUA are stocate pe termen nelimitat ADN-urilor tuturor copiilor americani. DE CE?

Hotii de ADN-uri: politia aresteaza nevinovati doar pentru a smulge detalii genetice pentru baza de date Big Brother. In Marea Britanie, desigur …

Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul …

Referitor la cei 150 de milioane de latino-americani cu origini evreiești, sa ne amintim si de spusele Rabinului Weiss:

„Primii care vor veni și vor recunoaște Ierusalimul pentru scopurile lui Mesia și al Treilea Templu sunt fi vorbitorii de spaniolă”

„Lumea Nouă a fost deschisă în Spania și Portugalia ca urmare a Inchiziției lui Christopher Columbus, descendent al lui Anousim (evreii convertiti forțat la creștinism)”

„Acest ajutor pe care descendenții inchiziției îl vor da pentru a construi al Treilea Templu este tshuva (pocăința lor) pentru ceea ce au făcut în timpul Inchiziției”.

Cititi va rugam mai multe la:

Va cere noul președinte al Braziliei să se construiască al Treilea Templu in Ierusalim?

Daca treaba cu latino-americanii este reala, atunci parca intelegem mai bine motivul pentru care s-a construit o copie in Sao Paulo:

VIDEO: Templul lui Solomon din Brazilia

Dar si noua iubire intre Israel si Brazilia:

Brazilia: Învestirea noului guvernator al statului Rio De Janeiro s-a făcut în sunete de shofar

Netanyahu: Nu se pune problema dacă, ci când își va muta Brazilia ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Referitor la mesia rabinilor, cititi va rugam si:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Orașul vechi: העיר העתיקה البلدة القديمة,Ireusalimul, este o zonă cu ziduri de aproximativ 0,9 kilometri pătrați în orașul modern Ierusalim și se află în Ierusalimul de Est. Până în anii 1860 această zonă a constituit întregul oraș al Ierusalimului. Orașul vechi găzduiește câteva situri de importanță religioasă: Muntele Templului și Zidul de Vest pentru Evrei, Biserica Sfântului Mormânt pentru creștini și Domul Stancii și Moscheea al-Aqsa pentru musulmani.Imagini vechi din Ierusalim:
    https://youtu.be/MFvHh5c6d-M

    1. Conform tradiției evreiești, toate plăgile care au lovit Egiptul vor reapărea înainte de răscumpărarea finală.Un val recent de patru plăgi biblice (printre care una este ce-a descrisa in articol),îi fac să se întreabe foarte mult dacă restul de șase sunt pe cale să lovească din nou la fel ca la iesirea din Egipt.
      “La miezul nopții, Domnul a lovit pe toți întâii născuți din țara Egiptului, de la întâiul născut al lui Faraon, care ședea pe scaunul lui de domnie, până la întâiul născut al captivității care era în temniță, și în întâmpinarea tuturor vitelor.” (Exodul 12:29)
      Referire la ce-a de’a cincea plagă:
      “În timpul plăgii morții primului-născut, erau gospodării cu un tată și o mamă în care mai mulți sau toți copiii au murit”. Asta pentru că erau toți întâi născuți … față de alți tați”, a explicat Rabbi Berger.
      https://www.breakingisraelnews.com/120455/ten-plagues-reappearing-today/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button