X

Următorul Bond va fi transsexual? Dar Thor? Superman, Batman și alți man își vor schimba denumirea în ceva neutru?

© Getty Images / Jason LaVeris; Instagram / hannahw253

”Ce ziceți de o Godzilla bisexuală?” Reacții pe Twitter la sugestia că următorul Bond ar trebui să fie transgender

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dominic West a fost bombardat cu comentarii sarcastice pe Twitter, după ce a sugerat că un nou James Bond ar trebui să fie jucat de o femeie transgender. Dar ce zici de Thor femeie, Batman vegan … ori 007 poate fi o pisică, au întrebat oamenii.

Până acum, șase actori de sex masculin l-au jucat pe agentul secret britanic fictiv, care lucra pentru MI6, pe tot parcursul acestei francize de 50 de ani. Actualul Bond, Daniel Craig, a jucat în ultimele patru filme, iar al cincilea, fiind produs în prezent, este de așteptat să fie ultimul pentru el. Deci, poziția este deschisă.

Actorul și regizorul englez Dominic West a decis să-și expună punctul de vedere asupra succesorului lui Bond într-un interviu pentru The Times. Și el a sugerat o schimbare de sex. Dar nu pentru o femeie de sex feminin – această ”cale” a fost deja parcursă de screnariștii show-ului britanic sci-fi Doctor Who, care au prezentat prima femeie Doctor.

Bond ar putea fi portretizat de o femeie transgender, crede West. El a găsit deja unul, Hannah Graf, care este soldatul transgender cu cel mai înalt rang în armata britanică.

Hannah Graf ilustrat(ă) cu soțul său actor, Jake, un bărbat transgender © Instagram (n.t. ăștia doi sunt pe dos!)

”E o blondă frumoasă care ar putea fi Bond. Aceasta este de fapt o idee strălucită. Ar trebui să aibă un Bond transgender, deoarece există o mulțime de oameni transgender în armată”, a explicat West.

Graf, care a fost contactat de Times, a declarat că nu intenționează să urmeze o carieră în film, dar a salutat ideea. ”O femeie Bond ar fi un rol-model minunat pentru fete”, a spus ea el. Dar distribuirea unui transgender în rolul bărbatului cunoscut pentru trăsăturile sale, cuceritor și plin de duh, nu a fost bine percepută de twitteriști.

pic.twitter.com/y7i2TbCDS2

— Phil (@therealphilyc) 23 Dec. 2018

pic.twitter.com/IIRi6V6zgx

— DJParks (@DamonJParker) 23 Dec. 2018

Unii utilizatori au avut propriile lor sugestii, despre cine ar mai putea fi 007.

Cred că următorul Bond ar trebui să fie o pisică.

— Weiss #BDS 729/871 (@w_nicht) 23 Dec. 2018

De asemenea, va fi negru, provenind din imigranți și va suferi de SM doar pentru a mulțumi toate celelalte minorități. Și e abstinent și vegetarian.

No, please. No. pic.twitter.com/15hXvNl6Bi

— David Fernandez (@Schiphol76) 23 Dec. 2018

Faptul că Bond nu este handicapat este, de asemenea, capabil. Avem nevoie de un Bond cu handicap, care să-și petreacă întregul film fără să-i alunge pe băieții răi, ci să fie împins încet spre ei într-un scaun cu rotile. Numai atunci vom obține o adevărată egalitate.

https://t.co/ZenKgOhZhw

— Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) 24 Dec. 2018

Dominic West a cerut ca următorul James Bond să fie transgender. El greșește, ar trebui să fie un vegan transgender cu handicap, obez și care se luptă public cu bolile mintale. De asemenea, el / ea ar trebui să fie un remainer (adept al rămânerii UK în UE), un Corbynite și un/o feminist(ă) radical(ă), care se identifică drept un comunist neagru.

— mike kelly (@mkelly347) 24 Dec. 2018

Numai dacă este un transgender din Vietnam, fără gen, amputat, părinte singur și chel.

— Michael McPake (@MMcPake) 23 Dec. 2018

Și dacă James Bond ar putea fi interpretat de o femeie transgender, ce zici de Godzilla bisexuală, de Thor femeie sau de Bridget Jones de sex masculin?

Ce zici de Bridget Jones mascul sau Junior (Arnie film) femeie sau un Danny Devito înalt sau un Mowgli inuit sau o Godzilla bisexuală sau mai taci, Dominic West.

— Loopylaupo (@Loopylaupo1) 23 Dec. 2018

Ce urmează! Thor femeie!? … pic.twitter.com/VGMebTlRAp

— The Great Earlgo IV (@Pottsy002) 23 Dec. 2018.

West le-a dat cu adevărat twitteriștilor ceva de mestecat.

Hai să-i facem pe Regele Lear Regina Lear și pe Mary Poppins Harry Poppins

— gordon horspool (@slicedtomatoes) 23 Dec. 2018

Ce zici de Wonder Woman sau Miss Marple transgender?

— Matty Dukes (@Dukesmatty) 23 Dec. 2018

Unii oameni doar au apelat la vocea rațiunii. De ce să te încurci cu personaje celebre, când poți introduce unul nou care poate fi orice o vrea societatea tolerantă să fie – el/ea/ceva?

FFS! Dacă vreți un spion transgender, scrieți unul. Nu vă cățărați pe altă franciză.

— Rob G (blue tick pending) (@shearersbuddy) 23 Dec. 2018

James Bond este un bărbat heterosexual, așa cum scrie în cărțile lui Ian Flamings. Dacă Dominic West dorește un agent secret transgender, atunci să scrie un scenariu pentru ei, dar lăsați-l în pace pe 007. Lumea a înnebunit !!!!

— louiseratley (@Pileontheprobs) 23 Dec. 2018

Corectitudinea politică înnebunește ?

— sandra watson (@divercoxsandra) 23 Dec. 2018

Personajul Bond a fost inventat de Ian Fleming, care a servit ca ofițer de informații în marină, înainte de a-și desfășura o carieră ca scriitor. El și-a creat personajul ca un trăgător de excepție, care își bea faimosul lui martini, scuturat nu agitat. Unii oameni se întrebau dacă Fleming ar aprecia ideea lui West.

Sunt sigur că Ian Flemming se răsucește în mormânt.

— Richard Onslow Roper (@MShariff1) 23 Dec. 2018

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button