X

EMBLEMATIC: Pe 15 ianuarie 2001 Klaus Iohannis evacua Libraria Eminescu pentru a inchiria casa Bancii Raiffeisen

Foto: https://psnews.ro/klaus-iohannis-declaratii-de-presa-de-la-ora-12-live-text-250361/

Flux 24:

“Vreau să vă spun două detalii care au mai mult tentă morală. La parterul acestui imobil a fost o librărie. Se numea ‘Mihai Eminescu’. Librăria a fost evacuată de către domnii profesori Iohannis la 15 ianuarie 2001. De ziua poetului național, Luceafărul a fost evacuat din propria sa casă, din librăria cu același nume. În spatele acestei librării, un naiv minunat și-a închipuit că poate înființa o bibliotecă privată care să asigure posibilitatea sibienilor să vină și să împrumute cărți spre lectură. Cu o lună înainte, această bibliotecă a fost evacuată. Din acest punct de vedere, bunul român Klaus Iohannis a preferat, în locul librăriei Mihai Eminescu, să închirieze unei bănci spațiul generos pe o chirie plătită în avans pentru cinci ani“, a declarat miercuri seară la România TV Virgiliu Viorel Vulcan, avocatul familiei care a rămas fără casă în dauna familiei prezidențiale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Saccsiv, cred ca trebui facut un articol pe falsa tema “dacii ereau pagani”, si “poporul ce s-a nascut din daci si romani era crestin”.

    Dacii ereau deja crestinii inainte de cele doua razboaie cu romanii.
    Apostolul Andrei a ajuns in Dacia in jurul anului 40 si a stat aici vreo 20 de ani deci cam pana la anul 60.
    Razboaiele daco-romane au fost in 101-102 si 105-106 la vreo 60 de ani dupa ce incepuse crestinarea Daciei.
    Dacii lui Decebal ereau deja crestini, pagani ereau soldatii romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button