X

Jean-Claude Juncker aplaudă Guvernul României pentru decizia de a accepta refugiați

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat o decizie a Guvernului României, care a stârnit o serie de controverse

Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă comună cu premierul Viorica Dăncilă, că apreciază eforturile guvernului român de a găzdui un număr de refugiaţi şi migranţi.

„Dacă statele membre ar fi adoptat toate propunerile în materie de migraţie în forma în care le-a publicat Comisia, nu am fi în situaţia în care ne găsim în fiecare lună, în fiecare săptămână, în fiecare zi şi deci salut astfel eforturile guvernului român, ale doamnei premier al României, care a fost de acord să găzduiască pe teritoriul său un număr de refugiaţi şi migranţi. Este decizia bună”, a punctat oficialul european.

Juncker se află la Bucureşti pentru a marca inaugurarea preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Poliglotul Donald Tusk, discurs în limba bulgară, în 2018, la Sofia. A schimbat doar fotbaliștii: „Cred că președinția bulgară a Consiliului UE va fi la fel de eficientă cum a fost Hristo Stoicikov la Campionatul Mondial de Fotbal”.Același entuziasm l-au avut și bulgarii în momentul în care Tusk li s-a adresat în limba bulgară, la ceremonia de preluare de către țara vecină a președinției rotative a UE.
  Alta scena,aceeasi idioti de serviciu entuziasmati si „excitati”la maximum.Trezeste-te,Turma!

 2. ”Refugiatii” musulmani vor fi folositi pentru ”crearea” celui de-al 3 lea razboi Mondial.

  „Primul razboi mondial trebuie sa fie adus pentru a permite Iluminatilor sa rastoarne puterea tarilor din Rusia si sa faca din acea tara o fortareata a comunismului ateu.
  Dezbinarile cauzate de „agenti” ai Illuminatilor între Imperiul britanic si cel germanic vor fi folosite pentru a influenta acest razboi.
  La sfârsitul razboiului, comunismul va fi construit si folosit pentru a distruge celelalte guverne si pentru a slabi religiile „.

  „Cel de-al doilea razboi mondial trebuie sa fie stimulat prin valorificarea diferentelor dintre fascisti si sionistii politici.
  Acest razboi trebuie sa fie facut pentru a distruge nazismul si pentru ca sionismul politic sa fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran al Israelului în Palestina. În timpul celui de-al doilea razboi mondial, comunismul international trebuie sa devina suficient de puternic pentru a echilibra crestinatatea, care va fi apoi restrânsa si tinuta sub control pâna când vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final „.

  „Cel de-al treilea razboi mondial trebuie sa fie stimulat, profitând de diferentele cauzate de” agentul „” iluminatilor „dintre sionistii politici si liderii lumii islamice.
  Razboiul trebuie condus în asa fel încât islamul (lumea araba musulmana) si sionismul politic (statul Israel) sa se distruga reciproc. Între timp, celelalte natiuni divizate din nou pe aceasta tema vor fi constrânse sa lupte pâna la epuizarea fizica, morala, spirituala si economica deplina. Vom dezlantui nihilittii si ateii si vom provoca o cataclisma sociala formidabila, care în toate groaza va arata în mod clar natiunilor efectul ateismului absolut, originea salbaticiei si a turbulentelor cele mai sângeroase.
  Apoi, pretutindeni, cetatenii, obligati sa se apere împotriva minoritatii mondiale a revolutionarilor, vor extermina acei distrugatori ai civilizatiei si multimea deziluzionata de crestinism, ale carui spirite desiste vor fi din acel moment fara busola sau directie, nerabdator pentru un ideal, dar fara sa stie unde sa-si faca adorarea, va primi adevarata lumina prin manifestarea universala a doctrinei pure a lui Lucifer, adusa în final în viziunea publica.
  Aceasta manifestare va rezulta din miscarea generala reactionara care va urma distrugerea crestinismului si ateismului, atât cucerite cât si exterminate în acelasi timp „.
  Albert Pike – 15 august 1871, scrisoare catre Giuseppe Mazzini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.